48

Анонимен

преди 2 години

Питам, кой иска да унищожи блатная, кой ? Нито земя имат за живеене, нито имат стандарт на живот, все некой иска да им вземе блататата и ледниците.......хахахахаха :))) Жужето да си остане в бункера и да лъже крепостните, че лошо му се пише :)))

47

Само питам

преди 2 години

Русофилчета славната руска армия досега уби 215 украински деца-нацисти. Колко украински деца нацисти трябва да бъдат убити за да бъде денацифицирана Украйна, 500, 1000 или 10 000?

46

Нина

преди 2 години

До Анонимендо 66 анонимен - действаш чисто по нациски метод

45

когато

преди 2 години

Виждаш как платената папагална работи на 1000% значи действително има заплаха за живота на живота на един най талатливите жур-тт в светта

44

Анонимен

преди 2 години

Режима на Путин има нужда от "жертви".Известните руснаци да внимават.

43

?!?

преди 2 години

Яко! Пропагандата се пропуква.

42

Има

преди 2 години

Съществуват увредени хора, които вярват само на западната пропаганда. За тях всяко нещо идващо от Русия е пропаганда. Стига се до там, че Виктор Николаев от Нова телевизия обвини Русия за израза "Христос воскресе, воистина воскресе", че бил руска пропаганда. Според мен, украинците наистина биха се опитали да премахнат журналиста Соловьов.

41

с

преди 2 години

СОЛОВЬОВ ИМА ТОЛКОВА ИНТЕЛЕКТ , ЧЕ ДАЖЕ ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ ОТ ЕС И САЩ ОЩО НЯМА ДА ИМ СТИГНЕ НА ЕДНА ЕДНА ТРЕТА ОТ НЕГОВИЯ ! А И ЩЕ СА В ПЪТИ ПО СЛАБИ В ИСТОРИЯТА

40

ZZZ

преди 2 години

*** съвсем е изперкал.

39

Анонимен

преди 2 години

Другаря Путин съвсем изперка.Кой му дреме за някакъв негов придворен журналист.Руските свободни журналисти ги избиват и вкарва по затворите точно ****лее.

38

сс

преди 2 години

Само не разбрах на кого му дреме за някакъв руски журналист, че да му готви убийство.

37

стоян

преди 2 години

До Анонимен 32 - нова тъпотия от такива

36

Хахаха

преди 2 години

Путин е кьопек, който е тотално изперкал от страх, че се провали в Украйна!С този плосък фейк, само дразни силовиките и им дава сигнал, че е и слаб.

35

Анонимен

преди 2 години

Като ходиш на църква, братчет, нека попа ти напомни за 10-те божи заповеди

34

Анонимен

преди 2 години

Сега очакваме ФСС да арестува неонациста на двойни токчета!

33

Последно,

преди 2 години

...Западът, или ЦРУ ??? Наистина ли мужиците така са им излъскали мозъците, че не правят разлика! Тия с тая примитивна дезинформация съвсем откачиха, в инерцията да правят руснаците на ...! Явно са си повярвали, че каквато и лъжа да им пробутат, те ще се вържат!

32

До 47

преди 2 години

Скоро ке ручат съде злато, щото друго няма да имат.

31

Фръц

преди 2 години

Не мога да разбера откъде идва този нагон да се лъже на ангро. Като си джудже, не се опитвай да станеш Гъливър, за да не предизвикваш смях сред хората.

30

Анонимен

преди 2 години

Малей, докъде изпадна западната цивилизация. Да харчи пари и да се занимава с аборигени. Между другото от цялото битово движимо и недвижимо имущество и състояние на руската върхушка и тукашните памперси единственото съветско нещо е златото. Даже банковите сметки са в долари. Квалификациите на български език за тях оставям за вас

29

Анонимен

преди 2 години

Това да не е ония дето има вила в Италия и децата му учат в Англия, а иначе знаем за журналистите в Русия, които ги убиват на рождения ден на Путин.