68

православен патриот

преди 2 години

Христос Воскресе, Владимир Владимирович !!! Жив и здрав и успех в борбата срещу зараждащия се нов и див варварски фашизъм !!!!! Вечна Дружба между Русия и България !!!!

67

Анонимен

преди 2 години

Соловьов ще бъде ликвидиран, както и Путин. В това няма никакво съмнение.

66

Анонимен

преди 2 години

Първи април мина

65

читалище заря

преди 2 години

лелче, що нема статия за брянск? читалищна работа

64

Хичо

преди 2 години

Вервам ти...питам кой уби Ана Политковская точно на рожденния ден на жужето-***

63

Мишо Бирата

преди 2 години

аз ако съм на местото на соловьов, дигам гълъбете за англия на секундата. щом като гебнята почна да разкрива заговори срещу журналисти, значи тоя път нема да минат само с климатици и захар

62

До Щетев

преди 2 години

За наркомана Зеленски ли говориш? Днес в Нидерландия пишат, че има 850 милиона долара, и то след като е станал президент. И имение в Тоскана за 5 милиона, там кметът потвърди.

61

Анонимен

преди 2 години

А най-интереснито е, че по РТР обвиняват Украинците за разрушения Мариупол. Току що журналиста извади току що разпечатан лист А4 твърдейки че документа бил намерен на място когато асвабадили Мариупол. Смях!

60

Анонимен

преди 2 години

Този мръсен запад. На времето така убуха Георги Марков тези западняци.

59

Русия

преди 2 години

Наркуманцити тъй напраеха и с безполезните им вече Георги Марков ф Лондон, Скрипал и оня Литвиненко и Борис Немцов.

58

Нина

преди 2 години

До Валентин Щеревчист фашистки метод

57

Анонимен

преди 2 години

До 80, нещо такова. Но вече 15 минути гледам как са разкрили тези Украински нацисти. Излиза някой на екрана и започва да насажда страх. Наистина ако нямах умението да филтрирам качествена информация щях да помисля всички Украинци за нацисти и наркомани. Пропаганда в действия, простовати и необразовани русофили лесно ще бъдат манипулирани и се вижда какъв е резултата. Фактически пропагандата е слаба, но и мозъка на русофила не е силен. Оттам е проблема, некачествено образование лошо възпитание!

56

Анонимен

преди 2 години

Салавйов трябва да бяга от Русия, защото Русия обича да прави "сакрална жертва" за мобилизация на руснаците и манипулиране на руснаците. Салавйов ще стане сакрална жертва на собствената си пропаганда. Путин го е набелязал за подходящ. Салавйов или трябва ведбага да избяга от Русия, или да се съгласи да стане "сакрална жертва" за обедиение на руското общество. Такива жертви бяха руските жилищни блокове, които се жертваха от ФСБ и Путин за започване на Втората чеченска война.

55

Българин

преди 2 години

Робите не мразят най-много господарите си. Те мразят най-много свободните и тези, които се борят за свободата си. Мразят ги от дъното на душата си.Украинците са свободни и искат да останат свободни. Нищо друго. Но робите искат те да се предадат на руснаците и да се превърнат в роби. Затова изпитват неистова омраза към украинците! Защото те се борят за своята свобода и не желаят да бъдат руски роби!

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74Там от 20г. им насаждат колко са велики и самодостатъчни, което не е верно, те са зависими доста от останалия свят, не говоря само за Запада :))) Имат си комплексирано жуже, това е положението :)

53

Анонимен

преди 2 години

Тия приказки на *** със за пред крепостните селяни въобще няма да прочета и статията.

52

Баба Ванга

преди 2 години

Русия ке стане нормална държава когато Владимир Владимирович отиде на концерт на Йосиф Кобзон!

51

Бум

преди 2 години

Днес Путин обяви Украйна за терористична страна подлежаща на унищожение по международните закони....

50

Анонимен

преди 2 години

По руската телевизия няма реклами! Има клипчета от ВСВ и Украйна в рекламната пауза! Говоря за РТР Планета!

49

Анонимен

преди 2 години

Гледам по Первий Канал Решетников да обсъжда акцията срещу нацистите в Русия. Руската телевизия наистина е дистопия, насажда страх като за последно, човек ще си помисли, че целия свят гори във война! Молете се за мен, след два часа руска телевизия мисля че имам нужда от психологическа помощ! Все пак исках да им чуя гледната точка, както зоват русофилите. Интересно обаче защо в руските студиа присъства само гледната точка на Путин!