123

Анонимен

преди 2 години

Значи който не се подчиняват на Русия са фашисти

122

ало ало

преди 2 години

тука дето пишат половината са хлапетии ***, които не са пипвали автомат, танк или оръдие и плещят глупости....дайте им оръжие на украинските бандити и ви чака мобилизация, и путин няма да може да ви помогне!

121

юбералес

преди 2 години

Защо ''зверствата'' на нацистите през ВСВ да са засрекретени в СССР ? Напротив правеше се пропаганда с тях. Не само в Мариупол, във всички съветски градове в които стъпи Вермахта, от мазетета на сградите на НКВД, се изнасяха десетки, някъде стотици трупове - обезобразени, с одрани кожи и отрязани крайници и генитали. По вестниците беше пълно с тези снимки. Това бяха ''потенциални колаборационисти'' и НКВД изпълняваше заповедта на потитбюро за ликвидирането им.

120

Анонимен

преди 2 години

като свършат в Украйна имат повод да завземат и българия ,,, подозирам рософилите първи ще си дадът посранити газъви на кадиров и компания

119

Анонимен

преди 2 години

Благодатният огън слезе в нефтобаZZата тази нощ..

118

хаха

преди 2 години

До Българин - ами да започнем с Граф Игнатиев, Александър Батенберг, Красна поляна, Красно село, Георги Димитров, К.Ворошилов, паметника на СЪВЕТСКАТА армия, Руски паметник, Московска...да продължавам ли?

117

До българин

преди 2 години

Да изпрагим в раша всичките им паметнизи измислени и фалшиви заедно с мутрофанова! Единствено за това си прав!!! А раша да ки коментират собствения народ!!!!! Тук са чужди и излишни!!!

116

Българин

преди 2 години

Българите подкрепяме братския Украински народ и сме твърдо против обосралото са руско посолство. Българите настояваме Мутрофанова да бъде екстрадирана, а броя на руските фашисти в посолството да бъде намален до санитарен минимум!

115

Българин

преди 2 години

Прави са от посолството. Изнежените софийски гpантоядu, които получават гърчове при вида на Митрофанова, не представляват България и българския народ. Ние не искаме монументи, улици и знамена на чужда държава (независимо дали това е Украйна, Русия или САЩ) тук.

114

Анонимен

преди 2 години

Да се закрива това посолство и без това нищо добро не сме видели от русия България е суверена държава и ще прави каквото поиска народа и няма да ми казваш какво да правим как да си кръщаване улиците площадите и децата вие сте тук на гости айде Довиждане България е Нато и ЕС и е свободна страна

113

наглост

преди 2 години

Руски нацисти наричат българи демократи фашисти. Така руските агресори наричаха и миролюбивите украинци, за да започнат агресия с цел да ги завладеят. Русия е цирей и трябва да се лекува с огън и меч.

112

дезинфектант

преди 2 години

Да отваряме прозорците и да дезинфекцираме държавата, че руската смрад тотално е попила в мебелите и тапетите...

111

Анонимен

преди 2 години

Те сега евроатлантиците правят същото но с други методи. Имат право да успорват право на живот с важни документи без съд . Това са те евроге.ските нацистки ценности . Тежко дърт дег.енеративни и нагли.

110

Анонимен

преди 2 години

До "До Раковски" - не смеят, само крякат, че ни била фалшифицирана историята и текстовете. Да, фалшифицирани са, но от руснаците - кой в училище е учил за всички статии и произведения, писани по време на Освобождението и Съединението? Никой! Само подбрани и цензурирани такива. Няма и една дума против рашистан, защото е неудобно някак си да учиш, че българите са против "освободителите" си, които по това време още са ги били окупирали...

109

Ехооооооо

преди 2 години

УТРЕ СЕ НАВЪРШВАТ 36 ГОДИНИ ОТ АВАРИЯТА В ЧЕРНОБИЛ!!!Я, мутрофанова да каже, "хуманно" ли беше БЕЗДЕЙСТВИЕТО ИМ тогава?!!!

108

Захари Стоянов

преди 2 години

"Цял свят, хора, които не ни бяха ни в клин, ни в ръкав, припознаха нашата висока култура и благородните ни борби, само московците стоят настрана и викат: Стрижено е!. [...] От друга страна пък, твърде е обяснимо тяхното подло поведение, защото хората искат да ни направят московци, прочее, правят ни всичките злини и пакости, които може да измисли развратният човек. Но и това е недоволно."

107

Анонимен

преди 2 години

митрофанова, кога ще ни върнете откраднатите от рассия архиви? Не ни интересуват фалшификатите на КГБ, искаме си нашите, български архиви. И, да попитам: ти, митрофанова кога ще се изнесеш от България? Крайно време е!

106

Средновековие

преди 2 години

През 967 киевския княз Светослав идва и извършва денацификация на България, "освобождавайки" фашисткия град Велики Преслав.

105

Брат Вурст

преди 2 години

В интерес на истината, всеки може да напише "галицийски венец" и да провери, какво е това. Но ставам с впечатлението, че повечето коментиращи мислят, че СССР съществува. Уважаеми, СССР и комунизма умряха. Елементарното мислене комунист - за Русия и антикомунист - против Русия, е меко казано глyпаво. Повечето искат някой отвън да ги "оправи". Дали европейската, безпринципна бюрокрация или царят-спасител от Кремъл

104

Анонимен

преди 2 години

Ако се промени годината от 1943 на 2022 то си е същото само че сега фашистите са руски.