163

Анонимен

преди 2 години

И какво общо има това с решението на Столична община , а Мутрофанова?

162

Анонимен

преди 2 години

179 това е целта на раша да плашат хората но да не ти пука

161

Анонимен

преди 2 години

Днешните фашисти са руснаците. Факт. Митрофанова персона нон грата.

160

Анонимен

преди 2 години

Да ... братушките подготвят почвата ... очаквате денацификация по украински образец.

159

Анонимен

преди 2 години

България е Нато и ЕС матрьошките си отгледаха един продажен Копейкин и си мислят че той ще се качи на руския потънал кораб не той пръв ще се спасява защото не може да разчитате на един предател Митрофанова отскоро сте в БГ тука много отдавна пяхме по площадите вятъра на промяната а вашето БсП дори се страхува повече от нас отколкото от вас не се напъвайте и раша паметниците ще бутнем Вие явно не познавате добре българите

158

Анонимен

преди 2 години

До178 Щом мислиш и пишеш това съм обеден че по далеч от твоите село не си ходил.Вземи и се ограмоти след което изказвай мнение Това кото пишеш е доказано за USA и техните паради на гендари фашисти.погледаи техните телевизия

157

Анонимен

преди 2 години

Вместо да се възмутите как са драли живи хора и са им резали половите органи хейтите руското посолство.Нашите управници наистина не са си в ред.Вдигат чужди знамена и ни карат по една заплата да дарим за чужди граждани,а болните от рак български деца с години чакат лечение.

156

Анонимен

преди 2 години

Къде е отговора на Правителството? Ами такова няма. То чака инструкция от Радев. Абе нали щяхме да гоним Мутрофанова, след като си прибрахме посланника? Чемодан, вокзал Масква.

155

Анонимен

преди 2 години

До руския възпитаник:това са правили с фашистите едно време.Ти явно си потомък на фашисти и от там ти е злобата към Русия.Кой знае колко имота имаш и даваш под наем.Не работиш.По цял ден киснеш тук и плюеш руснаците.Дърт фашист си.Нищо повече.Махай ни се от главата.Ние не сме ни комунисти,ни фашисти.

154

от село

преди 2 години

Митрофанова ,защо не пусне документи колко народ от глад мисля ,че беше 1937 г.в Украйна по заповед на Сталин,да намери архивите за хилядите разселени и изчезнали българи.Тези хора срама нямат и си остават убийци.

153

Да се изясним

преди 2 години

Според Русия, всички които имат различно от тяхното мнение или мислене са фашисти.

152

Анонимен

преди 2 години

Господ пази България Ние сме древен народ и ни е дарил с мъдрост и справедливост да можем да различим лъжата от истината Така че публикувате си каквото искате на мен не ми пречи вие загубихте себеуважение си вие убивате по време на велики пости вие убивате по време не Възкресение пред лицето на божия син

151

Руски възпитаник

преди 2 години

Като представител на една стара българска фамилия бих желал Посолството на Русия в България да предостави всички неизвестни архивни документи как ръководителите на СССР са изпращали етнически българи от Крим, Молдова, Украйна, Бесарабия ... в далечния изток. Да се даде точна информация колко от тези нещастни хора така и не стигнаха до крайната точка на своето пътуване! Имам ли прамво след всичко това до края на дните да ненавиждам всеки етнически руснак ..? Кажете госпожа МУТРОфанова ..!

150

Анонимен

преди 2 години

Мутрофанова премина всякакви граници!!! Къде е отговора на Правителството!!! Незабавно да я обявяват за персона нон НИКАКВА и да я изпратят обратно в раша!!!

149

Анонимен

преди 2 години

До затова ли го цитираш, цитирам го за да видите мурzилките кви са ви приятелите. Сегашния китаец и той се кле във вярност, а остави руснаците сами на пързалката, единственото с което помага е, че не показва по телевизията какво всъщност се случва.

148

Хахахаха

преди 2 години

Хахахахахахахаха, прости мужики, пийте се самогона в калните колиби!

147

затова ли го цитираш

преди 2 години

До Анонимен 167Щото тавариш Мао е голям капацитет.

146

Анонимен

преди 2 години

Ако не е НАТО да ни пази, Русия вече да е съединила територията ни със сръПските си владения

145

Кви фашисти бе

преди 2 години

Абе кви са тия простотии бе, кви фашисти, кви 5 лева? 1943 кво било станало тогава, дреме ми на дедовия сега сме 2022 и Русия убива хора в Украйна. Нацисти и германци, сега остава Хитлер, Сталин и Ленин да се появят. Вие пиете ли си хапчетат?

144

Анонимен

преди 2 години

Просто гледайте колко лесно Русия може да си изфалшифицира причина да нападне България! Горе долу със същите мотиви нападнаха и Украйна!