23

Анонимен

преди 2 години

Време е да бъде закрито това посослство.

22

Ехоооооо

преди 2 години

Тук вече прекали другарке! Жалка страхливка! Вън от България!!!

21

Пустиняк

преди 2 години

Вяра на Русия - никога, 45 години ни лъгаха, че живеем.

20

Анонимен

преди 2 години

"Който ни освободи, той ще ни пороби!" е казал Левски неслучайно. Да искаш Путин да те освободи от САЩ или да искаш САЩ да те освободят от Путин означава само едно - искаш нов господар, а не свобода. И едните и другите сте вредни за България. Добре че, чат-пат все още има разумни българи, които знаем колко струвате и двата отбора...

19

Анонимен

преди 2 години

Немците арестуват Бандера няколко дни след акта на провъзгласяването на възстановяването на Украинската държава на 5 юли 1941 година. Степан Бандера е затворен в германския концлагер Заксенхаузен, където остава до декември 1944 г.

18

Анонимен

преди 2 години

Това е вярно правят напук не друго това са безмислени идиотии които не обединяват продължава да се чертаят линии на разделение в българия всички идиотии са направени от българи не от други

17

?!?

преди 2 години

Уроците по история ги разказвате, но не сте ги научили. Апропо, като говорим за срамната ви история. Нека си припомним написания сценарии в Москва и изпълнен с мълчанието на марионетното правителство на Георги Димитров . През Есента на 1944г. За геноцида и репресиите който е подложено българското население в македония. И всичко това по същата причина, за която сега сте в Украйна.

16

Петко

преди 2 години

А Катин?Кой ?

15

д

преди 2 години

очен хорошо, рускей люде чамадан, вокзал, масква

14

Анонимен

преди 2 години

Комунистите не са по малко зло от фашагите.Така че по тиху крантии от посолството на мордор.

13

Анонимен

преди 2 години

Всички клоуни и Чалгари на борба за Чалгарски райх! Айн попфолк! Айн райх! Айн Ферари турбофолк фюрер

12

Пола Бадоса

преди 2 години

Народ които пали живи българи ,разкъсва български знамена в Киев ,забранява българския закон не е народ .Погледнах ровех в историята ,но никъде не видях турци и гърци да разкъсват български знамена за 700години.

11

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да публикуват руснаците, каквото и да казват вече не им вярвам. Видях и чух Путин и Лавров как казаха, че никой не са нападали.

10

Въпрос към СОС

преди 2 години

Забодете си отзад и по едно знаменце на полка Азов...натегачи. А на сградата на общината развейте такова със свастика !

9

Нео

преди 2 години

Дори не се срамуват, че те са същите фашисти! Отвратително!

8

В очите на Русия

преди 2 години

Всички освен тях са нацисти. Мислят си че като превземат Киев ще продължат към Букурещ, София, после към Виена и така до Берлин. В Кремъл си живеят в свой собствен свят.

7

Нагла си другарке

преди 2 години

Нагла, по_нагла, най-нагла. Я покажи архивите за раша окупация в България 1944-47г.Колко убити без съд и присъда, колко изнасилени от раша войски, колко изнесено злато, уран, розово масло и т.н Колщо милиарда изплатени заплати в долари на раша окупатори и още и още и то дълги години!!! Я ти върти архивите, коиго държите. Я си отивай в раша!!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Тази.....до кога ще си отваря човката......персона нон грата.....

5

Натовеца

преди 2 години

предателите подкрепят държава чийто национален герой е Степан Бандера ,срам и позор !Русия идвай и ни освобождавай от тия ,да се вдигаме това е на нищо не прилича!

4

Анонимен

преди 2 години

И какво сега? С тези документи искат да оправдаят зверствата си в Украйна ли?