29

Анонимен

преди 2 години

Каквото си надробим това ще сърбаме, кой ви би през ръцете да гласувате за това недоразумение, една дума не може да каже, само ходи и се заканва по телевизията, а за 10 години нищо градивно не е направил, такива като него на въжето и да висят пред парламента, срам изобщо, че има български паспорта, а наглият *** даже и в парламента го сложихте, е ми заслужавете си 5 лева хляба и бензина, зимата ще ви видим колко сте смели, защото тоя ще е натопло на Карибите, а вие ще мръзнете в панелките...

28

Анонимен

преди 2 години

Христо направо оставай в Киев не са връщай

27

Хикса

преди 2 години

ДБ за САЩ са злато-хора.Даваш 1 милион-пращат оръжие за 500 милиона.Кво сакаш баце,по-евтина война САЩ не са водили никога

26

Анонимен

преди 2 години

Ако теб те изкарат от там ще е най-добре.

25

Този кой беше ??

преди 2 години

Буратино. Ти можеш да си вкараш само дългият нос отзад....Вие от Де е Бъ повече няма да сте в парламента !

24

hasmokar

преди 2 години

Неа ли баре ръждясала манлихера или бердянка за батката в битка да кандиса.

23

11

преди 2 години

Ицо маджото да не съ шикалкави, ам да бяга у УкраИна да му го набодат дълбоебите. И без тва тука вече няма откачалници да гласуват за него.

22

Червонец

преди 2 години

Времето на тази краварска коалиция бавно изтича. При голямото търпение на българина най-много до началото на зимата ще изкарат, когато стане много тегаво. А най-добре веднага да се измитат, че лошо.

21

Анонимен

преди 2 години

Лодкарьо, спри се с тази помощ към нацистите, че следващия парламент ще го гледаш отвън, като Майчето! Имате много по-неотложни въпроси да решавате за населението на България, Вие си губите времето с Укрите! За тях Бaй Дaн се грижи, не ги мислете!

20

45

преди 2 години

Христо, Христо каква Украйна, каква помощ, какви 5 лева, вие си отивате. Доооооовижданееееее.

19

Да допълня...

преди 2 години

Правителството се ослушва за военната помощ дано войната свърши и да ни се размине.

18

Хикса

преди 2 години

Еййй он човека си е прав.Ако си реши задачата,тлъстите пачки са за него.За нас да правиме Ду-ду-дууу.

17

koko

преди 2 години

АКО ИМАТ ГРАМ МОЗЪК - изобщо ама изобщо не трябва да се вкарва този въпрос до пленарна зала - камо ли да се приеме тогава не се прострелваме в крака - направо си стлагаме въжето на врата ! Българи събудете се ще ни вкарат във война която никой не иска ще изгубиме и малкото което имаме !!! ПОМИСЛЕТЕ И ЗА НАЙ ЦЕННОТО ДЕЦАТА......!ТЕЗИ ТОЛУПИ ДЕТО ПРИЕМАТ ЗАКОНИТЕ ПЪРВИ ЩЕ ДЗЕРТИРАТ КОГАТО СТАНЕ НАПЕЧЕНО

16

Бачи Кико

преди 2 години

Ей значи голям зор да ни вкарате във война!!!И що ? За да се подмажете на нато... Същото нато дето ни накара да си нарежем ракети СС-23, същото дето ни накара да приземим над 200 изрядни МиГ щото били несъвместими, същото нато дето ни закри казармата, и същото нато(сащ) дето ни взеха над 2млрд$ за 8 летящи москвича дето ги няма.Като завалят бомбите ще избягате нали.тчТова ти е последния мандат пинокио ***.

15

Stoyanov

преди 2 години

Не разбирам защо се месите там където не ви е работа? България оправихте , тръгнахте и света да оправяте.

14

Анонимен

преди 2 години

До 5, представи си само как украйнската техника беше заличена за часове. А сега си представи какво ще остане от градовете ни, ако се намесим. Наистина си мислете, че това е компютърна игра, в която се прераждате всеки път. Само че новите играчки на Русия могат да унищожат света няколко стотин пъти, при положение, че един път е достатъчно.

13

илюминат - ренегат

преди 2 години

Този ненормалник от ДАЙ България май се изкиха?!?Господи защо ни наказваш с толкова *** управници от училища за бавно развиващи се???

12

Анонимен

преди 2 години

До до 2Китай и Индия не пращат оръжие... Означава ли това, че те не са не са цивилизовани? Някой от парламента дали има топки да го заяви това публично? )))

11

Георги Сава Раковски

преди 2 години

Луд умора няма! Тези нещастни люде искат да прикрият управленската си немощ и идейна безпътица с хиперактивност по въпроси, нямащи нищо общо с националния интерес! Като нищо ще ни вкарат в следващата национална катастрофа - ей тъй от скука, глупост и неграмотност!

10

СУС! ПРРРР! ГЯ-ГЯЯЯ!

преди 2 години

Оръжейните босове протриват ръчички сега, България да поеме отговорност за пращането на оръжия и се почва търговията за милиарди. Тва е като Царя на Войната - филм има такъв. Он им продаваше всичко. Отива в някаква руска военна база и генерала му вика, 100 танка, 5000 гранатомета, колко искаш? И те така