49

баба мара

преди 2 години

напуснете нс нови избори а вие се вкарваите каквото искате и къдетоискате срещу 5000 лв на месец няма да издържаме безделници утре няма да сте в нса ние зимата ще останем без парно аз пари за ам втечнен газ нямам

48

Анонимен

преди 2 години

Миналата седмица на една от големите мивки в София видях как украинец с BMW X5 на 2-3г. направи момчето дето го изми на салата. Дойде управителя и украта каза, че ще плати наполовина. Евала на управителя, че защити работника си. Снима джипа на наглата укра и му каза "Нищо няма да плащаш, но тук повече няма да стъпиш, махай се"

47

Ице

преди 2 години

предателю . Благодарим ти, че ни показа колко куц кон си. Идат избори... Аревидерчи)

46

Анонимен

преди 2 години

Няма да можете да вкарате текста в този вид. Радев вече е получил инструкции от Митрофанова. А Корнела и Кирчо послушнно ще изпълнят нарежданията.

45

Анонимен

преди 2 години

като ти тресне някоя ядрена ракета на главата, ще видим дали няма топки Вовата....

44

Анонимен

преди 2 години

Ти му обясняваш, че искаш да стоиш далеч от войната, то ти отговаря, че националния ти интерес бил да пращаш оръжия.

43

Анонимен

преди 2 години

Силно препоръчвам на другарите Христо Иванов и Атанас Атанасов да хванат пътя и да се пишат доброволци в Украйна. Така ще са най-полезни.

42

Анонимен

преди 2 години

Айде,прегърни се с Бойко и заминавайте за Украйна.После да не се чудиш защо Копейкин те е изпреварил на изборите.

41

Анонимен

преди 2 години

Между другото би било добре да спрете с цирка за демонстрация на натовско присъствие. Цяла Варна пропищя от нископрелитащите изтребители. Вече ни лазите по нервите.

40

Хикса

преди 2 години

Ей хората са те сложили тама у парламента да докараш големи заводи да работят и да плащат европейски заплати и пенсии.Като не можеш,връви намайната си,а не да докарваш войни и ядове на бедният ни народ.

39

Анонимен

преди 2 години

Айде не ставайте по-католици от папата!И какво ще им предложите на украинците?Старата ни техника,която за нищо не става?Искаме да знаем какво искате да им дадете!И какво ще остане за нас,ако случайно погледнем някой накриво?Нали американците им помагат?На 300 км.от нас падат бомби,а пишман демократите се правят на герои.

38

Пенкилер

преди 2 години

Иванов, даваш оръжижия да мре още народ, а ние капачки събираме за болните деца... прай какво правиш до изборите!!!

37

Анонимен

преди 2 години

"тя не е позиция, която се формира в Киев и "тя е нашата гледна точка как изглеждат националните ни интереси"_______А при очевидната липса на желание да се праща оръжие в Украйна, защо продължавате с натиска тази позиция да се измени в обратна посока? Не усещате ли колко сте нагли или просто не ви пука че се опитвате да прескочите общественото мнение за да угодите на "шефовете" си, които очевидно не сме ние?

36

Анонимен

преди 2 години

да ти го вкарват на тебе от тук до Украйна и братно, скапан продажник

35

Анонимен

преди 2 години

Ице до къде я докара съдебната реформа!?

34

анонимен

преди 2 години

***

33

Анонимен

преди 2 години

Такааааа... Ристооо нека да обобщим значи!!!На българските пенсионери дето ровят по кофитте и с хляб и кисело мляко карат седмица дадохте ВЕДНЪЖ 70лв за Великден, а на укрите дето ядат и спят безплатно в хотели им давате 40лв ЕЖЕДНЕВНО.Армия нямаме-но пък ще давате оръжия на укрите.малко стана като "болен здрав носи".Защо ни вкарвате у война бе льохманн. Че ви ритаме и вас. Вече сте ЧАО.

32

Анонимен

преди 2 години

Браво Христо, много правилно действате в момента. ДБ са единствените, които се борят с измамниците от Партията на Президента.

31

Анонимен

преди 2 години

До Червонец Лошото е че тези като се махнат пак такива идват. Ония зад океана печатат долари и купуват продажници по целия свят. Така се правят демократични избори в света вече 30-40 години с пари. Не вярвам че българсият народ ще бъде оставен да избира съдбините си все някой ще му ги налага. Предполагам че при референдум за членство в НАТО поне 70 % ще гласуват за излизане от пакта за икономическа и политическа подкрепа на американския капитализъм по света.

30

Руснака

преди 2 години

Христо чакам те на бойното поле със пълно бойно снаряжение