11

hasmokar

преди 2 години

Кат нас сиганетата, събират жилязо.

10

Аз съм Българче!

преди 2 години

Обичам да живея в Германия! Тука е ад! Червени башибозуци и мутри ни управляват!!!

9

Щирлиц

преди 2 години

Да се ланята пред портретите на Зеленелски и БайДрън,много е възпитателно.

8

Анонимен

преди 2 години

зомбитата там още с маски

7

Анонимен

преди 2 години

защото живеят на помощи от държавата, в германия се дават най-много пари за помощи! детски , социални, ако родителите в българия поолучват под 300евро на месец и помощ за тях, отделно социално жилище, а ако нямаш такова в бг още пати ти дават! всичко ви го казвам от личен опит!!! всички от махалата сме в Германия, лятото се прибираме да си харчим парите тук, за седмица, две харчим по 15-20 хиляди лева и пак отиваме в германия, тук много скъпо и всеки пари иска.

6

до 4

преди 2 години

Не те разбрах дали за ферма за зайци говориш или за семейства? 4-5 деца да имаш в Германия... Нали знаеш колко точно немски е този етнос, който споменаваш? Само леко с катуна лятото по бойковите магистрали, че да не счупиш касичката от социалните.

5

Писна Ми

преди 2 години

Абе тея още носят маски там, не ми ги хвалете промити мозъци. ( и там са отменени маските )

4

МНЕНИЕ

преди 2 години

Браво на тези хора . В Германия християнските Празници са Забранени .

3

Анонимен

преди 2 години

В Германия стандартът на живот е с 200 пъти по-висок от българския. Аз познавам семейства български, които живеят в Германия и са с по 4-5 деца. А в БГ с 300 зора и едно едвам изглеждаш. Камо ли 5

2

северозапада

преди 2 години

Майка ми правеше страхотни кузанаци. И всички съседи ги одобряваха. Сестра ми и жена ми удоволствие консумираха , но никога не проявиха желание да се научат. Така традицията се изгуби.

1

Румен от Слатина

преди 2 години

Майките да се стегнат и да научат децата си как се правят кузанаци на конци . Защото все по често се вижда , че няма кой да ги учи