10

Ристу

преди 2 години

Християнството е приказки от 1001 нощ за възрастни.

9

Агент

преди 2 години

Кой е тоя с огромния часовник и тъмните очила? В храма да се правиш на мутра, няма какво да говорим. Напомни ми за един точно преди 20 години в бг църква в Ню Йорк - влиза с изрязан потник и дори не сваля тъмните цайси макар че беше полунощ.

8

Анонимен

преди 2 години

Христос е изгонил търговците от храма! Ама Бачково е станало като супермаркет!!!!

7

пияница мистик

преди 2 години

От всички новини тези дни най ме развесели новината за изпробването на новата хипер-ултра-мега-свръх-супердуперска ракета "Сармат", която се оказа, че е разработвана 8 години и засега имат само един-единствен прототип, който изстреляха бояришниците, за да покажат на Запада и най-вече САЩ какво имат, а генерала от Пентагона каза: "Не представлява никаква заплаха за САЩ" ....Ахахахахахахахахахахаха :)))))))))))))

6

Анонимен

преди 2 години

Няма никакви т.нар. чудотворни икони, това е идолопоклоничество! Заблудените трябва да търсят истинското Божие Слово (не католицизма или ортодоксията), което е написано в Библията. НЯМА друго, няма чудотворци, няма икони, няма реликви, няма свещички, няма църковни обредитези неща ги няма в истинското християнство.

5

vlady

преди 2 години

Чудеса в Бачковски манастир ставаха докато епископ Борис беше игумен - изчезваха безследно пари от касата, кашони със свещи от склада и т.н.

4

Весо

преди 2 години

Посмях се като четох историята на иконата. Църквата е шаманска институция с ценоразпис.

3

Анонимен

преди 2 години

Турците как не са го бутнали този манастир по времето на турското робство? Нали са ни изгорили и съборили всичките църкви и манастири гадните турчуляци?!

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

БОГ да пази БЪЛГАРИЯ

1

х

преди 2 години

Това да биеш път до там само за да съпроводиш портрета на нещо, което никога не е сществувало.