54

Анонимен

преди 2 години

Какви пожари Април месец? То дори не е лято?

53

Анонимен

преди 2 години

А защо са в Украйна,кат само се хвалят,че с високоточни комплекси оръжейни при това,обемни много харчещи полезни ресурси на место за други по-трудно достъпни полезни за разработване цели с тез последно достигнати проектни научно-технически скорости в съвременно развитие за движение на твърдо тяло на далечни разстояния,че правят повече пожари,а не се чува да ги гасят заради инат към нацификация понеж си направили хората украинофикация,но някои не им допадало по презумпция,че не била русификацията

52

Анонимен

преди 2 години

г-жо *** христова ние имаме още 900 000 армия не се притисняваи грижи се за твята армия че го нямате изобщо

51

Анти-иZедник

преди 2 години

Тайга с нефт и липса на пътища. Армия и липса на дисциплина. Не става само с пиене...

50

Доста тъпа манипулац

преди 2 години

Явно пишещата няма никакво понятие от ситуацията. В Русия с пожарите се занимава министерството на извънредните ситуации. Армия в ситуация на бедствие-пожар се ползва в щатите, и то най-вече националната гвардия. Определено е нескопосан опит за определени внушения

49

Анонимен

преди 2 години

Най-сетне една сериозна тема. Пожарите там са наистина огромни и страшни, опасни за цялата Земя. Както и изкуствено подпалваните джунгли.

48

Анонимен

преди 2 години

Тия китайци пак извъртяха на руснаците "номера на китайката". Запалиха Сибир за да не им се пречкат разни дървета като го завладяват.

47

Пепелянката

преди 2 години

Всяко нещастие за Русия е радост за България!

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 Това го пише навсякъде, но не и в руските лъжливи медии.

45

Анонимен

преди 2 години

Китайците няма да има какво да секат.

44

Анонимен

преди 2 години

много глупава пропаганда

43

J

преди 2 години

48 градуса?? 48 градуса?? Хора, моля да превеждате както трябва.

42

Анонимен

преди 2 години

Вчера писахте,че руски майки окуражавали синовете си да избиват цивилни украинки,преди това руснаци ядат украински деца,руснаци разграбили Чернобил -все едно им требет радиоактивни части, а сега и пожари в Сибир от което пък следвало климатична промяна!!! Промяната я правите вие с електро колите и поскъпващите петрол и газ. Но няма да е все така !!

41

С Богом

преди 2 години

10% от редовната армия е ангажирана само. Ох ***, *** душата си продаваш мила. Да си жива и здрава. Дано нацизма не те достига като онова момиче в Мариупол, което намериха руснаците в мазе ползвано като огнево гнездо на азов , убито с нарязан начупен кръст на тялото му. Тия неща не се казват в Бг. Истината винаги избоява. Но никой не иска да чака.

40

Анонимен

преди 2 години

Т

39

Анонимен

преди 2 години

Топлата вълна в Сибир идва от юг от Китай и от изток от САЩ които горят рекордно петрол. Сибир са блата и не може да стъпи човек а само с големи самолети с цистерни

38

Българин

преди 2 години

Пропагандата удари дъното...

37

Гледайте си занаята

преди 2 години

Пишете за военните престъпления на Вовата в Украйна, но не преписвайте слабоумия за проблеми, за които нямате и смътна представа. А май и "изследователката", която цитирате, също не знае какво говори. Такива пожари има всяка година, абсолютно неизбежни са, повечето са на недостъпни места за тежка техника и не подлежат на гасене, но никога не са повлиявали съществено климатичните процеси - просто са твърде слаб фактор. Дайте си поне малко почивка от гафовете, те са всекидневие за вас.

36

Анонимен

преди 2 години

"от Сибир войски в Украина няма" - Да бе. Затова освен Z - запад има и войски V - восток. Нали хакерите дадоха списъка с всички руски войници в Украйна - половината са от сибирски села и градове.

35

Анонимен

преди 2 години

Когато прочета Greenpeace веднага ми става ясно, че всичко е фейк и долнопробна секта пропаганда.