80

Анонимен

преди 2 години

На Кремъл отдавна му се клатят краката,и благодарение на безпощадната кървава терористична ленинска политика,все още диша.С терор до сега никой не се е задържал вечно на власт.Кореспонденцията им от много години е на ,,хартиен носител'' или казано просто бележки и напечатани листове.Виждат врагове там,където майки бутат колички,и стрелят на месо.А където не са сигурни че отстреща им стои опонент,действат с отрова и др. подобни.Знаят че отдавна трябваше да сдадат власта на народа и ги е страх.

79

Аз есмь царь

преди 2 години

Мариупол е руски град. Кръстен на съпругата на император Павел 1 Мария. Скоро всички руски градове ще се върнат в родното си пристанище. Украйна искаше декомунизация. Тя ще я получи.

78

Б. М.

преди 2 години

Изчетох всички коментари. По стила на писане, си личи, че проруските писачи са ТРИМА. Може и да са 23 - ***, но ползват копи - пейст опорки от едно място. После всеки от няколко устройства слага +, - и готово "българска обич" към Раша. Поне днес сте се постарали и НЯМА стилистични грешки, които да издават руският Ви произход!

77

Реалист

преди 2 години

Някой знае ли чий го търсят руските варвари в Украйна? Да сриват болници, детски градини и цели градове със земята, с ... "благородна "цел"? Кремълските цинизъм е безграничен! И някой вярва ли на Кремълското Джудже? Щом е казал, че заводът няма да бъде атакуван, значи всички сили ще бъдат стоварени там?

76

До 135

преди 2 години

Руснаците казаха защо не искат да го сринат. Това е най- големият завод в Украйна. Строен е от тях. Има машини и оборудване, което храни десетки хиляди хора. Най-лесното е да го сринат. Целта им е не да унищожават промишлени, а военни обекти на Азов. И да пазят цивилното население. Вътре с азовците, цивилни, взети от тях за щит, има и натовски генерали. Като ги хванат живи последните, истината ще се покаже на света. И тогава - който е помагал на нацистите ще си бере плодовете.

75

Анонимен

преди 2 години

За всяка бомба която РФ пускат, нека знаем че Руската Федерация я плаща по 3 пъти: 1. За създаване на бомбата, 2. За въстановяване от щетите които след това ще плаща, 3. За изгубените ползи, когато парите са могли да се ползват другаде,. За какво им е да пускат бомби по Украйна, след като това няма да направи живота на гражданите им по-добър?

74

Анонимен

преди 2 години

Украйна не е Русия. Мариупол не иска Путин.

73

Анонимен

преди 2 години

За тоя Азовстал се изписаха много глупости. Явно никой не знае истината обаче коментари колкото искаш. Явно има нещо там което не трябва да бъде унищожено, иначе до сега това петънце щеше да е изпепелено. Смешно е да се твърди че съпротивата е толкова мощна, че руснаците не могат да я сломят.

72

Желание

преди 2 години

Много ми се иска поне десетина от ракетите които падат на Украйна да паднат и на България, на имотите на *** Нинова и тогава да видя дали тези които защитават действията на Русия, на Путин, дали след това ще имат друго мнение. Колкото по-бързо паднат ракети, толкова по-добре ..!

71

Анонимен

преди 2 години

Малко съм изненадана, че руснаците си хабят бомбите, може би са им залежали нещо. Иначе няма много смисъл. Ако наистина са обградени, рано или късно сами ще си изпълзят от дупките.

70

Ало

преди 2 години

Сравнете ги със земята тия фашистки ***. А България е една предателски и антисоциална територията. България не е държава.

69

Анонимен

преди 2 години

Добре, че е Расия да изчисти от нацисти.

68

Анонимен

преди 2 години

Какъв Великден за безбожниците от Азовстал?

67

Анонимен

преди 2 години

"В четвъртък украинският вицепремиер Ирина Верещук каза, че там има "около 1000 цивилни и 500 ранени военнослужещи".____________ Ами като са цивилни, просто да излезат. Колко пъти да обябяват руснаците коридор? Или чакат питка да им омесят? А ранените да се предадат и ще ги лекуват. Какъв е тогава проблемът?... Да не би да ги е страх, че ако тръгнат да излизат, ТЕХНИТЕ ХОРА ще ги застрелят в гръб?...

66

Един

преди 2 години

Логика по путински- Защо не ни харесват и мразят не знам ние искаме сомо молко да поубием, пооткраднем, поизнасилим и да поокупираме, че са ни малко териториите.

65

Анонимен

преди 2 години

Защо украинците нищо вярно не са казали досега?!

64

Анонимен

преди 2 години

А малко да се озаптите с лъжите си, а? Вчера писахте, че Русия няма да атакува повече Азовстал, днес пишете, че не спирали да атакуват. А така, а онака. *** ми, доди ми.

63

Анонимен

преди 2 години

Всичката информация от украинците е една лъжа, до ден се разкрива. Като мухи еднодневки са, но пък са много агресивни и отмъстителни. Лошото за нас е не, че чуждо правителство ни лъже, а че нашето ги поддържа.

62

Анонимен

преди 2 години

Говори се че там имало офицери от САЩ, Англия и др. Заради това искат мирен коридор а руснаците чакат да се предадат.

61

с

преди 2 години

и какво жа им дадът да избягат ли ?