100

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Завода е с размери 2-3 кв/км. Но поднего има 16 км катакомби на няколко нива. Мишките са вътре. За да им разрушиш дупките трябва да сринеш из най-големия завод в новата Донецка република . Това не е опция ,защото този завод носи препитанието на хиляди. Другия варянт е да им пуснеш газ !Точно това трябва да се направи !

99

Ноби

преди 2 години

кузунаци ли да им носят. да пускат сонцепеците и да ги ликвидират до крак

98

Анонимен

преди 2 години

Нужни ли са повече доказателства, че Русия не е християнска държава? Путин го чух да казва на Шойгу: "Не давайте дори муха да излети от "Азовсталь""! А там се крият жени и деца!

97

СМЕХ...ЕЙ..СМЕХ

преди 2 години

"Азовстал"--- е като трън в *** на руските гадове в Украйна...ха,ха,хааааа

96

Безбожници

преди 2 години

Безбожници руски главорези фашисти!

95

Анонимен

преди 2 години

мачкай нациститее!!

94

Дора

преди 2 години

След като се разпореди да не се щурмува Азовсталь, отвътре украинците обстреляха отворения хуманитарен коридор в съседство и осуетика евакуацията, наложи се да спасяват мирните граждани, които искаха да напуснат града. Естествено, че ще има ответна реакция - да ги усмирят. Оставиха ги живи с възможност да се предадат - те пак стрелят по мирните граждани, после - защо стреляли и по тях.

93

Орт

преди 2 години

Какво беше казал товариш Путин,никаква атака така, че и муха и да не прехвъркне.А какво се оказа бобми до откат,но според нашите майцепродавци това е най висша форма на военно изкуство.

92

Цъ

преди 2 години

Щях да подкрепя путин, ако предлагаше нещо наистина смислено и ново за народите. А той предлага просто смяна на западните олигарси с руски такива!!! И какво ме топли мен това?!? Луд човек с хипер неадекватни амбиции!

91

ЗНАЧИ

преди 2 години

Путин пак излъга. Онова с Шойгу дето му каза да няма щурм и ЛЪЖА. На 4 очи сигурно му е казал - трпете ги на воля. Окей - тогава санкции за россиа до дупка докато не станат като Иран или с. Коуреа.

90

Анонимен

преди 2 години

рушистите ще си платят сурово

89

стар комунист

преди 2 години

До Анонимен 151 Момче ,ти просто с написаните си глупости не знаеш колко си далече от истината!?

88

Анонимен

преди 2 години

Който си мисли, че Русия ще контролира тия територии сериозно се заблуждава. Никога няма да ги контролират. Каквото завладеят ще е тяхно точно докато стоят там 100-150 хиляди армия, която ще трябва да издържат, екипират и хранят. В момента, в който се махне армията ще ги загубят, а вечно не могат да седят. За справка - Афганистан, Ирак, Сирия, Либия, Чечня, Косово. Като се махне ботуша от шията хората веднага стават на крак и каквото и пионково правителство да си сложил пада за няколко седмици.

87

Анонимен

преди 2 години

Скоро Русия ще бъде ядрена пустиня

86

натовски джендър

преди 2 години

До Анонименнай-ценното е натовските офицери долу чакат д аизлязат и ги покажат

85

Анонимен

преди 2 години

до:147Наглоста на ,,копейките'' в България е умопомрачаваща.Ти искаш да убедиш обществото,че украйнския народ си взриви и разруши собствените градове.Думата ,,шовенизъм'' означава да твърдиш сляпо едно твърдение,без то да е вярно и издържано от каквито и да е факти.

84

Анонимен

преди 2 години

Нали никога нямаше да се предават укронацитата бе? Първо съсипаха целия град, после съсипаха и цялата му индустрия, и сега искат да си одят? Никакви такива. Всички военни в завода са за военен съд. Цял град в руини, десетки хиляди жертви, само заради тия ***...

83

Анонимен

преди 2 години

Като гледам прогресивния строй на русия в Украйна,си представям за прогресивната им политика ако руския ботуш стъпи отново в България.Майка им жална на свободомислещите хора.И тоя път няма да има Белене,а ще има мобилни крематориуми по селата и градовете.Това им е новата по-прогресивна политика,мобилните крематориуми.

82

До Б.М

преди 2 години

Не си се ориентирал добре. Много са хората русофили, и не само в България, един от тях съм и аз. И нямам нищо общо с Русия. Но пиша, чета и взимам информация на повече езици от фамилията ви вероятно. Русофил в днешно време стана като ерес за така наречения запад. Този лицемерен строй, на който сте доволен, който е сега, е исторически е обусловен да изчезне и ще дойде по- прогресивен. Това е диалектика.А фашистите са ги взели под прицел вече.

81

Анонимен

преди 2 години

Безаналоговая, Братская, Православная!