62

Браво

преди 2 години

Ако беше Боци щеше с държавни пари да го направи и да гепи половината.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63"...череп с кръстосани кости. Затова някои и казват "пиратската църква". Всички знаем, че юмручковият преврат, който ни натресе ПростоКиро на главите, беше платен от Черепа - нищо чудно и Черепа да е запълнил някоя пукнатинка и оттам да е възникнало името.

60

реалист

преди 2 години

Киро *** първо да ремонтира пукнатината в собственаа си глава.

59

Анонимен

преди 2 години

Църквата във Василико е интересна с това че на барелеф над входа и е изобразен череп с кръстосани кости. Затова някои и казват "пиратската църква" . Е след този Великден може да и казват и Кировата църква.

58

Пламен

преди 2 години

Пази боже от такъв некадърник , преди него правеха пътища той фуга щял да запълни. Сравнението между фуга и аутобан е равно на управленските възможности между "простия" и Борисов. А в харченето на чужди пари лавен няма.

57

Ямболски цървул

преди 2 години

Просто Киро Лъжата.Заминавй си в Канада с ония ококореният, докато имаш тази възможност.Защото скоро няма да ядете снежни топки,а ритници.

56

Отговор

преди 2 години

До Бетина ! Когато някой прави дарение, той го прави щото му е присърце, а не да се афишира, че щял да поправи някаква пукнатина! И оплюването към него не е на "личностна" основа, а че е най-некадърният премиер когото България познава! Но пък затова текат едни милиарди, които държавата има да изплаща с десетилетия ! Такова закопаване на България,откакто Радев успя с преврата, аз не помня повече от половин век!

55

Бетина

преди 2 години

Какво е това негативно отношение към българският премиер? Човекът е поел отговорност за страната през най-трудното време от втората световна война насам и вместо да се обединим и подкрепим светлото му начинание, постоянно бива критикуван на личностна основа. Кирил Петков е най-почтенният политик за последните 78 години и би трябва да се гордеем с него.

54

Анонимен

преди 2 години

До Ужас - Това менте министър пъряо да си закърпи пукнатината в черепа защото в празно пространство става течение.

53

Ужас

преди 2 години

От март миналата година, цялото ново строителство и всички ремонти просто... умряха! А това Менте щяло да ходи да кърпи пукнатината! Превратаджията Радев да си прибира измамниците и да поукроти машинките на Мадуро!

52

Анонимен

преди 2 години

Киро ще ремонтира църквето по харвардския модел - чрез унищожаване.

51

Анонимен

преди 2 години

Цяла България е в пукнатини в резултат на твоето управление!

50

Варна

преди 2 години

До анонимен 1 и 4Възстановяването на исторически обект не става така елементарно, както си го обяснявате и не е едно и също като да измажете вилата си с малко средства. Преди да пишете информирайте се добре и не говорете на аба...

49

реалист

преди 2 години

Пукатината /ако има такава/ на църквата ще се оправи, но пукнатината нанесена от това неадекватно правителство в българското общество ще трае години наред и за нея ремонта е ОТАВКА !

48

Лицето

преди 2 години

което Цяла България - м ра зи! едво ли сме имали толкова необичан от народа си - Премиер!

47

Варна

преди 2 години

До анонимен 1 и 4Възстановяването на исторически обект не става така елементарно, както си го обяснявате и не е едно и също като да измажете вилата си с малко средства. Преди да пишете информирайте се добре, а не на аба...

46

Анонимен

преди 2 години

Иде глад.

45

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера , Вие дето като се видите с малко парички и веднага се набутвате в политиката , защо си въобразявате че като построите един параклис или направите един ремонт в църква , това Ви опращава ГРЕХОВЕТЕ за ПОКОЛЕНИЯ след вас които вършите ВСЕКИ ДЕН ?! Мислиш ли че да пращаш оръжия и да поддържаш една война , да продаваш държавата , народа и историята си , ще бъдат забравени със замазването на няколко пукнатини - А Харварте ?!

44

ПП ПродуктиПоскъпват

преди 2 години

вече трудно се живее...

43

Лицето на Промяната

преди 2 години

за ПП Пръв Път, няма Великденска трапеза за мене, ПП Пенсията Привърши, ПП Паниците са Празни, а ПП Простолюдието е Прагладняло, само новият елит от америка за българия са добре!