82

П.К.

преди 2 години

Ремонт на пукнатина??? Прекалено много ще се изхарчи този. Да бяха написали поне ремонт на църква? А, то - на пукнатина. И, тъй като около него няма пукнатини, а цели пробойни, решил да започне от пукнатините? А пробойните???...

81

Драгомир Георгиев

преди 2 години

Кирооо, Короо! Хората мислят, че си ***, ама ти си много по-***!

80

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми г-н кмете, уважаеми отче, вие не разбирате ли, че целта на премиера е да вземе около и над 100 хил.лв за тая пукнатина, дето я няма, а Лена Бориславова да публикува благодарност от вас двамата за (не)свършената работа?

79

Анонимен

преди 2 години

тоя пак така спасяваше Боян Петров със лични средства

78

Дядо Соци

преди 2 години

До Свети Петър 69 По добре аутобани с дупки, от колкото дупки бе аутобани .Така ли е ? Така е !

77

Пенсионер

преди 2 години

Лесно е да се ремонтира не съществуваща пукнатина. А там Петков се изложи.Лъже та се къса.

76

шмatka

преди 2 години

.Жалък ,.по-жалък,. най-жалък ,кирцата!

75

ББ

преди 2 години

похвално и богуогодно г-н Петков,нинова и костя и началничката им митрохванала на путин нямат Бог...само офшорни с копейки,приятели САЩ разработват програма преследване и прогонване подкрепящи путин и режима му...и за членки на ЕС...война е,троянски коне на путин са опасни,заложил е прекалено много на подобни,отчитат се и се работи,отнемане имущества,запори...те милиардерите му нямаха шанс...та нинова и костя и децата им???отстранете пукнатините г-н Петков,подкрепа!

74

Анонимен

преди 2 години

Бях там. Попа може ли да ми покаже къде в евангелието за Великден пише за благоденствието на правителството, че май няма такова нещо... грях ти на душата попе...

73

Анонимен

преди 2 години

Все още не се знае къде дяна 4 милиарда. Поне знаем че са останали достатъчно да даде малко от тях за една църква.

72

Анонимен

преди 2 години

Киро да даде лични средства? Тая няма как да стане! При тая напрегната ситуация в България с цените на горивата, хранителните стоки,този разнобой в НС и ако руснаците превземат южната част на Украйна, пътят им през Молдова и Румъния за БГ е открит. А Просто Киро не е толкова *** - при тези черни точки,дето ги има пред Русия,бягане му е майката.Но в САЩ няма да бъде президент или министър, а чиновник в някоя фирма. Затова,казваха в зората на демокрацията мутрите: Крадни колкото можеш и бягай.

71

Матей 6:3

преди 2 години

А ти кога правиш милостиня, нека лявата ти ръка не знае, какво прави дясната

70

Анонимен

преди 2 години

Нема един нормален в ПП. Всичките *** тя дрънкат.

69

Анонимен

преди 2 години

Да се пита човек кой го е избрал този ! *** измисли си земетресение ,а сега и ще ремонтира ! Срам голям !!

68

Анонимен

преди 2 години

Да се смее ли човек, да плаче ли...

67

Анонимен

преди 2 години

Един положителен коментар не видях за канадеца дотук

66

до Бетина

преди 2 години

Вие да не сте на 90 години за да знаете? Кирил Петков е първият политик от 78 години, койо наруши Конституцията!

65

Свети Петър

преди 2 години

До ПламенКакви глупости говориш бре, какви аутобани ,ти виждал ли си истински аутобан.. Борисов направи пътища без проекти за тях ,които след година са нашарени с дупки ?! Това ако мислиш ,че е добре и всичко е точно напълно си заслужаваме положението и никой не ни е виновен за него а такива хора като тебе! Да не забравяме и колко пари Борисов и КО откраднаха от въпросните АУтобани и както се оказа не са плащали на фирмите затова хората протестират сега!

64

Аз промяната

преди 2 години

Киро Оставка Стигна дотам да си измисля пукнатини Киро върви да видиш Триград Хората с колите си падат в реката нямат път Киро ОСТАВКА НЕХАЙНИК СВИДЕТЕЛ НА БОЖКОВ КОЙ ТЕ НАСТАНИ ТУК ДА ОПОЗОРИШ ДА ОГРАБИШ ДА ОПРОПАСТИШ СТРАНАТА НИ РЕШЕТНИКА ОСТАВКА НА ЦЯЛАТА ПРЕВРАТАДЖИЙСКА СБИРЩИНА И РАЗСЛЕДВАНЕ

63

Анонимен

преди 2 години

Кметът гербер от толкова бетониране пропуснал църквата. Сеизмична активност в Царево е постоянна,заради анадолският разлом. Ама *** гербер откъде да го знае.