127

Анонимен

преди 2 години

До Антикомунист- Ха !!! А в ЕС всичко е в рози и цъфти! Брюкселската криза-, най-добрата криза!!!!! А? Баш комунист си си! И Партията винаги права!

126

Антикомунист

преди 2 години

България е на ЕС е НАТО и не е на русия.

125

Антикомунист

преди 2 години

Старите комунистически кадри и децата им, не се надявайте русия да ви помогне да дойдете на власт.

124

Антикомунист

преди 2 години

И да знаете, нама шанс авторитарният режим да се върне в България, защото НАТО бди...

123

Не пут на Фенин

преди 2 години

Пак пишете глупости. Никаква "новорусия" няма да има. Просто тези територии ще бъдат присъединени към Русия. И вината за това е на платените кукли на конци като Зеленски.А строителите на Новия Световен Ред ще научат най-после цветущата поговорка: "Лаком г.., кръв с..е!". А модерния уок Зеленски с дамските токчета, ще научи: "Г.., глава затрива".

122

Антикомунист

преди 2 години

Четохте ли за кризата с тетрапак в русия? Ще връщат стъклените шишета... Скапват се тотално без най-елементарни западни технологии...

121

Не фен на Путин.

преди 2 години

До 161=Харесвайте си и уважаваите който си иската, но не пренебрегвайте истината. Не се дръжте като футболни агитки и винаги вашия отбор е прав, дори и да не е. Аз примерно не харесвам Путин и путинова Русия, но не мога да си кривя душата, че Русия била нападнала Украйна "без причина". И главната причина не са Азовци, както ви внушават. Не че Азовци не са главорези, но са само допълнителна причина. Основната причина е забъркването на глобалистите и НАТО чрез подставени марионетки като Зеленски

120

балъка

преди 2 години

Толкова малко хора си дават сметка, че тази медийна война цели злепоставянето и дискредитирането на Русия пред целият свят,.... колко малко хора си дават сметка, че тези, които избиват цивилното население, са именно нацистите от украинската армия,... за да се опитват после да го преписват на руската..... толкова малко хора са виждали клипове на цивилни хора от Мариупол, които плачат и благодарят на русначетата в града, че точно те са ги хранели седмици наред,.... забравени от шайката на Зеленски

119

Сюлейман Велики

преди 2 години

Алах акбар, Руснаци! Поздрави от Афганистан!

118

Съгласен съм

преди 2 години

Съгласен съм,че войната ще продължи дълго. Първо трябва да насметат цялата нацистка sган в Западна Украйна. Украинският нацизъм започна да избуява наново не след 2014г. ,а още от Горбачовото време,т.е. над 35 години,т.е две поколения вече са преформатирани. Още Хрушча законсервира бандеровците,като им даде амнистия и възможности да се просмучат в държавните сруктури още по съветско време. Няма да стане без дълго превъзпитание.

117

Само да уточня:

преди 2 години

До До 153==ДА! Истината е изключително важен факт,който харесваме! Но това не изключва възможността заедно с обективността да харесваме и Путин и да уважаваме Русия!

116

И. Петров

преди 2 години

Високите технологии на Европа в съчетание с ресурсите на Русия - САЩ стават излишни! Европа става световен фактор. Само, че това не устройва САЩ, затова - разширяване на НАТО, плътен обръч около Русия, безкрайни санкции, с повод и без повод, изтощаване, дезинтеграция на Русия, превръщането и в територия, суровинен придатък на международните компании, доминирани от американците, разбира се! Това очевидно не се хареса на руснаците и ето резултата...

115

Kostas Linke

преди 2 години

Украниа е Русская Земля , както МалаАзиа (Търкия) е Гръцка Антична и Византииска-Ромейска Земля . СКОРО ЩЕ ИМА ОБЩА ГРАНИЦА НА ОБЕДИНЕНА ГУРЦИЯ С ГОЛЯМА АРМЕНИА И С ГОЛЯМ КУРДЕСТАН !

114

До 153

преди 2 години

До Анонимен- А не беше ли така че Чичо Сам всъщност разгневи Русия? Ако не бе така Украйна и до сега да си бе цяла. Под "Чичо Сам" разбирай Глобалистите, които са приклещили и САЩ и ЕС. "Знам много начини как някой да разгневи спящата Мечка, но ни един начин, как да го измъкна от това"- Бисмарк." Колкото и да не харесваме Путин, истината е важна.

113

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете че Чичо Сам няма да позволи Украйна да загуби .За сега само дава оръжие , но ако се разгневи става много лошо за рашка .

112

Факт

преди 2 години

Много е важно какво право правителство ще те управлява.Украинския (новорусийски) народ изтегли късата клечка със Зеленски.

111

Аз

преди 2 години

В навечерието на празника пожелавам на всички българи да се вразумят ,да прогледнат,Колко подло това ку ку Джо иска да въвлече цяла Европа във войната,а те с чисти ръчички да си ръкопляскат....сега ще ги изолира,после ще им продава скъпо и прескъпо,както стана при нас със самолетите и онова прасе Каракачана на хартийка ,за да си пооправи икономиката.....но дано не му се получи.Орбан е доста ориентиран политик той трябва да е начело на ЕС....свалям му шапка!

110

SCatruna

преди 2 години

Чета мата и виждам ме това е мат на Укранофили . Болни мозъци. Знаете ли какво е Азов. Русия е в Европа . Колкото и да не ви се иска ЕС знае ме Русия ще е фактор с който ще се съобразяват . .

109

анонимен

преди 2 години

Спрете бе руски безбожници,поне за Великден. Нали за 3 дни щяхте да победите. Но истината е друга. Само след 2 или 3 месеца ще бъдете прогонени,откъдето сте дошли,мръсни руски фашисти.

108

SCatruna

преди 2 години

Така . Ето какво се случи . Имаше преговори в Инстанцул . Там беше даден договор в който Украйна признаваше Домбас и крим . Ставаше неотрална и всичко приключваше.Зеленски този *** нещо много си повярва и подтикнат от Америка реши че може да диктува нещата. Това промени хода на военната тактика от страна на Русия. Стана им ясно ме Зеленсси няма думата и ме този *** вече е продал тази земя . Затова 1 месец по късно .Русия вече не пита запада или Зеленсси а си взима Руска Украйна