7

Анонимен

преди 2 години

А руснаците са сами, с допотопни оръжия, които и намаляват и са деморализирани.- - -> Четеш много западна пропаганда, момче. Деморализирани са укрите, на Донбаския фронт ежедневно се предават стотици резервисти, барабар с оръжието. А що укрите ползват резервисти? Защото са им свършили редовните части. Колкото до техниката - поне 70% от дарената на Укр техника се унищожава преди да стигне фронта. Останалата техника до 36 часа спира да работи поради липса на резервни части или ремонтни бази.

6

Анонимен

преди 2 години

Да ама няма пари в Русия за дълга война. Математиката не излиза. Учете финанси мили русначета. Скоро идва гладът.

5

Анонимен

преди 2 години

Русофили нещо да кажете за Молдова? Там що ще ходят фашагите от Кремъл? Или сега и там ще се появят някакви "нацисти". След това в Румъния, после и тук нали? Путин няма да се спре с ненормалните си имперски амбиции без значени върху колко бебешки трупа се крепят! Русия е агресо, фашист и лицемер. Всички вече го видяхме това. Само вие живеете с широко затворени очи!

4

Анонимен

преди 2 години

А дали ще успее, че и американците и руснаците вече са минавали по тоя път и освен среден пръст друго не получиха.

3

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-дълго продължи, толкова по-зле за фашистка Русия. Украинците получават нови и що годе съвременни оръжия и подкрепа от целия запад. А руснаците са сами, с допотопни оръжия, които и намаляват и са деморализирани. Ако питаш някой от тях - за какъв се бие там? и той не знае. Ще ти повтори каквото са му казали от роскомнадзор.

2

Анонимен

преди 2 години

Дълго друг път. До 9 май всичко ще е приключило. Даже нарочно бавят за да е ефектно.

1

Анонимен

преди 2 години

Действайте!