41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен мечти...мечти...

40

до бай Кънчо

преди 2 години

Путин не може да спре газта за Европа ,1-спре ли газово находище ,не може да почне да се екплоатира пак ,2-на Китай руска газ не й трябва,3- Китай купува на много по-ниски цени ,4- Индия също се оплака ,че Русия им е вдигнала цената ,в опит да компенсира ,5- на Русия това им останаха единстените свежи пари

39

Анонимен

преди 2 години

До Бай Кънчо Просто няма да продава и ще чака по-добре времена. И без това цената се покачва и ще изчака да стигне 10000 $ или повече. Сега е само 1000 $ и губи.

38

Анонимен

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Санкциите действат, десетки милиони недоволни руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

37

Yy

преди 2 години

Споко, има още път за извървяване до 10 лв за хляб. Вие си ги избрахте, сега си кротувате и сте доволни, значи ви е добре. Благодарете на Радев и им се радвайте.

36

Анонимен

преди 2 години

А ти защо си мислищ, че Русия иска да ви продава газ? Ще продава само ако плащате в рубли, и при това забравете старите цени. Ако не ви харесва - търсете си алтернативни доставки, САЩ и без това се натискат да ви продават LNG.

35

Анонимен

преди 2 години

ами нали управлявате вие от Харварт

34

Анонимен

преди 2 години

На русофилите трябва да им е ясно едно,Русия и Путин не определят и нищо не зависи от тях в световен мащаб.

33

хахахааааа.....

преди 2 години

До Бай Кънчо-----Европейската комисия потвърди, че одобрената от Русия нова схема за плащане в рубли на руски газ от компании от страни, признати от Москва за неприятелски, няма да влиза в потенциално противоречие с Европейския санкционен режим.

32

Бай Кънчо

преди 2 години

И още нещо, За 2021ва, Китай са купили 10млрд куб м газ от Русия, а ЕС са купили 170млрд куб м газ, Ето затова Путин не спира газта за европа, защото просто няма на кой да я продава. Това са реалностите тавариши, смятайте го както искате, сметките ви няма да излезнат.

31

анонимен

преди 2 години

Преди 89 сме имали всичко необходимо, сега трябва да ограничаваш хапката на децата

30

Анонимен

преди 2 години

В България голямата инфлация се генерира от огромната спекула,която се вихри в невиждани размери.То бива,бива алчност ама това с цените е направо безобразие.

29

Анонимен

преди 2 години

Европейската комисия разреши плащането на руски газ в рубли

28

Хах

преди 2 години

Така ли, аз пък да не знам, че нивата били вече притеснителни? Ами Танасе, що тогава не предложиш на премиера вместо да се разхожда, да харчи излишни пари да си стои тук и да решавате притеснителните нива на инфлацията, вместо да "оправяте" Украйна? Щот колкото оправихте С.Македония, толко ще прокопса и Украйна от вашата оправия.

27

Анализатор

преди 2 години

В тази статия 5 пъти се използва прилагателното ОГРОМНИ!? Ето защо след празниците предлагам на един ОГРОМЕН митинг пред парламента,излъгания и беден нещастен изтерзан народец да надъни един ОГРОМЕН шут по некадърните, лъжливи, надути крадливи корумпирани Харвардии

26

Помним другарю

преди 2 години

И тоя мазен тарикат беше от промяната с другите измамни некадърни бандити. Сега май исла да се изкара различен и по-умен. Ей бре, все едно един баща ви е правил

25

Анонимен

преди 2 години

Тоталният некадърник Пеканов да си мълчи.И без това още се изчервяват в Брюксел заради глупавия му план за възстановяване!

24

Бай Кънчо

преди 2 години

Лоши новини за руските тавариши. Китай няма да може и няма да иска да запушва дупките в руската икономика които се отварят след санкциите. Причината е проста - липса на капацитет в руския пазар. За 2021 оборота с Русия е 150 млрд, а оборота със САЩ и ЕС е 1600 млрд долара. Де е киро на кирия,а?

23

Д-р. Куранага Сан

преди 2 години

До Анонимен 23.Спри наркотиците слалапатняк, виж какви тьпотии пишеш.

22

Анонимен

преди 2 години

Това е така желаната от народа промяна! Така ще се промени, че нема да се познае. На всички гласували за промяната - да им го ...... в ауспуха!