121

До 123

преди 2 години

Лелче ри май си спомняш цените от преди 10г. Отдавна цените са минали тези граници, не е от сега

120

бай х.у,й

преди 2 години

как ще се определи кой е богат,беден,и малко по-беден,за да се дават помощи,трябва да де дотират само храни на фирми които ще запазват цените без увеличение,всички други на свободния пазар,каквито и акцизи и данъци да намалите,производителите са готови само за повишаване на цените,а и до кога лихвените проценти ще са под нула,

119

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията ОЩЕ не е почнала. Сега ЕС е като България през 1994-5 година. Ако Азия до 2 години дръпне с 20-25% след 2 години ЕС ще бъде в по-лоша ситуация от нас при Луканов.

118

Възмутена

преди 2 години

Какви 12% ги гонят тези експерти ?!!! Инфлацията е над 50%. Преди година кг сирене струваше 5лв., сега е 10. Кг кашкавал струваше 8лв., сега е 16. Зелето беше 80ст., сега е 2лв !!!!Спрете да пишете глупости ! Научете се да казвате истината и вземете спешни мерки докато народа не е съвсем освирепял от глад и да ви погне с тоягите !!! Спешно увеличение данъците на богатите и намаляване тези на бедните за компенсация !!!

117

Честитс

преди 2 години

Веднага след като умира Ленин (1924 г.), се оказало, че втория човек в партията, другарят Троцки е предател.Каменев, Зиновиев, Бухарин и Сталин свалят Троцки и го изгонват от СССР (1927 г.). Но след няколко години се е оказало, че Каменев, Зиновиев и Бухарин също са врагове и вредители. Тогава доблестния другар Хенрих Ягода ги е арестувал (1936 г.).Малко след това Ягода, като вражески агент е арестуван от Ежов (1937 г.). Но след няколко години се оказва, че и Ежов не е другар, а обикновен предател и вражески агент. И Ежов е арестуван от Берия (1938 г.).След смъртта на Стали

116

Случаен минувач

преди 2 години

Харвадец, Кокорчо и Кирчо са Стан Лаурел и Оливър Харди. Лошото е, че от смехориите им страдаме всички. Пълни некадърници.

115

Харвардец

преди 2 години

Само киро *** и Кокорчо си седят на лявото ухо и свалят звезди, че всичко е наред. Трябва да спрат купоните с Просто наско, че след употребата на весели субстанции се носят в някаква розова мъгла.

114

Анонимен

преди 2 години

Хората гласуващи от чужбина си избраха да се управлява България от чужденци. Това трябва да се забрани.

113

Анонимен

преди 2 години

"Има инфлация. Високи са цените. Всеки негодува", коментира тя. Госпожата още не е разбрала въпреки, че имала малък бизнес, че така няма да стане. Без катаклизми няма да стане. Съжалявам я. А този бившия министър виждал ли е фирма отвътре? Съд, затвор и после вън от България!

112

Анонимен

преди 2 години

Евро толерастите на разбират че налагат санкции на самите себе си. Така ще е като никой не мисли а само повтарят нечии мантри.

111

Еврозона 2022

преди 2 години

Инфлацията си е нормален икономически термин. С такъв Гуверньор на БНБ, инфлацията може да стане още по-притеснителна, дори и трицифрена. Депутати, които не могат да намерят и изберат по-добър от него, нищо добро не чака България.

110

Анонимен

преди 2 години

До 121 -аз, но нелегално и изнасяме, че иначе мутри гербаджио ... Чуууудо!

109

Анонимен

преди 2 години

Изобщо някой нещо произвежда ли?

108

Max

преди 2 години

Какво става с програмата за връщането на младите от чужбина??

107

Глобалиста

преди 2 години

ЕС ще се срине икономически без евтините суровини на Русия със всичките последствия за населението.В България ще се наложи да се въвеждат хранителни банки за изхранване на обеднялото население. При двойни цени след новата реколта това ни чака.

106

Глобалиста

преди 2 години

Измъкване от кризата с това правителство няма да има. Нещата отиват на регулируема двуцифрена световна инфлация на храни енергия суровини...Малко неща зависят от БГ всички чакат Фед и Ецб. Загубите за масите ще са жестоки в финансово измерение.

105

Анонимен

преди 2 години

Ама нали Кулеба е по-важен, нали оръжието за Украйна е най-важно, какво ви пука за България?

104

Анонимен

преди 2 години

хора завършили навън явно са изпратени тук с външна цел, едва ли е за доброто на икономиката ни

103

Анонимен

преди 2 години

Има пари ,просто законите са нелегални и трябва да се корегират, проблема е че прецаканите и са прости и не се интересуват от световните процеси затова и не залсужават спасение, може би

102

Глобалиста

преди 2 години

Трябват доста радикални политики които в БГ няма кой да направи за да се облекчи малко положението.Всички взеха да се оглеждат като гърмяни зайци.