12

Анонимен

преди 2 години

СТИГА СТЕ ДРЪНКАЛИ АМИ ХВАЩАЙТЕ МЕТЛИТЕ И ЛОПАТИТЕ И ВЪРВЕТЕ ДА ЧИСТИТЕ!!! ВСЕКИ ДЕН ДА ВИ Е ЛЕНИНСКИ СЪБОТНИК!!! НЯМА АЗ ДА ВИ ЧИСТЯ ***-ТА!!!

11

Qanon

преди 2 години

Земята ще се оправи и без нас, но ние без нея сме нищо! И ако някой си мисли, че сме много напред, много се лъже. За да оцелеем следващите десетилетия, са нужни масови залесявания. Само това ни оправя.

10

Анонимен

преди 2 години

Американците много мислят за земята да зсрали са всичко де що има

9

Анонимен

преди 2 години

До 7, Кардашев*

8

Анонимен

преди 2 години

До 7, калата на Караджов счита, че сме цивилизация от тип 0, ако станем докрая на този век от тип 1 това значи, че ще можем да контролираме процесите на Земята. Следва да можем да контролираме енергията на слънцето. После на галактиката и накрая от последен тип да пътуваме от Вселена във Вселена. Да, знам че ще се изсмеете и кажете чиста фантастика, но има хора които работят по този въпрос. Друг е въпроса не дали, а кога ще се случи... :)

7

вземи

преди 2 години

Възможно е и да плоска.

6

Закривай!

преди 2 години

Герп питат къде са парите.Въпросът е риторичен.А аз питам къде са милионите от тотото,сламка за глупавите бедняци,коита весто да се купят хляб,дават парите на крадлев и перуков,а те ги разпределят по чекмеджетата.Познах къде ще отидат вчера 12 милиона.Един човечец от маалата у Сливен пуснал фиш за 1.20 и спечелил,ти да видиш.А на бас,че парите не са у него,а където трябва.Дали са му някоя стотачка за прикритие.

5

Свиквайте!

преди 2 години

Напълно естествени процеси са. Нищо не зависи от нас! Земята е преминала през стотици цикли на унищожение и възраждане. Животът на Земята е унищожаван почти напълно много пъти и много преди нас да ни има изобщо. Ако си мислим че можем да влияем на тези процеси значи сме затънали в голяма заблуда. Всичко в космоса е програмирано! Слънчевата система е като часовников механизъм. Периодично се рестартира времето и старото се унижава за сметка на новото. Идат нови форми на живот.

4

Анонимен

преди 2 години

Горката Земя, побъркахме я.

3

Анонимен

преди 2 години

Земята е санаторюм за душевно болни,изпратени сме за наказание тук.

2

Анонимен

преди 2 години

Да си припомним видеата с Карл Сейгън от края на миналият век за климата... има ги. :)

1

Анонимен

преди 2 години

Путларанчето, джудженцето озверяло,да не вземе да я заруши по случай празника.