30

Анонимен

преди 2 години

Нямали пари Българите а после все се оплакват на кой да вярвам.

29

Анонимен

преди 2 години

КОЙ Е ЛУД ДА ХОДИ НА БЛАТОТО,КОГАТО ИМА РАЙСКИ КЪТЧЕТА НА ТРИТЕ ОКЕАНА??!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Да сега и Украйнците виновни че в БГ всичко се прави ден да мине друг да дойде на парче без никаква мисъл важното е на Черноморието далаверата да върви до следващия сезон Вижте в Турция и Гърция как се прави туризъм и тогава търсете виновни

27

Анонимен

преди 2 години

Не ми пречат Украйнците да почивам където и да е в БГ но на нашето море с години безобразно се строй за да има имоти за руснаците да си купуват съсипахте го това черноморие с бетон сега някой друг ще е вие виновен че в БГ не разбирате как се прави туризъм да човек си харчи парите за почивка не да му мятат пясък по шезлонгите нахалните руски туристи добре че сега няма да ги има

26

На място

преди 2 години

Умрял "на място" означава, че линейката те е заварила умрял. Повечето линейки, обаче идват за около час и половина.

25

Анонимен

преди 2 години

А сега на мутрите украинците и пречат.........

24

На теб няма да се

преди 2 години

"На мен няма да се случи" си каза балъка 2 минути, преди "да му се случи". Много често съм се замислял, какво ли си мисли човек, ако оживее в катастрофа. Според мен първите няколко минути е в шок, а след 15 минути започва да го боли всичко и да се осъзнава, а в един момент поглежда надолу и разбира, че това всъщност означава да умреш на място в катастрофа. Умрелите "на място" понякога се мъчат по половин час. "На място" означава, че линейката ги е заварила мъртви или полу-умрели, а не мигновено.

23

Жалко

преди 2 години

Някои хора, които четат този коментар тук и сега, ще умрат в катастрофа, като Милен Цветков. Други - в челен удар при изпреварване. Аз съм Ванга, дайте по един лайк сега.

22

Некви умрели

преди 2 години

Имало катастрофа, 2-*** умрели, един бере душа. Бързали да стигнат 5 секунди по-рано от балъка пред тях. Е... стигнАле са. Най-бързо... до отвъдното обаче.

21

Некви се отепали

преди 2 години

Некви се отепали в ловечко от тарикатлък. Във фейса пише трупа на човека 2 часа седи на пътя, никой не идва да го прибере. Е тва е тарикат. То и Косьо Самоковеца така лежа на пътя, ама в случая говорим за господин никой, дето ги мързи да го натварят в колата на моргата. Знам че е гадно, но това се е случило днес. Не ми давайте минуси на мен. Аз само ви съобщавам. Не го провокирам, нито го одобрявам. Аз съм своеобразен журналист. Съобщавам как трупа седял 2 часа на паважа. Но иначе е тарикат, де.

20

Идат празници и...

преди 2 години

Софиянци се прибират по родните си места.

19

Лишаваме се

преди 2 години

Лиашваме се в името на развалените картофи, манджи и всичко което причинява стомашно разстройство. Лишаваме се в името на скъпия плаж и мутрите със загорелите миски пусни като гери-никол! Лишаваме се в името на скъпите хотели! Айде ариведерчи, мина ковида! Ахахахах

18

Анонимен

преди 2 години

Ми то у Гръчко муре нема само баири ,тъй чи сасийтъ е верна ... евалла , ашкосун на шефа ти дет тъ търпи Краси ,ей от таквиз джурналя има нужда българийтъ ,шъ въ читим ,ко шъ прай ми кат нема другу ,ама Краси ку си ималпредвед нашту муре ни си сбъркал

17

Bond

преди 2 години

Много "умно" заглавие от мисира. Вчера валеше сняг на парцали и някой ще тръгне към морето...освен ако не разчита да изчеластри некоя украинка. Абе, за да станеш мисир/ка в днес бг, колко трябва да си НеОстър и закъсак?

16

Анонимен

преди 2 години

Морето е окупирано от укрите. Те боядисват коли с фашистки знаци.

15

Анонимен

преди 2 години

България е много гостоприемна държава - единствено в Цългария хората се лишават от почивка в името на украинците.

14

Анонимен

преди 2 години

Между другото, в "Страстите Христови" има няколко български актьори с великолепно представяне, но незнайно защо мисирските от тоя сайт пишат хвалебствия за една, която си показваше интимните части и друга, която участваше в тийнеджърска поредица за вампири.

13

Тъпизми

преди 2 години

Велик Ден не значи ядене и пиене, удоволствия, кеф и развлечения. България е попаднала в тотална деградация от тези неолиберални западни модели. Гледайте филма на Мел Гибсън "Страстите на Христови" за да придобиете поне малка представа какво е значението на т.н. Велик Ден. Никой не ви налага Християнството като религия, но поне малко се събудете и направете равносметка на живота и делата ви.

12

Анонимен

преди 2 години

Народ, който преди 1 месец се закичи за здраве с мартеници от Китай - не може да бъде унищожен.

11

123

преди 2 години

Масово си пътуват по родните села, някой -друг добарал лоу кост полет, и най-големите крадци по екзотични курорти! Така пътуваме... българите.