8

hasmokar

преди 2 години

Най вече сепари от ДНР и ЛНР, техните деца плачат вече 8г. с не по малко горчивина.

7

Грета

преди 2 години

Защо се говори за украинците ? Те се държат ужасно и надменно . Кои са те? Да свършва войната! Че ми омръзна тази долна истерия .

6

мак

преди 2 години

Втори разговор с поляк за днес и едно и също, как обгрижват. Да я питам, колко време им отне приемането на някакъв друг спешен закон, за инвалиди да речем, който също не търпи отлагане? 2 или повече дни? Така че няма с какво да се хвали, а точно обратното. Освен това, така са решили, така правят, което не значи, че всички останали са длъжни да ги последват. Сега чакайте кинти от ес, дано ги дочакате.

5

Анонимен

преди 2 години

Едни съседи приютиха украинка с дете и тя казва,че украинци са стреляли по тях като са излизали.Много лошо говори за азовците.Каза,че е за Русия.

4

Анонимен

преди 2 години

В момента да си куче или бежанец то ще имаш повече права от българите.

3

Анонимен

преди 2 години

Анна Фотига: Много семейства, включително и моето, приемат на бежанци от Украйна - това на джендърски, а сега на български без предлог - Анна Фотига: Много семейства, включително и моето, приемат бежанци от Украйна! Журналисти ама аматьори

2

Анонимен

преди 2 години

'Разбира се, ние силно подкрепяме украинските власти водени от президента Зеленски и украинския народ, който брани страната си' ---- я вижте папагал! А джендърите не ги подкрепихте в затова плащате 1 млн евро глоба на ЕС всеки ден.

1

Анонимен

преди 2 години

Да приема. Лошо няма. Но да парадира с това е грях.