34

Лойко

преди 2 години

Оставете е Сърбия.Те знаят накъде вървят. По важното е ние накъде вървим?

33

Анонимен

преди 2 години

Сърбия има много мъка и сълзи, разделен народ от НАТО. Бомбандирани с обеднен уран от НАТО, Убити хиляди и осакатени с години напред от обединения уран. Сърбите преживях това което преживява Украйна и то е по вина на Америка.

32

Сърбия е бедна

преди 2 години

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС и НАТО.

31

Анонимен

преди 2 години

До 31 За българите е важна България! А Не САЩ!

30

Анонимен

преди 2 години

За българите е важна България, а не Сърбия.

29

Някой си

преди 2 години

Подкрепям братска Сърбия! Никога във Фашисткият военен и терористичен Американски блок НАТО! Сърбите помнят прекрасно 1999 г която помня и аз! НАТО не спря да бомби Сърбия цели 2 месеца Сърбия с Уранови ракети и бомби! Лъжливият ЕС си траеше и Не каза ни гък,ни мък! Никой не предложи на Сърбия " оръжие" да се защити от агресора НАТО и САЩ! Днес защо такава" солидарност" към Украйна? Лицемерие! Вън НАТО от Европа! ВЪН!!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Фащ искат да им пуснат още демократични бомби ли? Само че сега е 2022 г., не 1999 г.,ако искат коридор през БГ ще хвърчат глави на национални предатели.

27

До 18

преди 2 години

Той и на 200 долара може да е подписал. Ама като спреш на бензиноатанция в Сърбия и горивата са по скъпи оттук. В момента са на 3,50. А заплатите са под нашите. Вечна дружба!

26

Анонимен

преди 2 години

Сърбите си отстояват достойнството. А ние отиваме в Киев с всички партии да цаливаме нозете на Зеленски, който ще ги посрещне по измачкана зелена блузка шир потреба, а нашите ще са изтупани м скъпи костюми, избръснати и уважителни, както приляга на прислужници.

25

Путинист

преди 2 години

Соросята, ваше время пришло!

24

Анонимен

преди 2 години

Сърбия никога са била демокрация!

23

Бигот

преди 2 години

Късметлии ако е така!

22

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Според де билите демокрацията е противоположност на стабилността. Т.е. демокрацията означава нестабилност, опустошение и разруха! А демокрацията е европейска и американска ценост, нали така !Хи-хи-хи !

21

Брат Пид

преди 2 години

На кой му дреме за сърбите? Нямам нищо против тях, но и нямам повод да им симпатизирам. Те не обичат американците защото ги бмбардираха, а пък ние не обичаме сърбите защото те ни нападнаха при съединението. Тези неща предполагам нямат давност, нали? Щото ако имат , каква е тя , да знаем след колко време сърбите трябва да заобичат американците.

20

Мойсей или Рамзес

преди 2 години

Драги българки ако желаете България да се оправи в истински и оригинален вариант, запознайте се с мен ! Аз няма да бъда лош и няма да ви викам ! Ак желаете да има реална оправия с България, тогава се запознайте с мен ! Аз съм дар от БОГ ТАНГРА за вас ! Ако не ми вярвате, тогава се запознайте с мен ! Хубава вечер ви желая момичета !

19

Хаха

преди 2 години

Вучич, Мучич, Кирчо, Драганчо.... това са просто едни имена. Всички така наречени "управляващи" в Европа са нечии пodлoги, които всъщност им организират предизборния пиар. Ние много добре помним какво се случи в Сърбия през 90-те - тогавашното правителство се опъна на сатанистите, в резултат на което им спретнаха малка войничка. В последствие на "демократичните" избори техния "избранник" пак не беше избран, та се наложи да обяват изборите за нелегитимни за да си поставят "легитимната" пodлога.

18

Анонимен

преди 2 години

Аз не знам, Сърбия на къде върви, ама ние къде сме? Магистрали, като слънце, високоскоростни влакове, социална система перфектна. Всеки болен човек, се обгрижва от мобилни лекарски екипи. А тука по стълбите на болниците умират хора. Сега Вучич е подписал договор с Русия за газ, до колкото видях цената, около 600 долара.

17

Мойсей или Рамзес

преди 2 години

Какво ще стане ако България спре да работи за чужди интереси ?Проблем ли е България да се оправи ?

16

Анонимен

преди 2 години

Сърбия е една от бързо развиващите се икономики. Не забравяйте че там имаше война преди 20 години. Сега са на нашето ниво на развитие, а нито са в НАТО нито в ЕС.

15

Анонимен

преди 2 години

"И тоя газ откъде ще мине на път за Сърбия, ако страните от ЕС спрат да купуват от Путлин?" - от където и сега минава - по Турски поток, през България.