28

кунчо бустера

преди 2 години

Още бустери трябват!!!!!!!

27

ПорЦелан

преди 2 години

Аз го изкарах март 2021. Повече не съм се заразявал. Ключовата фраза е: Ако сте ваксинирани ...

26

Анонимен

преди 2 години

Време е всички да приемата факта, че е нормално да се разболяваш от време на време и политическите истерии са излишни. Чайчета, лимон с мед и в повечето случаи подобни настинки се изчистват изцяло до 10 дена. И аз в момента карам нещо подобно - ами имал съм много по-жестоки настинки и грип преди години. Имунната система има нужда да се тества регулярно, за да работи, а не да бъде прецаквана с "ваксини". Ваксините те правят роб до живот - податлив на всяка нова инфекция, без имунитет.

25

МушБоцМушБоцМушБоц..

преди 2 години

27 пъти е по-силен естественият имунитет от ваксинационния. Поради пълното компрометиране на генетичните едноантигенни вакси с токсична от УХАН19, срещу Омикрон 21 премахнаха ограниченията.

24

Анонимен

преди 2 години

Мавгъра трябваше да си скъса дипломата още лятото 2020, когато уж вирусът щял да изчезне. Ко стана? Предлагам да си я изяде за по-сигурно.

23

Анонимен

преди 2 години

Умрелите и лежащите в интензивните ни са все неваксинирани, ама вие си повтаряйте лъжите, барем ви помогне.

22

Измамено камилче

преди 2 години

Ама нали инжекциите пазеха от заразяване?! Така поне казаха по телевизора, а аз на телевизора вярвам повече от собствения ми мозък!

21

Анонимен

преди 2 години

Заразила се е, понеже е ваксинирана. Аз за пребуледувал повторно заразен не знам.

20

Хикса

преди 2 години

Колко пъти ще ви повтарям да не се занимавате с най-тъпата нация в света.В Испания боцнаха и децата ПОД 12.Не им влиза в главите пък и нема кой да им каже,че си преебаха имунитета.

19

Здрасти

преди 2 години

За бъркочизираните, треперете овци! Агнешко се харчи. Стадото предъвкваше ужасите за големия кръвожаден вълк, когото отново бяха прогонили песовете, но наоколо се носеше мириса на печено!Само Черния овен, разказваше, че Вълко давите са изяли повече овце от легендарния вълк.

18

Анонимен

преди 2 години

оффффф не ви ли омръзна?

17

И това

преди 2 години

е доказано с какво? За един прЕател питам

16

Анонимен

преди 2 години

Петков Ко става бря ,сертификати ваксини и изведнъж пандемия няма

15

Анонимен

преди 2 години

Пълен провал на Мангъров. Нов вариант на вируса и хоп,няма и имунитет от преболедуване.

14

Анонимен

преди 2 години

Вирусът е в България по-малко от две години, но някои се заразиха 7-8 пъти за около три години. Браво. За сведение в моето семейство и в семействата на най-близките ми роднини няма нито един заразен.

13

Анонимен

преди 2 години

Вируса се променя и като се зарази с новия може да умре. ако няма и нова ваксна

12

Анонимен

преди 2 години

Догодина и и 10 вълна с кови 23. През 3 месеца трябва и нова ваксина.

11

Edin

преди 2 години

До Хм?Имаше информация, че кверцетинът помага срещу Ковид и помага на имунната система срещу вирусни инфекции. Лукът съдържа висока концентрация на кверцетин (червеният повече) и вероятно затова помага.

10

Анонимен

преди 2 години

Карам го за четвърти път ковида. Първия беше най зле. Този последния малко прилича на първия път ама малко по лек. Кашлям много и като си поемам дъх ми свирят дробовете. Двата между първия и последния бяха по леки но пък оглушах тогава и си загубих и гласа. В момента има много заразени особено децата но понеже е много лек никой не обръща внимание. Кара се на крак. Няма нужда от паника. По поносим е от ГРИП, протича леко но кашлицата и храчките са неприятни.

9

Хм?

преди 2 години

от опит да ви кажа - редовно ям чесън и лук, и никакъв ковид не ме хваща. Около мен всички се заразиха , само аз не. Даже си изработих антитела. ДНЕС - публикувайте тази информация - никакви вкасини не помагат , само ЧЕСЪН.