130

Въпрос

преди 2 години

Сега като смениха името на улицата войната спря ли? Турция нападна Ирак коя улица ще кръстим на Героите на Ирак? Излагаме се пред цял свят.

129

Анонимен

преди 2 години

Ужас...против съм!

128

Анонимен

преди 2 години

Ще има още протести и съд! Това няма да остане така!

127

Ами

преди 2 години

Сега е нормално да пуснат и новини на украйнски език ,вече зеления се показа .имамеси турски новини ,що не и други ,хахаха егати ***,бардак егати политиката.

126

Алекс

преди 2 години

Това е най-малкото,което може да се направи в подкрепа на Украйна.Браво за решението.

125

Анонимен

преди 2 години

Мъдрият човек казва: "Ами после"?

124

Анонимен

преди 2 години

Не знаят как да излеят омразата си. И ни вкарват в батак, откойто вече едва ли ще излезем.

123

Кой гласува за ДБ???

преди 2 години

Техния лицемерен и безработен преди да влезе в парламента, лидер, е един неуспял министър,и тона не е случайно. Той просто не става! Само като им видиш мазните физиономии на ДБ и ти става ясно какви продажници са.. та кой изобщо ходи да гласува за тях,та те дори нямат ясна програма!! Това са молоумните им предложения,заедно с пращането на оръжия за бандеросите,които от 8 год.избиват и продължават да стрелят срещу мирното население в Донбас! Това не го дават по никоя телевизия! Срам за журналята

122

Анонимен

преди 2 години

До 137 Анонимен КАК може на фона на общественото отрицателно мнение по тези въпроси, тези толкова нагло да си правят каквото си искат. Българските политици са най долните и нагли предатели и родоотстъпници. . . ИЗБИРАЙТЕ ДРУГИ! Това е единственото решение!

121

Deutscher Hurensohn

преди 2 години

Изтрихте ми коментара. Ами, отново пиша. Ако наистина окачат някакви чуждо знаме из софийското кметство, отивам и цапам с кафяво.

120

Анонимен

преди 2 години

КАК може на фона на общественото отрицателно мнение по тези въпроси, тези толкова нагло да си правят каквото си искат. Българските политици са най долните и нагли предатели и родоотстъпници.

119

Анонимен

преди 2 години

Вари ги печи ги 80 процентите са си такива

118

въпроса е принципен

преди 2 години

Русофилите да се напъват колкото си искат,но Русия няма нищо общо!Откъде накъде ще кръщавам улици и площади на тоя и оня просто ей така?Като иска чорбаджията зад океана да кръщава там!И защо нашите си мислят,че правят ГОЛЯМА ПОЛИТИКА?Ей,робството отдавна свърши,ама робите-не!Вари го печи го робът си е роб!

117

andjusticeforall

преди 2 години

Вместо да се кълнем помежду си, ако са сложили някакви табели с надписи,просто трябва да ги смъкнем и да заврем в *** на областният на Сф.

116

Хан Тервел

преди 2 години

Продължавам с моето предложение в отговор да преименуваме булеварда пред Украинското посолство на бул." Владимир Путин" , неговата пряка на ул. "Шойгу"

115

мак

преди 2 години

До Анонимен129. В знак на благодарност за помощ и обгрижване на хиляди украински бежанци в България, нека в украйна слагат български знамена. Това обаче няма да стане, нали.

114

Анонимен

преди 2 години

Редно е да питат живеещите там

113

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно колко улици с имена на българи или България има в Украйна? Тия съвсем изперкаха.

112

болести

преди 2 години

Ковд се лекува но русофилията НЕ - доказано увреден мозък на антиБЪЛГАРИН.

111

Deutscher Hurensohn

преди 2 години

...относно сместа, ценсурираната дума е продуктът на червата. Правил съм такава смес преди, ефектът беше прекрасен и с удоволствие ще я направя отново. За разкош може да се добави и златен брокат, за да е по-украинско. Това бих го направил при всяко чуждестранно знаме, което видя на някоя българска институция.