29

Българ

преди 2 години

Преди един месец имахте същата статия 1 към 1 за дядо .Ши,ани психопати дето ни палите къщата ако имах власт всичките щяхте да чукате камъни за пътища.

28

Анонимен

преди 2 години

Еврейка, оцеляла от холокоста, живее си преспокойно до 90 години в уж"нацистки град", според путинофилите, и идва някой си уж руснак"освободител" и я убива. Парадокс!!!

27

Емануел Макрон

преди 2 години

Убавица е била...

26

Анонимен

преди 2 години

Колко нагласено и измислено! И по-важното - нищо общо няма тази жена с разбойниците, които надомъкнахте в България да ни се качват на главите, защото били уж бежанци от Украйна. Моля ви, продължавайте да ни пускате тези измислици, пропагандистки глупости и фейкове.

25

Анонимен

преди 2 години

Докато е млад всичко може да прави човек , но когато годините почнат да тежат нещата са коренно различни, една плочка на криво някой майстор е сложи на алеята и фатален край.

24

Анонимен

преди 2 години

До 27 По твоята логика ако кола блъсне мой близък и го убие то аз имам право да почна да убивам всички шофьори,за да освободя пътищата от шофьори убийци. Нищо,че 99% не са такива. И те трябва да понесат вината. Всъщност комунистическото мислене винаги е било такова. Ако някой е виновен за нещо трябва да се накаже заедно с всички около него.

23

Анонимен

преди 2 години

Защо не качите снимката на убитите 23 годшна жена и 11 месечното и дете убити от украинските нацисти в Донецк. Не няма да напишете нито ред камо ли да качите окървавените тела на невинните жертви. Нее хуманно да се показват жертвите на украинските нацисти.

22

Анонимен

преди 2 години

Това го публикувате втори път. Свършиха ви пропагандните материели и повтаряте? Като любимите книги - препрочитаме ги от време на време. Ако публикувате многократно по поръчка, ще ви помоля да публикувате още няколко пъти онова за бабата, дето свалила хеликоптер от балкона като го замерила с буркан кисели краставички.

21

До 27

преди 2 години

Ти си голям балък .Гледаш това което Путин иска да виждаш.Всичко е толкова истина колкото срещата му със стюардесите.

20

Анонимен

преди 2 години

Коронавирус !

19

Messi

преди 2 години

Пуснете си малко руска тв.Хората в Мариупол си се разхождат съвсем свободно!Стига пропаганда!

18

Много ме кефи

преди 2 години

Как измират сума ти хора и от двете страни, а лешоядите-жОрналисти правят статийки за някакви единични и най-вече доста съмнителни случаи.

17

До само питам

преди 2 години

Русофил естествено.

16

ПроСоТо

преди 2 години

До Българин...абеКРЕТЕНОИД,къде прочете,че "рашисти" са убили бабето бе?!..Дори и манипулаторите,автори на тая чутовна новина, не са посмяли да твърдят това!..Въпросната е ПОЧИНАЛА по време на окупацията,НЕ е била отстреляна от руснак!!!..А се е криела в мазата,защото там се стреля..Но стрелят и руснаците,стрелят и украинците !..Доколко е верно това с мазата е под въпрос..Не случайно 90 процента от статията дъвчи събития от преди 80 години..Просто за да "наклони настроенията"..

15

Само да питам

преди 2 години

Абе хора, ако мисля, че света се е побъркал и не отиват на хубаво нещата, русофил, или русофоб трябва да се нарека?

14

До Хемус

преди 2 години

По- скоро като насъскване на кучета от стопанина им в кучешка битка на живот и смърт. И залагане естествено.

13

Хемус

преди 2 години

Това конфликта между юдео-хазарите в Русия Украйна е малко като при братчедите в махалата,и да няма причина трябва задължително да стане кютек!Абе клингонци срещу ромолани!

12

Анонимен

преди 2 години

Заглавието по-скоро е "оцеляла от германските нацисти, но загинала от руските нацисти".

11

Анонимен

преди 2 години

Лъжат. Както за всичко досега. Искат да се разчувстваме. Ако не бяхте лъгали толкова нагло 2 години, можеше и да се вържа и да ревна. Никой не може да избяга от съдбата си, а тя винаги в справедлива!

10

Асан

преди 2 години

Майната и на Ванга хрантутим урки за 5 милиона на ден :)))