81

Анонимен

преди 2 години

Пълно е с добре облечени младежи и девойки, които по цял ден разхождат кучета по улиците. В работни дни, по всяко време - сутрин, обед, вечер. С чии пари живеят, че и хранят по няколко такива кучета (често пускани отвързани и без контрол). 100% даже не са регистрирали домашните си любимци в общината, та вие искате те самите да се регистрират! Така са свикнали. Всичко - нелегално.

80

Анонимен

преди 2 години

,,ГЕРБ създаде образователна система от която излизат престъпници и безработни. Няма богатство на нацията с такова образование.

79

Анонимен

преди 2 години

моля окованите гуве-да (данъкоплатци, гласоподаватели или по-просто 'граждани') да не дават акъл на умните и красивите хора които не зачитат друг господар никой освен себе си

78

Анонимен

преди 2 години

Понякога да работиш постоянна работа е по не изгодно, отколкото да си безработен, това е една от причините.

77

Анонимен

преди 2 години

Да не би да имате 900 000 незаети работни места?

76

Нормални

преди 2 години

ли са тия *** в правителството? Всеки решава дали има възможност да работи и или не. Има ужасно много възрастни хора, които се налага да бъдат гледани от роднините си, понеже държавата НЕ осигурява никакви адекватни грижи - за хора с деменция, за неподвижни хора, които въобще не могат да се обслужват самостоятелно. Роднините им просто нямат избор. Или ще плащат по 5-10 лв на час, според града в който са за гледач, или някой остава вкъщи. При мижави заплати изборът е ясен.

75

Втрещен

преди 2 години

Не минава ден без някаква глупотевина. Работят си младите, но не виждат никакъв смисъл да изхранват с осигуровките си безкрайната ппаплач от държавни и общински служители. А го има момента, че когато заплатата ти стига единствено за покриване на храна и битови сметки, то труда ти е оценен на този на роба.

74

Анонимен

преди 2 години

*** ***.е.да. бачкайте кат оковани роби и плащайте на Цезар (киро грандьрь/държавата) което е дължимо на Цезар. не всички са родени за велики дела и свобода.

73

a

преди 2 години

Групата на младите пенсионери ме кефи най-много! Това са хората, на които родителите са грабили и грабят държавата, а на всичкото отгоре сега и копelencata им не допринасят с нищо към българската икономика, а напротив убиват (случаят Милен Цветков) и притесняват изстрадалото население (пропаднало заради родителите им). Това е родната картинка за съжаление.

72

Анонимен

преди 2 години

гуве.да.та бачкотят, свободните въртят схеми (крадат). всичко друго (държавата) е политическа лъжа с цел живуркане на политика на гърба на данъкоплатеца

71

пияница мистик

преди 2 години

Да дойдат да ме питат мен, за да не се чудят повече :) Голяма част от тези 900 000 са на издръжка при мама и тате, пък и са прави. Трябва да са луди, за да бачкат за 1000лв на месец, вместо да си ходят по кафененца с приятели. Другите са явно хора като мен, дето са врътнали някаква голяма далавера и са се подсигурили за цял живот. Аз от 2016 съм се самопенсионирал и за нищо на света няма да пипна и с пръчка работа вече :) Трети пък са скрити рентиери (и аз давам 2 под наем, ама ей така за спорта

70

Анонимен

преди 2 години

Герб много дейно станаха в социални проекти откак не са на власт. Мутрата години наред не го видяхме в парламента. Само от джипката, а сега от банкя в добре аранжирана обстановка от гербери-крадци, алкохолици и подметкоблизачи, *** и тва е.

69

Анонимен

преди 2 години

80, 'докато си добруваш за чужда сметка, прочети поне баснята за щуреца, който питал "Бабо мравке, де така?' ---- РАБотническата пропаганда си я чети ТИ!

68

Анонимен

преди 2 години

Ако някой познава фермер от средните по селата и земеделец да осигурява работниците си ,моля нека да пише .

67

Аха

преди 2 години

Защо да работят нали бабетата им хвърлят пари през прозорците а държавата плаща на жените им за ххх деца?

66

Анонимен

преди 2 години

Гаден плъх канавката те чака, в украйна...

65

Анонимен

преди 2 години

Добре бе как съществува тая държава?Един милион нищоправци,един милион деца,един милион на бюджетна ясла,два милиона пенсионери,та кой изкарва в крайна сметка принадената стойност?

64

от село

преди 2 години

До мор - Не съм съгласен ,когато човек е на зор работи и на мин.заплата ,виновна е системата защото вечно безработните по цял ден висят по кафенетата и чакат датата на помощите за соц.слаби -ток ,дърва и други са за тях.Има хора които нямат и ден трудов стаж защото за тях държавата е длъжна .Има и такива с дребен биснес където не се осигуряват не плащат данъци ,а за пенсий реват и.Да правят този регистър за да се разбере колко,, бедни,, безработни има.

63

Анонимен

преди 2 години

животът на свободните и красивите и непонятен за окованите и сбръчканите от труд гуве.да

62

Анонимен

преди 2 години

67, 'А в какво инвестираш да си сигурен, че като стигнеш пенсия ще имаш поне за хляб и отопление?' ---- много просто. не съм роб на държавата и търговците, и НЕ живея за 'светлото утре' в което целя да стана такъв! ако ти е трудно за разбиране са ти промивали акьла цял живот и нищо не си направил да се освободиш от тези окови.