22

Анонимен

преди 2 години

Ти кажи къде са 125млн. и защо не се дават за подготовка на различните федерации?Как да има резултати след като няма подготовка?В България футбол няма,така че да се отпуснат повече средства там където имаме повече успехи.

21

Taню

преди 2 години

Земити да си видити заглавйету... Ceлeни!...

20

Анонимен

преди 2 години

Абе вие кажете къде изчезнаха 9млрд. за 9 дни, та трябваше да теглите още толкоз, и после ми разправяйте врели-некипели за някаква си зала! А парите от резервния фонд къде изчезнаха ??? Да не се окаже, че отидоха при кумове, кумици, любовници, братовчеди, чичовци и лели, и при няколко олигарха ?? Да не се окаже, че насред война и инфлация сме без пукнат лев....??

19

Анонимен

преди 2 години

Този човек е министър на спорта Българио мила до къде стигна Изобщо интересува ли го спортът тук или е нает за едни поръчки УЖАС падение СРАМ

18

Асан

преди 2 години

За лед са отишли ама той са стопи :)))

17

Чичо

преди 2 години

Помним я тази шеметна министърка!Нищо не свърши ,но много ни веселеше ! И как я лъжеха с парите!?!?

16

ВИФ до стар

преди 2 години

Младите не знаят и не помнят онази филоложка- спортен министър на Орешарски през2014та с уникалната си некомпетентност и умопомрачителните си бисери ,случайно попаднала в сфера от която си няма никакво понятие!Поомним и ,,ремонта"и и репортажите от Зимният дворец!....Василев явно е от същото тесто!

15

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой вярва на Руди Гела. Крадеца казва дръжте крадеца. От една година само се оправдават с предишните и нищо не правят освен да теглят нови кредити и да крадат. ОСТАВКА

14

Стар

преди 2 години

Запознай се Тихомирчо какво искаше за 50 милиона М.Георгиева/министър на Орешарски/ и за колко беше направен ремонт през 2017-5 милиона .А от 1983 до тогава не беше ремонтиран и поддържан!Този Руди е същият като Георгиева много приказки и ,,чегъртане" никаква работа-мъжка калинка!

13

Тото

преди 2 години

Естесвено, че нещо ако не се подържа, ще потъне в разруха. А пари за подръжка не са давани

12

Оп

преди 2 години

Пяница

11

Тихомир

преди 2 години

Хмдааа и то сега какво стана, от "Работа, работа, работа" май май се получи "Крадене, Крадене, КРАДЕНЕ". Само герберастите могат така.

10

8888

преди 2 години

БРАВО МИНИСТРЕ РАЗБИЙ КОРУПЦИЯТА,А ПОСЛЕ КАЖИ КАК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ СТАНА ЦСКА ТИРЕ СОФИЯ И НАПРАВИХТЕ НОВО ПЪРВЕНСТВО ЗАРАДИ ТЯХ.

9

Анонимен

преди 2 години

За да бъдеш спортен министър се иска истинска любов към спорта, спортно сърце, съпричастност към проблемите на спортните хора, а не егоцентризъм, надменност и арогантност, каквато е при Руди Гела, само защото си записал в трудовата си книжка за кратко длъжността министър.

8

vlady

преди 2 години

В Зимния дворец се провеждаха стойностни концерти. Акустиката определено беше по-добра от кънтилниците Христо Ботев и Фестивална. Не виждам защо да не се провеждат пак - не пречат на спорта.

7

Начи

преди 2 години

man искам да обърнеш внимание и на тотото, че ония как па не можаха познаят веднъж и тези числа къде я съм ги драснал... е бива ли тц тц...

6

Анонимен

преди 2 години

Ем пътищата дето искат един милиард за свършена работа всичко в дупки все едно са падали украински ракети по тях

5

Анонимен

преди 2 години

Спортният министър Радостин Василев, излъчен от Има такъв народ, в така нареченото правителство на България, оглавявано от Просто/то/ Киро, докара спорта до катастрофа!За първи път вече четвърти месец до месец април нито една федерация не е получила финансиранe за 2022 година, което финансиране включва средства за подготовка и възстановяване на спортистите, както и заплати на треньори и състезатели от националните отбори.

4

Анонимен

преди 2 години

В една държава където затворите не процъфтяват държавата гине

3

Анонимен

преди 2 години

Е как за какво?За чекмеджето!