32

Котарак

преди 2 години

Нема страшно бе, старши! ЕС и САЩ ще си внасят жито, газ и петрол от Африка.

31

АНОНИМЕН

преди 2 години

При това положение, каква е файдата от Световната банка, освен да си печата някви бумажки?

30

айде сега

преди 2 години

една локлна войничка била виновна за световния глад,а не стотиците трилиони долари без покритие ,които пробутват навсякъде.

29

българина

преди 2 години

сега ще разберат какво е еврин ресурс вложен в азиатска стока! предстоят мноого протексционистични мита и ик войни. знам само че нас ни чака мизерия точно като преди 89

28

Анонимен

преди 2 години

Светът толкова е задлъжнял,че трябва да работи цели Четири години без някой да взема възнаграждение!Тия тонове фиатни пари срещу които няма нищо насреща трябва да се изчистят по някакъв начин,войната е предтекста а инфлацията е решението!С две думи-Дупце да ни е яко следващото десетилетие!

27

Влади

преди 2 години

А са световната финансова криза през 2008 година , пак ли Русия и Путин бяха виновни? САЩ напечата още 20 трильона долара да си купи още малко време преди да фалира , война в Либия , война в Сирия , още малко време спечели САЩ , сега война в Украйна , ама няма вече отлагане на фалита на САЩ кранчето секна , сега от САЩ ще ходите да миете чиниите за някоя и друга рубла да не умрете от глад ,не си и помисляйте да нападате Великата Русия , че ще ви избие зъбите с няколко Сармата за 10 минути

26

Анонимен

преди 2 години

Ами като Русия била толкова важна за света, защо не клекнахте пред исканията и, без значение дали са освователни или не? Защото тогава ни обяснявахте, че не е важна и няма проблем да и се дървим на воля.

25

българина

преди 2 години

така става като 70 г печаташ пари, за да купуваш стоките от ресурсните държави евтино. Въпросът е че вече искат рубли и юани зад които стоят ресурси и стоки. какво стои зад долара? 31 трл дълг като никой не е сигурен дали не е още толкова защото ФЕД е частен и никога не му е правен одит от никого! ецб е същата помия

24

ВЪПРОС

преди 2 години

Нещо ни Лъжат - проверете колко струва литър олио в Алибаба - 1 лев , но е за доставки за Държави извън ЕС . ЕС е в Обсада от САЩ .

23

българина

преди 2 години

кризата не е заради специалната операция , а заради санкции наложение на Русия. за рекламации адреса на СБ е публичен Отделно нито е световна щото банки колкото щеш нито е банка, щом не може да си откриеш сметка там, някакъв паразитен инструмент за натиск на Колективния Колхоз

22

Анонимен

преди 2 години

Ми така е като ние станахме консуматори на готово.Земята пустее,младите хора нямат трудови навици и чакат всичко да им се сервира.

21

Анонимен

преди 2 години

Вместо да налагат санкции на Русия, можеше да помолят да изнася повече храни, за да компенсира за спрелия Украински износ. Вола рине - на гърба му пада. Тези санкции сами ги наложиха и последствията не са само за Русия.

20

81

преди 2 години

Ми те цените в БГ вече се увеличиха с 60% та все още не сме обеднели.Хората купуват апартаменти на килограм, ходят на почивки като развързани, ядене, пиене, каква бедност?

19

анонимен

преди 2 години

Как "катастрофирала" държава като Русия ще вкара света в катастрофа? Кой ще ми отговори, ама не на шега питам?

18

Глобалиста

преди 2 години

А Вие какво очаквате с толкова напечатани пари от централните банки. Нещата са ясни храни суровини енергия ще е само нагоре. Фиатните пари губят стойност за съжаление.

17

Анонимен

преди 2 години

Руската инвазия е факт,ама тая инфлация и гладът който ще я последва са дело на западните лицемери начело с САЩ!Та ако някой реши да търси сметката то тя е там!

16

Дановски

преди 2 години

Светът е пред рецесия и катастрофа, но причината не е руската СВО в Украйна, а колективно западните санкции срещу Русия. Сатанистите извършват скъпоструващо преформатиране на тяхния пращящ по шевовете световен ред и оправдават високата цена с Путин.

15

алооо

преди 2 години

светът е пред катастрофа защото печатате пари без покритие , стига се оправдавахте с тая война !

14

Анонимен

преди 2 години

Годишната инфлация в 19-те страни от еврозоната, според окончателната оценка, се е ускорила до 7,4% от 5,9% месец по-рано, следва от данните на Евростат.Анализатори, анкетирани от портала Daily FX, очакват цифрата да остане на нивото на предварителната оценка от 7,5%.

13

Анонимен

преди 2 години

Изглежда "Фермер" ще стане по престижна и платена позиция от "Софтуерен инжинер"