333

Ямболски цървул

преди 2 години

Кулеба- **********

332

Анонимен

преди 2 години

Който сака да отива добровлец държавата не я натоварвайте ....ама само се пърчат по форумите

331

Анонимен

преди 2 години

Така си е. Ако България има нужда от помощ ще рев до небесата, но се скатаваме когато не сме лично засегнати.

330

PG

преди 2 години

Не може да идвате тук в България и да ни определяте каква политика да води е,не ни замесвайте във вашите каши със смешния ви президент,държава пропита от корупция и подкрепяща нацистки паравоенни не може да ни каже каква политика да води е,интересно защо имахте такава голяма армия до границата на Русия,този конфликт беше предизвестен и щеше да избухне така или иначе всички знаеме кой го провокира и кой има изгода,а артистчето само е един изпълнител

329

Анонимен

преди 2 години

Русия имаше много смешна стратегия в тази война.Затова ще загуби.А ние вече сме ясни и на ЕС и на САЩ.Не може да се разчита на нас.Уннас се работи с поткупи.Без поткупи нищо не става.Даваш на БСП и на другите ,които са против и се оправят нещата.Какво не им е ясно.Същото е има Македония,докато не си платят няма влизане в ЕС.Корупията е водещото.Даже да е малко пак е нещо.

328

Анонимен

преди 2 години

До Винаги срещу - Аз пък вече съм на друг принцип : Винаги срещу ПРОСТИ , НЕУКИ и НЕГРАМОТНИ ПРОДАЖНИЦИ като теб дето обикаляте като *** да миете чинии , да разкарвате пица и да берете чесън на ГОСПОДАРИТЕ ,и въпреки че сте една шепичка ГОЛТАЦИ крещите от името на цял народ !!!!!!

327

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 430 - Дай ми само една причина която прави Германците , Англичаните и Американците твои "БРАТУШКИ" : Станал си по-образован , по-богат , по-обичан - Последната причина която можеш да се опиташ да изтъкнеш , е че си по-"СВОБОДЕН" , защото изобщо НЕ си свободен щом ти решават бъдещето и ти НАРЕЖДАТ какво , кога и как да правиш и ако не слушкаш следва ТОЯГА и САНКЦИИ !!! Нямам спомен Руснаците да са ни налагали санкции за каквото и да било !!!

326

+ДО 375

преди 2 години

а ТАКВИЗ като теб са готов да растрелват българи заради Украйна,нали!?

325

Писна ми

преди 2 години

Писна ми да слушам наглите Укри да реват за помощ , а да се държат все едно някой им е длъжен , след като всичко започна заради тяхната продажност , наглост и инат ! Писна ми и да слушам всеки ден тези които наистина ИСКАТ тази война да продължава за да печелят огромни пари , но после тези които ще го отнесат са ГОЛТАЦИ като нас - Ето защо сме им в това НАТО и ЕС - Роби за ограбване и за пушечно месце !

324

Анонимен

преди 2 години

Русофиле, пишеш глупости - твоите братушки са били против нас във всяка една война след освободителната, особено първата световна ни нападат. Интернетът ти е враг.

323

Русофил

преди 2 години

Сега и за братските народи от НАТО - когато Руснаците освобождават първо Сърбия, после Гърция от Турците, е трябвало и нас , но братска Англия и Франция не са съгласни. 1878 договора от 03.03, не се изпълнява заради тях....1918, Англия се опитва да срине София, 1943, успява!....

322

Русофил

преди 2 години

Точна дефиниция на понятието братски народ няма в речника, но мога да Ви обясня, защо ние смятаме за такъв Руския! Имаме обща азбука, еднаква религия, сходни езици, подобен начин на мислене. Никога не сме воювали помежду си, напротив, в не една война сме се били заедно , и сме умирали заедно!

321

Анонимен

преди 2 години

Освободихме Украйна, Беларус, Полша през 1918 година. Пак ли да ги освобождаваме? Къде са паметниците на освободителя?

320

Анонимен

преди 2 години

За коалициите да има много по висок праг за влизане в парламента за да не могат да изнудват така както се получава сега. Гръмогласни и властни. Няколко човека.

319

Германец

преди 2 години

Иска помощ от държава, в която снишаването е национален спорт. Прoтoпитeците населяващи територията нямат гръбнат и топки. Иначе се пишат велики... :)

318

Анонимен

преди 2 години

Така става когато няма интелигенция. За сметка на това има пропаганда. Вместо журналистика от сутрин до вечер слушаме пропаганда.

317

Анонимен

преди 2 години

Столичния съвет се видя колко им акъла и нивото. Парламента дано да не пада на туй ниво както и правителството и президента. Народа ясно казва не на помощта, не на войната, да на мира. Това е

316

Анонимен

преди 2 години

Герб /сдс и дсб и да бг и зелените 2ма чов. искат да дават. Ми да дават кой им пречи. Да купят с пари от субсидията и да ходят да я носят. ПП са хитри и чакат да видят на къде ще задуха вятъра. ДПС и БСП имат по правилно отношение. ИТН не мога да ги разбера и Възраждане . Да гласуват поименно...

315

Анонимен

преди 2 години

Какви "ушастия" бе глупав ***. Някой тръгнал тебе да те модернизира. Искаш да убиваш. Типично за не умните и необразованите.

314

Анонимен

преди 2 години

Арогантно държание, а иска помощ. На всичкото отгоре - поддържа режим, който изтребваше невинни хора десетилетия. Правиха биооръжие срещу Русия, не са в НАТО, а му дадоха терен да насочва оръжия срещу Русия. Наглост и всичко това е заради русофобията. Това е заразата на нашия век,