21

Павел

преди 2 години

Трябва да не е изненадана въобще а да е възмутена и да ги навре в на кучето в г..а "македонските партньори". Това не е поведение на държавник. Не може да унижават системно страна от ЕС само защото им е обещано , че ще влязат въпреки нашия национален интерес и въпреки грозната им антибългарска кампания и отношение .

20

Анонимен

преди 2 години

Иван Михайлов е спорна фигура. Проява на лош вкус е да кръщаваш на него културен център, направо си е провокация. Все едно да кръщаваш украински културни центрове в чужбина на Бандера. Не знам кой гений го е измислил, но ефектът от това със сигурност е много негативен, и обратен на целта за културно приобщаване на македонците към България

19

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая Захариева бе, космос била, според кой, нищо не ставаше от нея.Американска ***, подставено лице, като всички герберски външни министри, поставени от Козяк

18

Който не е учил

преди 2 години

постоянно ще бъде изненадван. Нашите висши държавни юрдечки се вързаха яко на македонската провокация. Щом Степан Бандера е патриот, защо пък Ванче Михайлов да не е велик българин. Като ти е изпила чавка ума, всичко е възможно.

17

абе

преди 2 години

тази какво работи ?

16

Анонимен

преди 2 години

Фашистите представители на таз идеология е присъща на имперско-аристократични съсловия в права форма за съществуване по наследствени признаци на получаване власт за управление на обществени производствени взаимни отношения с производителни за участие на обществени състоятелни класи с мощности,средства,труд по начин на разпределение и разделение предоставени в последователност дадена от бога и една от друга на приближаващи се към тях обществени класи обслужващи ги и превръщащи се в господстващи.

15

хаха

преди 2 години

Тая не ли изненадана какво прави на тоя пост?

14

Анонимен

преди 2 години

Kak може така да се излагат! Не четат ли какво пише в интернет за Иван Михайлов или имат някаква извънземна информация че не е фашист ?

13

Кукла на конци

преди 2 години

Еми тя или е изненадана или не знаеща.

12

Анонимен

преди 2 години

Изненадани сте, защото сте пълни аматьори. Мислите че сте постигнали нещо, ама само вие го знаете. Друг път не ходете, че не се знае дали ще се върнете

11

Асан

преди 2 години

Ами Лена картечарката :)))

10

Петя

преди 2 години

Как може да се слагат такива некадърници на важни постове.

9

ШибиРиби

преди 2 години

Всъщност никак не е добре един външен министър да бъде изненадан. Това говори за липса на компетентност. Ако културния министър е изненадан това е добре защото творците поднасят креативни новости, но в дипломацията традициите и установените правила са дотам аксиомни, че изненадата е равносилна на звучна npъдня по време на коронация.

8

кво толкова,а

преди 2 години

Вместо да предвиди тя се изненадва!?Емии,толкова си може женицата!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Всъщност ...имаме ли външен министър...

6

23

преди 2 години

След 5 дена стигна и до ушите до гъбясалия гном и сега той е изненадан.

5

Анонимен

преди 2 години

Откъде го изкопаха това нищо? Чал_гарино, фатамакът ли ти я спусна тая безполова флегматична особа или Доган. Всъщност няма значение - и на двамата конците се дърпат мацква. "Резултатите" са видими.

4

Анонимен

преди 2 години

Всички останаха изненадани. Иван Михайлов не заслужаваше това. Като от филм на ужасите всички противни северномакедонски политици изскачаха един след друг и говориха всевъзможни обиди. Сериозно ли тази държава се обсъжда за членство в ЕС? Нямам представа какво и къде гледат тези политици, които се занимават с процеса.

3

О божке

преди 2 години

Тази леличката е вечно изненадана. Една от задачите на дипломацията е да предвидиш накъде се движат събитията. А тя горката вечно изчаква, вечно изненадана. Но от итнийка от павликени толкова. Другият път повече.

2

Анонимен

преди 2 години

В РСМ България преговаря с Москва и Белград, всъщност. Каквото и да направим, от Москва и Белград към РСМ, тръгват командите срещу България, за да го провалят.