180

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Но Русия има много повече цели от НАТО и може да удари която си иска държава от НАТО и няма нужда от щпионски самолет. -___- викаш, стреля си напосоки и където удари, все файда!

179

ТАМАРА ИВАНВНА

преди 2 години

ТЯ КАРУЦАТА СЕ ОБЬРНАЛА. КОНЯ НЕ Е ВИНОВАТ. ТОВА ДА ИМ Е ЗА УРОК...ДЛЯ ВСЕГДА.

178

Аааа

преди 2 години

а аз видях и извънземни Zелени човечета да минават - само те са го потопили с неизгасен фас. Ама така е когато Боко пожарникаря си стои в Банкя и брои лъжиците асвалт

177

Анонимен

преди 2 години

Самонадеяни и самодоволни русофоби бе. Подадат ви пръст захапвате ръката но да не ви приседне.

176

Анонимен

преди 2 години

Ай сектор си се объркало не с една а с две държави. Скоро пак ще се наложи да ги броиш но от зад напред.

175

Виждам

преди 2 години

Русия проси мир от Украйна

174

Васко

преди 2 години

Американски самолет е патрулирал в Черно море! Какъв *** търси Американски самолет над Черно море? Да патрулира по Американските крайбрежия на Тихия и Атлантическия океан. Тази нация просто жадува за война.

173

По важното

преди 2 години

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков каза, че Русия "предаде на Украйна проектодокумент с разработени ясни формулировки и топката е на страната на Киев". Източник: Песков в коментар пред руски журналисти на 20 април, цитира РИА Новости Пряка реч: "В момента нашият проектодокумент е предаден на украинската страна, който включва абсолютно ясни формулировки, разработени. Топката е на тяхна страна. Чакаме отговор."

172

Анонимен

преди 2 години

До долния Русия има излаз на черно море и без Крим неграмотнико..

171

Анонимен

преди 2 години

Колко интересно! Значи Украйна не е натовска държава но НАТОсподеля с нея класифицирана информация, а на нас ни отказват доставките на самолетите под предлог, че представляват секретна информация, която може да попадне в ръцете на руснаците. Супер! Ето това скъпи ми обичащи американците и мразещи българите е отношението на вашите кумири към вас самите - както казват старите каубои - ***!

170

Анонимен

преди 2 години

Русофобите цял ден лежкуните тука но защо не отидете и на други места да разберете какво става. Може би защото няма да ви се хареса. Само дето ви изнася там лежите.

169

Айде сиктир

преди 2 години

Черно море пренадлежи на Турция, Грузия, България, Румъния и Украйна. Руски кораби нямат място там. За тях има Азовско море.

168

1

преди 2 години

Крайцерът Москва е потопен заради бруталната некомпетентост на командването.Този тип кораби са накичени с десетки ламаринени контейнери пълни с ракети,те запълват цялата му надводна част.Поради това са много уязвими за обстрел и се ползват на 200 и повече мили от брега,за да има време противоракетната му система да реагира.А руснаците го разхождаха по крайбрежието на принципа плаши пею гаргите.Но според путинистите бил подпален от цигара,явно американския пилот си е хвърлил цигарата по него

167

ясна

преди 2 години

е работата

166

niki

преди 2 години

Треперите ли вееееее, безаналогови заднииккоблизачести същества?

165

Анонимен

преди 2 години

До долния. Крим е руски.

164

Това е истината

преди 2 години

На 24 февруари 2022 г. заедно с патрулната *** Василий Биков обстрелва военното поделение на украинския Змийски остров.[20]В периода 24 февруари 14 април 2022 г. по време на Руското нападение над Украйна участва в ракетни атаки срещу украински селища.[20]Рано сутринта на 14 април 2022 г. успешна атака на украинските сили с противокорабни ракети Нептун води до експлозия на амунициите на борда. По-късно същия ден е направен опит за буксиране на кораба към безопасни води, но тежко повреденият крайцер се преобръща и потъва.

163

Анонимен

преди 2 години

Хм, интересно. А дали само е гледал?

162

Айде сега

преди 2 години

разкажете, как са хвърлили фас през прозореца на самолета и са запалили кораба

161

Крим не е руски

преди 2 години

Имам мнение по темата но засега се въздържам от коментар.