91

Русия - смях

преди 2 години

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 2 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.

90

Анонимен

преди 2 години

Тези толкова натискат, защото знаят, че ако се вземе такова решение идват избори. Надяват се на нещо май

89

Бг

преди 2 години

Крайно време е Бойко тиквата да е в затвора

88

баба мара

преди 2 години

ами с партиината субсидия на герб която е в банките купете каквото трябва и гопратете българия изхранва 100 000 бежанци това е достатъчно апелираитеза преговори и мир а не за изпращане на оръжие

87

Герберски стонове

преди 2 години

*** разбита се герберите кви чат за помощ на бандеровците! Банкянския сел яндур разбра,че докато реве за Укрите,няма да му се потърси отговорност за огромните кражби,защото за сега е полезен на американците! Даже Киро ментето спря да се занимава с него по разпореждане на САЩ! Баце засега е защитен,но докога?

86

Анонимен

преди 2 години

Защо тогава , герб бе СЛУГА на Ердоган и Кремъл ?Има ли логика ?

85

Анонимен

преди 2 години

Ало , ГЕРБ помислете за електората си , на какво мнение са , ще профукате 10-15 % заЛудо !

84

целта на САЩ

преди 2 години

Да бъдат въвлечени всички славянски страни във военен конфликт с Русия.Първа беше Украйна...после иде ред на Полша...а след това са Румъния и България...ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН !!!!

83

Пешо Питанката

преди 2 години

А бе мое ли едно малко/тютю-тютю/въпросче: КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ????? Захариева или Митов ???Да хвърлят чоп!!!!На българите им омръзна на техен гръб да оправят международната политика на НАТО-МАТО-НАСРАТО....За тая цел си има международен стражар-ФАЩ...нека те да подкрепят Уркия и нас да не ни замесват!!!!Целта на ФАЩ е да забъркат всички славянски народи в този военен конфликт и те да стоят от страни и да ни гледат сеира...!!!

82

Палундраааа....

преди 2 години

Няма оръжие...няма 40 лева...няма 4-5 звездни хотели по Черноморието...няма безплатен обяд и безплатно медицинско обслужване !!!!НИЕ ДА НЕ СМЕ БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ..??????

81

Анонимен

преди 2 години

Герб да заминават начело с пожарникаря да подкрепят. Аз не искам.

80

български избирател

преди 2 години

Много ми е смешно когато видя мъж/евреин/който не е ходил войник и не знае що е пушка да ми се прави на РАМБО и ВОЕНОНАЧАЛНИК...само колко е дашен тоя синковец...

79

уфььь...

преди 2 години

Като го видя тоя Митьов дето лиже за щяло и нещяло ХероМустакатата/вие знаете къде/ми иде да му шибна един зад вратЪ....

78

Айде пак...

преди 2 години

Крайно време е ГЕРБ да подкрепиМЪДУРИТЕ на VолодоМОР Zеления....КАК ЛИ ПЪК НЕ!!!Първо да се подмие....

77

Анонимен

преди 2 години

Да подкрепи Украйна - може. Докато не свърши войната, цялото правителство, зам.министри, съветници и прочие + главните лица на партиите дето все за подкрепа говорят да минат на минимални заплати - всичко останало по сметки за Украйна. Такива милиони ще се съберат... Да си купят украинците оръжие от Полша, Германия, откъдето решат. И така до края на войната или докато не падне това нашето украинско-македонско правителство.

76

Анонимен

преди 2 години

Всички гърбави начело с Тиквун да заминават за укра и да дадат личен пример! И да не забравят да завещаят откраднатото от българския народ!

75

Къдравата Сю

преди 2 години

герП=смешковци......

74

Анонимен

преди 2 години

Корнелия Матросова ще застане на амбразурата и няма да пусне и един патрон срещу братята си руснаци. Аз подозирам че и мекеренцето от Канада е обещавало да не пуска патрони щом толкова лесно руснаците пуснаха българските моряци. Познавам много добре руснаците докато не изклинчат нещо нямаше да ги върнат.

73

Ай сиктир бе

преди 2 години

Когато си във война и врага е 10 пъти по-силен минимумспасяваш народа си, не мислиш как да го използваш за жив щит.Гербаджии и ДБ да отиват на фронта доброволци.

72

Анонимен

преди 2 години

Ами Буци е на противно мнение от сума ти години. Какво ша праим тогава? Ще се снишаваме ли? А?