54

Бягай от Али

преди 2 години

Защо не вземете да му натъпчите козината на гъзо на вътре и ще се разберете много добре, кво кажете това че го бъде

53

Анонимен

преди 2 години

Ресторантьорите крадат от джоба на обикновения българин

52

Bg.

преди 2 години

Василев си е много прав. От миналата година до сега, не видях да има намаляване на цените,цялата лапачка за ресторантьорите. Мошеници от класа...

51

Ресторант

преди 2 години

Всички коментари против статията се изтриват. Бойко май е цвете в сравнение с тея ....

50

Ресторант

преди 2 години

Скоро ще си правите тържествата на калният двор или на пейката пред панелката. Това ви подхожда повече, такова е нивото. Прасето си харесва в кочинката.

49

Костадинов- Президен

преди 2 години

Я млъкнете бе мрънкачи. Като не ставате за бизнес има много свободни работни места. Като стана Президент ще наложа 30% ДДС на ресторанти, хотели и фитнес, защото никой няма нужда от тях. Храни и култура 10 %, че там положението е много по-трудно. Аман от лентяи. Костадинов Президент

48

Анонимен

преди 2 години

Е тука е прав, Василев да не кажа някое друго прозвище!

47

Анонимен

преди 2 години

Ама само вие сте потърпевши... Само вие плащате ток... Аман от кръчмари

46

Рамбооо

преди 2 години

На памперсите намалиха ДДС-то но още си останаха скъпи.

45

Анонимен

преди 2 години

Да си плащат данъците! Те се връщат в обществото под формата на публични блага -образование, здравеопазване и т.н. Стига са ревали - антикризисни мерки, нисък ддс и т.н. Мясат Украйна - рев, пазарлъци, наглост и всички са им длъжни.

44

зер

преди 2 години

проблемът ми с кръчмарите не е, че им е ниско ДДС, ами че и него не плащат.

43

Анонимен

преди 2 години

Ало, Алибегов, аре бегай!

42

Анонимен

преди 2 години

Абе мама ви ресторантьорска! По-високи цени не бях виждал от миналата година на черноморието. Средата на септември а цените като в разгара на сезона в Гърция. Само дето ходиш из калища и пепелилща, а обслужването и качеството 2 крачки назад. В тая *** няма да стъпя поне още 5 години, а вие си заврете един голям отзад!

41

Гай

преди 2 години

зависимите хора са ***....де....ра..си..те.

40

Влади

преди 2 години

За пръв път съм съгласен с Кокорчо. След намалянето на ставката по ДДС за кръчмарите, цените не само не паднаха, ами напротив - вдигнаха се! Било им помощ за бизнеса, затова слагали цени, с които да си наваксат печалбите. А на нас клиентите, кой ще ни компенсира инфлацията и повишените цени на всичко?

39

Твърдо съм убеден

преди 2 години

Абсолютно точна позиция и оценка на А.Василев. Дюкянджиите се взеха много на сериозно! Нагли та нагли, и онзи некъпаният със странното име, кво иска министерство на ресторантите ли да основе!?!?!?!?

38

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Ресторантьорството е ЕВРЕЙСКИ ХОЛОКОСТ! Това е практиката на Авраам първоцuran.un.a, и свещениците на юдейският гнусен храм.Ресторантьорството е еврейски ритуал за лишаване Планетата ни от Живот. Без всякакви критики обаче към някогашният велик Държавен Вегетариански ресторант на "Дондуков"!

37

Анонимен

преди 2 години

Кръчмари и Шофьори искат данъкоплатеца да им спасява бизнеса с отстъпки и помощи. Това бизнес ли е или социално занимание? Винаги ще се намери някой който да печели от този бизнес дори и без помощ от държавата.

36

Анонимен

преди 2 години

Гледам заведенията в Студентски град повечето са празни и пусти почти разрушени. Сега е момента да се изринат всички мутри от там, както стана в Зимния дворец на спорта и да стане истински Ст. Град а не пивница. Това чака и другите ресторантоьри, нема кой да ви влиза в мизерните заведения. Или предлагате услуга или фалирате. Държавата да спре да дотира сивия бизнес наречен кръчми.

35

Анонимен

преди 2 години

На ресторант не ходя от началото на пандемията .Миналото лято по изключение седнах няколко пъти на заведения на морето и това е .Много ми отвори очите пандемията , видях колко пари съм харчил по ресторанти , интернет магазини и молове . Старая се да огранича тези разходи и вече 2 години успявам .