19

Анонимен

преди 2 години

Тези журналисти са платени американски агенти, задачката -- да ни вкарат във войната на всяка цена, постоянно говорят абсолютно нелогични неща -- искат да гасят пожар като го поливат с бензин, ами по-добре им лискайте в лицето по една чашка сярна киселина, веднага ще изтрезнеят.

18

Анонимен

преди 2 години

СвикНАли сме , та нали вече 32г., сме все така , от ЕС и НАТО разбраха само такива като Паси и подобни , ромите и управниците , народа в Бг все е последната дупка на кавалЯ в ЕС , бедност , неграмотност , смъртност , и най-вече КОРУПЦИЯ . Кой иска такава държава , явно не ни устройва досегашното съществуване !

17

Янко

преди 2 години

В името да бъде прегазен руския тумор сме готови и 20 и 200 години да живеем в криза. Има по-важни неща от плюскането.

16

Гошо

преди 2 години

А не ли по добре да да махнем санкциите към Русия

15

Анонимен

преди 2 години

Вовата ще смачка фашистите

14

До 9

преди 2 години

Не знам как ги пуска на изток, ама опорките, които са ти пуснали са за де.би.ли. Ти да не си мислиш, че ориентираш износа към други държави и хоп, веднага се случва. Първо, Индия извива ръцете на русия и купува петрол на 1/3 от борсовите цени, второ, Индия за 1 месец купува толкова петрол, колкото Европа купува за един следобед. То не е целта само да преписваш опорки, малко разучи фактите, прояви критично мислене.

13

Анонимен

преди 2 години

Айде нема нужда. Който иска западна демокрация, да си страда.

12

Анонимен

преди 2 години

Благодарим, върнахте ни 90-те години на миналия век.

11

Анонимен

преди 2 години

Стига сте тероризирали населението с предположението , че ще се използва ядрено оръжие. Няма толкова луди хора , че да предизвикат трета СВ. Който разпространява такива идеи - да бъде съден.

10

Анонимен

преди 2 години

Да помогнем на света да свали Путин от власт и всичко ще се оправи!!!Оръжие за Украйна!!!

9

българин

преди 2 години

СМЪРТ НА ПУТИН - НОВИЯТ ХИТЛЕР В ЕВРОПА!

8

Хахаха

преди 2 години

Русия ако воюваше със САЩ щеше да е смачкана за 10 дни. Русия обяви война на Украйна и воюва срещу Украйна.

7

А вие си пишете

преди 2 години

В България се изтезават и убиват Българи по поръчка на политици, а вие помагайте на Украйна!Пернишки изр.оди Екзекутират Българи!

6

Тенгри Кан

преди 2 години

Валерка, като искаш войната да продължи, аз съм казал, формирате си доброволчески полк "Киев" и отиваш и се биеш;))) Останалото е Божа работа;))) Ролята на България не е да бъде Ястреб, а на Миротворец! Нейното важно значение е, че Тя-България е Баща и Майка, както на Русия, така и на Украйна, така и на цяла Евразия! Ако не се мисли по този начин е налице опит да бъде унищожена самата България с въвличането й във военните действия! Как един от тези платените, дет ги изкарвате, не излезе с Визия!

5

ъхъъъъ

преди 2 години

Тежки......но не за всички!Началниците няма да усетят......

4

Анонимен

преди 2 години

Днес.РУ публикува материал излъчен по телевизия Русия ON AIR.Общото между двете е медията майка Риа новости.

3

Анонимен

преди 2 години

След 89-та, всяка година е тежка, свикнали сме.

2

Размисли и Старсти

преди 2 години

Точно така!Имахме две тежки години с някакъв "вирус", сега ще има две тежки години с други щуротии! И докога така в тежки години, то живота ни мина дамо в тежко.......

1

В България убиват

преди 2 години

В България се изтезават и убиват Българи по поръчка на политици, а вие помагайте на Украйна!Пернишки изр.оди Екзекутират Българи със съдействието на МВР ПЕРНИК и РУ Бобов дол!