139

Голям дерт

преди 2 години

Ех голям страх от мръзнене и липса на топла вода... Голяма част от българите се образовахме и направихме кариери и някак си не ме притесняват цените на олиото. Да му мислят тези, които цял живот чакаха на главатаря да им даде, те са и тези които до ден днешен повтарят: ми на мен що никой не ми дава...

138

Aaa

преди 2 години

Жендърите ви разпраа гъзарете, алкаши

137

До 171 До

преди 2 години

Ще в плащаш ти и останалите наведени слуги на ционостите от САЩ и обичащи укрофашистите. Разба ли беЖендар ?

136

До

преди 2 години

Заради едно побъркано джудже от Изток ще страдаме ние. Онея подръжниците му путкофилите да плащат цената, а не ние.

135

до 160

преди 2 години

До Анонимен,ами излизайте от ЕС,никой не ви държи насила,да видим какви ще ги натворите,все някой ви е виновен,щото сте мързеливи,нагли и крадливи,той и Ес не е умрял за вас,не може да ви смогме на безбожната алчност,не се наядохте,махайте се и оставете хората на мира,кър.лежи

134

Кривондел

преди 2 години

В очите на Путин няма никаква разлика дали ще дадем или няма да дадем оръжие. Пак сме си врагове. Защото живем в друг строй, друга ценностна система. Целият рев от местните "миротворци" е просто прокарване на неговия интерес. Нищо повече.Нашият, българският, интерес е Путин да си ходи и в Русия да имат настроен приятелски към Запада президент. Толкова.

133

gg

преди 2 години

От кога журналистите станаха и икономески анализатори даващи прогнози? Голям смях :)ЗАСРАМЕТЕ С BG ON AIR и dnes.bg ;)

132

Ами че ние

преди 2 години

правим повече от достатъчно! Нали прибрахме парцалесите им и ги подслонихме, храним ги и ги лекуваме напълно безплатно! Повече от това здраве му кажи! Военна помощ НЕ! И видиотените украинци, и видиотените руснаци са виновни за това! Няма невинна страна! Няма жертва! Да се оправят сами! Никой не им е длъжен! Ако може дори една 10 метрова стена да изградим около тах и да си се пушкат, а ние след 20 години ще ги проверим до къде я докараха. Имат опит с ядене на плъхове и трупове! Ще оцелеят!

131

Започнах тренировки

преди 2 години

Живея във бивши военни блокове то повечето са вече пенсионери де ... Та ми дадоха акъл да си взема и едно съветско знаме и като бягам да го лепна на покрива на колата ,а те техните щели да ги пуснат по терасите и да чакат ,,другарите ,,

130

Започнах тренировки

преди 2 години

Вечер към 4:00 часа свалям бушона за осветлението викам война обличайте се бързо трябва да напуснем града ..... Става ме блъскаме се във тъмното нищо не знаем къде и след 5 минути псуване и писъци им викам от отбой завивам бушона и правим разбор и анализ които показва ,че сме бавни и руските ракети ще ни достигнат по бели *** ! За да сме по-бързи сме решили да спим във колата като един е часови и багажника е пълен със ядене и вода даже спим със противогази !

129

До 159

преди 2 години

То за това сме на това дередже щото много негодници кат тебе "захлебиха" при Бойко

128

да не се залъгваме

преди 2 години

Нещата бързо отиват към WW3. Турците навлизат в Ирак срещу кюрдските формирования там (което страшно изнервя Израел), Китай дрънчи на границата на Тайван, ние сме на пангара географски и всякак... Само Господ може да спре задаващото се!

127

ПП

преди 2 години

Значи продължаваме промяната....

126

Анонимен

преди 2 години

Били сме се върнали в 90-те години, че точно 90-те бяха най яките години в живота ми, такива приключения имаше... след това умряла работа като ни приеха е ЕС и нато след 2000 година взе да става скучно...

125

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо бяхме позахлебили малко при Боко,сега при тия некъдърници ще видим кон боб яде ли и магаре в джамия пърди ли!

124

Генерал

преди 2 години

Ефрейторът поздравява своя добър приятел Драгомир Драганов с неговата любива песен "Сбогом Мария". Ние ще се върнем след САМО 700 дни. Поделението с номер 42 820 беше на МВР, за да не се плашат хората, а иначе си беше УБО ! Те свалиха другаря си Тодор Живков, а не охранителя му Бойко Борисов от БКП-то !

123

Анонимен

преди 2 години

Прави впечатление, че на фашистка Русия симпатизират само невежи и безскруполни индивиди със съмнителен произход..Руснаците, като цяло са бездуховна нация... Ckoтове, които се интересуват единствено от войни, алкохол и лапачка... Нашите русофили са същите пpoфани , като тях... Дай им само да убиват или издевателстват над беззащитни хора..

122

Анонимен

преди 2 години

Искахте промяна, корнелия ви я осигурява. Трябва да сте готови да я изтърпите и да работите цял жовот като волове за да я платите. Успех и трайте и тихичко хахаха

121

Драгомански

преди 2 години

Нека да се подготвят българските политици, офицери от армията, полицияна и жандармериятя. Както и политическите лидери и техните депутати. Ако не се подготвят, да отиват да се бият за Украйна или Русия. Изборът е си е изцяло техен личен. Възможна е да ги последват и българските лекари.

120

Светозар

преди 2 години

Писалия този пасквил Валери Тодоров е бивш комсомолски секретар. Какво очаквате, да ви каже ? Ще лобира за Русия до последен дъх. През комунизма е бил патрон, сега е никой.