8

ф

преди 2 години

До Анонимен Точно. Имам пет лева и си ги внасям за здраве. Имам 25 внасям ги за здраве. Да са в моята партида. Ама не. И като ходих за бъбрека преди време каза йок направления, пий чай и го топли. Абе не е толкова сложно, но се иска воля, ама да бъде политическа.

7

БРРР

преди 2 години

ЦЯЛАТА НИ ЗДРАВНА СИСТЕМА Е НАПЪЛНО ПОГРЕШНА ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА РЕФОРМАТА НА ИВАН КОСТОВ!!! ВСИЧКО Е ПОГРЕШНО!!! ТОЗИ НАЧИН НА " ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ" ИНДУЦИРА ТВЪРДЕ МНОГО ПОДВЕЖДАНЕ И СПЕКУЛАЦИИ СЪС ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА, КОЕТО Е ЗАПЛАЩАНЕ СРЕЩУ НИЩО НАСРЕЩА, ПРОСТО ИМИТАЦИЯ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ.

6

Нане

преди 2 години

Кой финансира здравеопазването на мигрантите от укрия, азия и наще шФеди... Аз няма да плащам на цял свят здравопазването ве идеоти ниедни...))) здравна карта и парите в нея... Солидарността свърши с ковида...

5

Анонимен

преди 2 години

Заплатите на лекарите зависят от заплатите на другите българо. Ако са безработни и не внасят данъци няма и заплати на лекарите и всичко рухва. Трябва такава икономическа система че да има високи заплати и нулева безработица и така и високи заплати за лекарите. Сегашната система е катастрофа и българите измирят и какрая кой ще лекуват.

4

От този

преди 2 години

От този нищо не става, само приказките му са големи. Общо взето 80% плямпане, 20% работа. Познавам го,

3

Асан

преди 2 години

Дърт комунист реформа ше прай :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Моят баща е на 86 години, и напоследък има проблеми със сърцето. Отиде при личният лекар, сам си ходи, направил му кардиограма, взел му 85 лв. Имал отклонения. Пратил го на кардиолог. Там също му направили кардиограма, взели му 50 лв. Начална фаза на сърдечна недостатъчност. Изписаха му 4 броя хапчета, общо 114 лв. струват. Как за кардиограма му взимат толкова пари, при положение, че е пенсионер, здравноосигурен без прекъсване?!

1

Анонимен

преди 2 години

Всеки месец плащам по над 80 лева лично здравно осигуряване. Не съм ходил на лекар през последните десетина години. Защо тези вноски не се трупат в лични здравни сметки? Защо е солидарно разпределянето? Аз мога да ги подаря моите лични здравни на когото реша. Мога и да ги даря, но когато искам, а сега ме заставят зорлем да участвам в тази солидарна здравна каса. На година са около 1000 лева здравните от лично осигуряване. Може сега някой да каже, ама ако ти трябват за операция? Пак си плащаме...