37

ББ

преди 2 години

и защо човек носещ името на Сталин...е там въобще...путин тотално превзе света през агентурата си...време е за 3-та светавна война...майната им на икономиката ви...каква икономика ако ти облекат...ватенката!!!

36

Анонимен

преди 2 години

При запада икономиката ще порасне с по-малък процент, а при Русия икономиката ще е минус до 24%

35

И

преди 2 години

Тая що козирува?

34

Анонимен

преди 2 години

Свободата не е безплатна. Агресорът трябва да бъде наказан!!!

33

Брутния

преди 2 години

Ами каква е логиката да санкционират Русия и да чичкат укро-нацягите с оръжие? Значи сами искаме да живеем зле или по-скоро западната власт го иска

32

Анонимен

преди 2 години

До 34 АнонименЕ то на такива пкато тебе с високи доходи ония с ниските ще им резнат тиквите за кинтите

31

Анонимен

преди 2 години

Тая леля още ли е на поста ? Нали я беха подгонили нещо ?

30

noFreeman

преди 2 години

нали това ви е целта бе рептили тлъ.ст.и... тая никаква война е за отвличане на вниманието... целта е една - военно положение, падане на конституциите и геноцид с течностите наречени ваксини...

29

х

преди 2 години

План 2030, брат.

28

Ламята

преди 2 години

ДрОгари нали знаете,МВФ е частна фирма с основно наглосаксонско участие.Та си имайте едно наум или две...

27

Анонимен

преди 2 години

До Гамашев ДО СКОРО ВЕЛИКИЯТ КИТАЙ Е НЯМАЛ ПЕНСИОННА СИСТЕМА- ДЕЦАТА НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА Е ТРЯБВАЛО ДА ПОЛАГАТ ГРИЖИ ЗА ТЯХ- ПЕНСИОНЕР НА СЕЛО- 25ЛЕВА, В ШАНХАЙ- 750ЛВ- ТА ТОЛКОВА ЗА ВЕЛИКИЯТ КИТАЙ.

26

кукумявката

преди 2 години

колкото и фасина, толкова и работата!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Дойде време и Сталинка да даде едно рамо...

24

Емииии...

преди 2 години

квот-такова, ся.

23

Алекс

преди 2 години

Има лекарства,които като ги пиеш,горчат и имат неприятен вкус.След това оздравяваш и се чувстваш добре.Така е и с руските санкции.Известно време ще има затруднения,но след като Русия фалира,светът ще е по-добро място.

22

Свят

преди 2 години

Няма ли да се закрие това МВФ?

21

Гамашев

преди 2 години

Запада изглеждал жалък пред Русия и Китай? Затова американеца предупреди китаеца да не помага на руснаците и китаеца естественно няма да си заложи топките за една компрометирана бензиностаниця с ракети, която е изправена до стената. Родните ватняци приемат китаеца като верен приятел на русия - ами ако имахте малко мозъчни гънки щяхте да вденете че китаеца не обича руснака, те си имат териториални спорове от време оно. Китаеца е просто безмилостен бизнесмен, който ще изцеди всичко от русия.

20

Гаринчев

преди 2 години

Ами така е, има война. Не може да очаквате че по време на война всичко ще е ток и жица. Най-важното е да се въдвори кермълския пишльо, послед всичко бързо ще се нареди. Както след ВСВ.

19

Парцуца

преди 2 години

Посмейте да спрете ракията на ***. Ще настанат невиждани бунтове. Половината политически елит ще погине под сопите на тълпата. Това не е заплаха. Просто знам ко ши стани.

18

S8 300km/h те окАди.

преди 2 години

Като почнете да ни давате базов доход, захранвани от слънчева енергия, в новите ни панелни жилища по еко-стандарт а++ всичко ще се оправи. И ще ни харесва. А ако не ви аресва, може да сложите безглутеновите 3д очила и да си приповдигнете кофти настройката с малко гейове и лесбийки в метабуук, докато ядете полуфабрикатна веган-торта от био жълъди. хаха