262

преди 2 години

Точно така е - от гледна точка на заплатите спрямо цената на горивото - България е с най-високите цени. Ако взимаш заплата 600 евро то литъра ти струва около 1.6 евро. В Полша например в момента дизела е 1.7 евро но средната заплата е около 860

261

Анонимен

преди 2 години

БГ е с най-ниските доходи и те ще бъдат запазени също ! А горивата са ни най-скъпите в Европа от гледна точка на покупателна способност на доходите !

260

Анонимен

преди 2 години

Оставка за националния предател!

259

Анонимен

преди 2 години

Дадоха 50% от парите, а останалите 50 ще се мотаят в комисии, проверки, обсъждания, гласувания, т.е. никога няма да ги видят пътните строители. Затова протестите ще стават все по-мащабни

258

Анонимен

преди 2 години

Киро просто забравя, че цените ва горивата в ЕС и в България не могат да се сравняват, защото имаме различен стандарт и покупателна способност. Що се отнася до дупките по пътищата, то те са от цяла година, не от 100 дни. От една година ГЕРБ не е във властта, но Киро просто и Василев са и то от април миналата година, в служебните правителства, когато спряха ремонтите и откраднаха парите от пътни строежи. С обяснението, че поръчките били незаконни, докато съдът твърди, че са законни.

257

Анонимен

преди 2 години

Аз говоря за едни марокански скакалци, налазиха и издава бюджета на държавата сега са наред банките ,а нашите спестявания вече се топят!

256

Анонимен

преди 2 години

Радев взимай си А ОТБОРА и тръгваме за МОСКВА! ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ Б...КЛУЦИ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА! БРАВО НА СЪВЕТНИЦИТЕ НА РАДЕВ! НЕКАДЪРНИЦИ НАЗНАЧИХА НЕКАДЪРНИЦИ!

255

Бай оня

преди 2 години

Тоя лъже по-бетер от борисов

254

Анонимен

преди 2 години

Този явно е спал на мокри вестници

253

Анонимен

преди 2 години

Минималната заплата трябва да е 1400лв! Всяко протакане е нож в гърба на българина!!!!

252

Анонимен

преди 2 години

Абе, Кирчо ако цените трябва да отговарят на стандарта в България трябва да са два пъти по-евтини. Цените се формират на световните пазари и съответно брашно, захар, олио са с еднаква цена в целият свят. Е питам аз, защо един безделник в Англия взима 1500 паунда, а висшист в България със зор голям 1500лева. Висшистите в Англия взимат над 3000паунда, стартово!!! Вдигайте заплатите!!!

251

Анонимен

преди 2 години

България е с най-ниския стандарт в ЕС. Така не може, да се сравнява. Българските заплати и пенсии не могат да се сравняват с тези в ЕС.

250

Фня с коня

преди 2 години

Киро Киро събоди се в кой век живееш та съравняваш цените с Европа,ти си живял в Америка,за колко долара работеше на час,а Българския човек за колко работи,как да си зареди гориво,о о о даа,от пърите ра храна разбира се,цеде те народа,той е мълчалив и е свикнал да търпи

249

шопендар

преди 2 години

ИМА НАЧИН ДА СВИКНЕМ С ВИСОКИТЕ ЦЕНИ-ПРОСТО КИРО ДА ВДИГНЕ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ

248

шопендар

преди 2 години

БАРОН МЮЛХАУЗЕН ПРОДЪЛЖВА НА ПРИНЦИПА-НЕ МЕ ГЛЕДАЙ ЧЕ НИЩО НЕ ПРАВЯ,А МЕ СЛУШАЙ КАКВО ТИ ГОВОРЯ/КАКТО И НИНОВА,И СВИЛЕНСКИИ Т.Н.

247

Анонимен

преди 2 години

При цена на барел (159л.) 100долара цените по бензиностанциите изобщо не отговарят на реалността!!!Направи минимална и средна заплата като в Германия и тогава ми обяснявай!!!И ходи яж пастите на жена си за 120лв. парчето!!!

246

Nqkoi

преди 2 години

Важното е да се е снимал за спомен! Той друго не прави :D

245

До 280

преди 2 години

Как да му подготвят реч, като и те са неадекватни като него? Тя *** се има за много умна, ама и тя ги реди едни глупости и лъжи! Той лъже, тя маже и ето резултата, пълен провал!

244

Този като е

преди 2 години

неграмотен,неинформиран и говори глупости(да не кажа,че съзнателно и умишлено лъже),къде е соляйчникът му *** да го коригира?Явява се този,пляска дивотиите си,а после идва лисицата *** да разясни какво пише в Гугъл и какво е имал предвид неграмотникът.Е,Гуглено,в Гугъл пише,че в много страни от Европа горивата са по-евтини от БГ.Например в Полша,Унгария,Малта от ЕС,Турция,РСМ и др.извън него.

243

???

преди 2 години

Т ъпако, а какви са заплатите у нас? Този юноша неграмотен, вече ме дразни много с глупостите, които плещи всеки ден!