26

Буря

преди 2 години

Най-после си дойдохме на думата и назовахме причината, поради която правителствата на РСМ умишлено не правят необходимото за влузане в ЕС. Те много добре знаят, че няма шанс да ги пуснем с тази яростна, истерична българофобия. Да си отворят очите братята българи, именуващи се по собствено желание македонци и да разберат най-сетне, че не България не иска да ги пусне в ЕС, а собствените им управляващи! Македонските политици са *** на Сърбия и Русия, които не искат РСМ в ЕС!

25

Не отделни хора

преди 2 години

Цялото Северно Македонско правителство работи срещу сближаването на двете страни!Вчера поводът беше именуването на клуба в Битоля на името на последния председател на ВМРО - ИВАН МИХАЙЛОВ!Утре ще бъде,че някой от Българската делегация си е накривил недоброжелателно капата и така нататък.....докато не получат инструкции от Белград и Москва какво точно да протакат!

24

СКАНДАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ

преди 2 години

АМИ ОТКРИВАНЕТО НА КЛУБА НА вАНЧО фАШАГАТА ТОЧНО ПРЕДИ 20 АПРИЛ РОЖСДЕНИЯ ДЕН НА САТАНАТА НА 20 ВЕК И ПРИСВОЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ПРИНЦЕСА КОСАРА ОТ ПЕНДАРКАТА... ТО НАПРАВО СА СИ ДВЕ ПРОВОКАЦИИТЕ. ПЛАНА НА БЕЛГРАД И МОСКВА Е ПРЕИЗПЪЛНЕН НА 200 ПРОЦЕНТА.

23

Анонимен

преди 2 години

Рашките плащат те са специалисти по саботажите докато не прогоним всичко руско няма да има спокойствие не желязна а бетона завеса за тия

22

САТАНАТА

преди 2 години

Има да чакате ЕС с идиотизма сиш

21

за приемането на РСМ

преди 2 години

РСМ твърдят, че искат да влязат в ЕС!? Ако е вярно ще подпишат анекс към договора, съдържащ основните ни искания, като например за доказателство представят например 2 книги - 1. "Сръбски и хърватски свидетелства за българската народност в Македония", автор Коста Църнушанов и "Македония под сръбско иго 1913-1941", автор Стоян Бояджиев

20

Анонимен

преди 2 години

Дано през юни разделят Албания и БЮРМ и Албания да тръгне напред. Поне за едната от двете държави има шанс за развитие. Като видях как БЮРМ се нахвърлиха върху Иван Михайлов ми стана ясно, че нищо не се е променило там. Докато тази съветско-югославска клика се намесва в делата на държавата прогрес няма как да има.

19

Анонимен

преди 2 години

До Тролокоп. Какви руски фашисти в Българиячса ти в главата? Има енциклопедия, има и чичко Гугъл и прочети какво значи фашисти. Можеш да кажеш, че руският президент еднолично управлява държавата си, но Русия цели 3 години е воювала сама срещу немските фашисти на Хитлер, а САЩ и ВБр са я подпомагали с оръжие, танкове и самолети, те чак 1944 г. са се включили във войната срещу нацистите. ББ цели 10 г. краде с партията си БГ, но Кирчо-Кокорчо го надминаха - за 3 месеци изчезнаха 9 млрд.лв!

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Има архиви от посолствата на Англия и САШ които сега са НАТО публикувани, че са работели за югославска федерация с Македония но ръководена от Белград или Атина, но не трябва да се допуска Македония и България да се обединят или славянска федерация с център София. Това са сегашните НАТО. НАТО не са появили от нищо а са предишните империи на САЩ и Англия.

17

Анонимен

преди 2 години

Т.нар. премиер на БГ Киро Петков се смята за Бог, а не за глава на кабинета. Отива сам, понякога и със секретарката си,но не и с мин.Генчовска, води преговори, за които дипломатът на БГ в Скопие пише Паметна записка, но Киро П. не я оставя в МВнР, както е по закон, а я задържа при себе си.Мин. Генчовска се оплаква, че за срещите на премиера и въпросите, които са обсъждани, тя научава от Скопие. Премиерът очевидно не е запознат с методиката на работа на МВнР или иска да води преговори на тъмно.

16

Анонимен

преди 2 години

На път са да открият топлата вода

15

Анонимен

преди 2 години

Вето за РСМ. За да я има България. Сърбия и РСМ, са лоша българска имитация.

14

Македония

преди 2 години

Кога ще измете сръбските агенти?

13

Анонимен

преди 2 години

8 След края на Първата световна война НАТО не е съществувал. Алиансът е създаден през 1945, след края на Втората световна война.

12

Русия

преди 2 години

Иска всички да са малки държави и те да правят само войни. Русия без войни не може да съществува. Те нищо не произвеждат освен оръжие.

11

Не ме спами

преди 2 години

И кога ще стане това н,а,р,и,т,в,а,н,е на руски агенти в БГ?

10

Бау

преди 2 години

И кога ще стане това нарастване на руските агенти от БГ??

9

Тролокоп

преди 2 години

До всички троловеБългария е в НАТО и ЕС и се разграничава от руските фашисти.

8

Киро

преди 2 години

Информацията ми идва от гугъл

7

Анонимен

преди 2 години

8 Без НАТО, тогава не е съществувал. Алиансът е отбранителен съюз, създаден след ВТВ, през 1945.