152

Анонимен

преди 2 години

Днешнияте фашисти са ЛибералНацисти. Такъв формат витае около изялия две порции новичок, изпил два стакана паралитично и заврел си а канал септично, да- Нахалний.

151

Анонимен

преди 2 години

И какво разбрахме от статията, че ако имаш различно мнение от наложеното общо прието такова, си преследван и даже може да те убият. А това се случва и то не от сега, а от 2014г. в Украйна.

150

анти-укропитек

преди 2 години

толкова зле съшита укропитешка пръдня. кондрацки бил в застрахователния бизнес - един вид - укропитек - мутра в насраната измислена държава. И защо пък братовчед му трябва да споделя олигофренските сънища на укропитека?

149

Анонимен

преди 2 години

Антихристите празнуват такава нечовешка простотия и богата жътва от трупове между два християнски народа...

148

Анонимен

преди 2 години

Поредната скалъпена украинска пропаганда

147

Shark

преди 2 години

На мен нещо на завист ми намирисва. Постоянно се намеква как онзи в Русия се оженил за богата рускиня и се издигнал. И много ясно, че брат му ще е на негова страна, така се прави в нормалните семейства, подкрепят се каквото и да става. Братовчеда може да ти е кръв, но не ти е брат!

146

Анонимен

преди 2 години

Каин и Авел

145

Автор на пасквилчето

преди 2 години

неизвестен, *** само го е копи пейстнала от Гуглето от гугъл транслейта... Претоплена манджа," една жена каза на един познат..."112място,даже се радвайте че сте в класацията изобщо :)

144

До 192

преди 2 години

"Във всяка демократична страна трябва да има права и свободи за всички хора и не те да бъдат гонени от държавата а държавата да се демократизира." Ами именно, нали това искат страните, как ще се демократизираш, като голяма част от населението ти (и в БГ и в Източна Украйна) е русофил мразещ демокрацията и искащ възможно най-скоро да направи революция и да предаде властта в ръцете на чужд диктатор. Нали точно това е проблемът и пречката, той не иска права русофила, той иска првзидент Путин

143

До 190

преди 2 години

Ами българите са си националисти и без това. Нали България е за българите, македонците били българи и ги натискате да го признаят. Македонците обявиха това за фашизъм. Вън турци и роми. Да не се хранят бежанци и чужденци, да се хранят само българи, ромите живеели безплатно, вие сте ги издържали с данъците си. Това са ваши призиви масово, да не е измислица. Прииждат ви се навсякъде нацисти, ама не гледате себе си

142

До 190

преди 2 години

Не, има един тънък момент - не е нацизъм, защото другите националности си живеят мирно и не правят такива проблеми, само застрашаващите сигурността на България. Русофилите искат да направят от България втора Русия, на кой му е нужно това? Това не е ли държавна измяна!? Никой украинец не споменава САЩ, липсва такава дума в речника му, че и българи за САЩ не знам да говорят. Само русофили намесват във всяко изречение САЩ и Русия, т.е други държави!

141

Az

преди 2 години

Браво. Чудесна статия. Която показва, че продажниците, приели нова идентичност за пари и облаги, са украинците. Както и че всички проруски настроени хора в Украйна са подложени на гонения. С една дума - Путин беше прав !!!

140

Анонимен

преди 2 години

"Русофобите пращат русофилите от България да отивали в Русия. Чак сега разбирам че това е взето от Украйна. Те казват същото за който се чувства руснак от сепаратистите да си върви в Русия. Много неправилно." Не, точно така трябва да стане. Защото Украйна е една и България е една, нито украинците, нито българите имат друга държава, а държава Руска Фердерация вече съществува - който иска да е част от тях - да ходи там, а не да им подарява цялата държава и да страдат всички заради група откачени

139

Един проблем

преди 2 години

До Няма да стане! Само че онези руснаци вече не съществуват, те са унищожени след 1917 година като част от армията на Николай II. Ако не знаете много от тези хора били се за свободата на България бягат от Русия след революцията и идват в България, където ги приемаме, те са хора в преклонна възраст, тук създават семейства, но когато идва комунизма на власт тези възрастни хора и техните семейства са предадени на СССР, където намират смъртта си! С което България предава своите освободители!!!

138

Анонимен

преди 2 години

До 185. Омразата у украинците не е от сега. Сега жънат това, което са посяли.

137

*_*

преди 2 години

А пък баба ми, дете по време на ВСВ казва че докато германците са били в тяхното населено място са били стегнати, възпитани и много прилични. А като дошли т.нар братушки - смрад, мърляви, крали кокошки, стреляли напосоки като се нафиркат вечер.. паралели някакви..

136

Няма да стане!

преди 2 години

Прадядо ми се е бил с русите на Шипка рамо до рамо и е оцелял само той от неговата дружина!Бил е знаменосец и е разказвал на родителите ми как са се били руснаците за нас! Няма какда намразя Русия нито аз нито детето ми!!!

135

антипутин

преди 2 години

Ето това постигна путин.....нито Крим наш, нито Нато далече, нищо не постигна ...освен ОМРАЗА И ДУМАТА РУСНАК ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЩЕ БЪДЕ ОБИДНА ДУМА, ПОНЕ В УКРАЙНА!

134

Adam

преди 2 години

укроменшите да се вкаат в трудови лагери да въстановяват разушеното докато окапат. Не случайно Сталин ги е заточил в Сибир тия ***

133

дали да се

преди 2 години

хвана на бас , че тоя украинец е бил един от тези които са убивали руснаци през последните 8 години в донецк само защото хората там са избрали пътя си с русия ?? а тоя не е ли продал душата си за гривни и долари