163

Анонимен

преди 2 години

Руснаците премълчават факти около потъването. Ако има ядрени бойни глави на дъното на морето е редно да наддадът вой и да осигурят достъп за спасителна операция по обезвреждането на атомните боеприпаси на дъното на морето.

162

Анонимен

преди 2 години

Почти сигурно украинците са взривили кораба Москва. Дано руснаците са имали време освен екипажа да евакуират и ядрените ракети.

161

До Боби

преди 2 години

НАпиши в Гугъл: "Медведев наредил спътникът "Старлинк" да бъде унищожен" Тогава ще ти стане ясно, че Москва е признала че кораба е потопен от украински ръкети със сателита на Мъск Старлинк. Язък колко много глупости си изписал, рядко може да се види човек, който пази като Матросов на амбразурата руските лъжи, които всеки ден се разплитат и ставаш все по смешен.

160

До Боби

преди 2 години

Стига и вярвал на руснаците, първо казаха, че запада лъже и че няма да нападат Украйна, дни след това я нападнаха, после лъгаха, че нямало трупове в Буча като си тръгвали, обаче сателитни снимки от буча показват същите трупове 3 седмици преди руснаците да напуснат. И накрая руснаците признаха за кораба, защото заплашиха да свалят сателита на Мъск, защото чрез неговите данни, ракетите нептун са били насочени за да потопят кораба Москва, за това язък за всички точки които си писал.

159

Stormbringer

преди 2 години

Точно това се опитвам да им подскажа, за да сменят варианта "буря" с нещо друго, защото не само времето е било ясно и НЕветровито, но е нямало никакво вълнение.

158

Главно Джудже

преди 2 години

Нещо сме се разминали по прогнозата за времето, която се наблюдава от мощни сателити и ВСИЧКО се вижда и се знае. Освен това не говорим за прогноза, а за данни, които се съхраняват. ;)

157

До Боби

преди 2 години

Само остава да разясниш защо руснаците казаха, че москва е потънала по време на буря а тука се вижда, че буря няма! Това е маааалка подробност, но някак си доказва, че некой "леко" лъжат! :) Та? Дай опревержение на изказа на москва, че москва е потънала по време на буря!

156

Габарит Масквич

преди 2 години

Веднъж показах на щатски реднек какви съветски леки коли карахме навремето. На една от снимките се виждаше ясно как въртя манивелата, за да стартирам двигателя на Масквича. УСАнякът се оклещи и каза, че много приличам на дядо си. Всъщност дядото бях аз, а годината не 1945, а 1985. Твай техниката. Така и с "Масква"и всичко останало.

155

...

преди 2 години

Значи това, че москва е ударена с ракета е беспорно! Потвърждение имаше още в момента в който руснаците почнаха да обстрелват киев! това стана веднага след като москва зе, че потъна! И си беше нещо като отмъщение! Това е положението! Работата е там, че таз война се виде, че руснаците няма да я спечелят! въпреки, че тука пишеха, че щели да завземат украйна за дни! Може само някоя област да завземат и да се пишат за победители! Мдам!

154

Morski

преди 2 години

"Москва" отиде в бездните на Дейвид Джоунс, а Москва в пастта на Кракена!

153

Бай Лю'

преди 2 години

Ех другари и господа,Не се помага на слабия, а на този който е нападнат от зла мечка или зли кучета! За сведение на всички ви:Който победи ще му плащат репарации, така, както България е плащала такива на СССР, затова, че през нашата територия е минала червената армия и е дала..... 40 жертви, на наша територия.... От фалшив алкохол! Преди това СССР обявява война на България! Читателите да проверят фактите и да си направят извод! Да не споменавам взетото злато от БНБ, от черв. Армия!

152

Анонимен

преди 2 години

видях ВВС и спрях да чета

151

Майната му

преди 2 години

на коритото. Загинали са около 500, а може би и повече моряци. Независимо, кои са починалите - укронацисти или рашисти - RIP. И Русия да си прибира "свръх техниката" и человеците в ***.

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 169 Дядя Кузя е в жалко състояние. Гугъл от 2 дни разкри всички стратегически руски обекти с разделителна способност 0.5 метра на пиксел. Снощи го гледах на пристанището в Мурманск, намира се в южна посока към Североморск.

149

Анонимен

преди 2 години

Ни мой са пудигравати ! Масквич, харош машина, ей ! Нагоре га буташ, надоле сама врви ! Дааа !

148

Анонимен

преди 2 години

Версии много. Важното е че Москва потъна, едно зло по-малко. Съболезнования на русофилите

147

Анонимен

преди 2 години

Може да е амфибия!

146

Анонимен

преди 2 години

Чакам потопяването на "Дядя Кузя" дето усмърдя Средиземноморието

145

Майкооо

преди 2 години

С такава гордост като Флагмана Масква да те е срам да се покажеш

144

Масква

преди 2 години

отиде да денацифицира черноморския паламуд