183

Анонимен

преди 2 години

Едгар Алън По: "Не вярвай на нищо, което чуваш и само половината от това което виждаш"

182

синоптика

преди 2 години

Нали е било лошо времето и за това е потънал! Много пошло лъжат!

181

анон

преди 2 години

... един авер вика - "руснаците като ги препикаят казват, че вали дъжд"... пропаганда до дупка... да, ама вече им знаеме глупавите номера и опорки.... жалка работа...

180

Анонимен

преди 2 години

Корабът си е жив и здрав! Присти моряците се събрали около носовата палуба и си казали:Пусть покурит! И запалили по цигара! Затова толкова дим се издига!

179

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Аз знам истината. И двете версии са грешни. Англичаните нищо не разбират от кораби. Просто ''Масква'' като плава си пуши и както си плава - потъва. Навремето когато Кузя минаваше край Албиона, тъпите англичани мислеха че има пожар на борда и предложиха помощ.

178

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До олд --- А на мен ми се вижда американски стационарен черноморски спутник, който с лазерен лъч е свършил уйдурмата. LOL Не случайно Хуго Чавес умря от бактерии на Кока Кола инжектирани от вреден щатски спътник в глъвътъ на мочачото.

177

Захарова

преди 2 години

Тава йе фйейк. Йета не Масква, йета другой карабль, не советс... пардон, не руский.

176

UPS

преди 2 години

Пожар в едно от вътрешните отделения на кораба причинен от взрив на боеприпас. Няма следи от външно възействие. По руските фоуми буквално "изледват" всеки сантиметър от кораба - липсва външно въздействие. Извода: неработеща противопожарна с-***, стари боеприпаси с МнООООго удължен скрок на годност, примитивен ремонт/модернизация на 40 годишния кораб... Доста фактори на безхаберие и корупция.

175

няма истинска версия

преди 2 години

има удобни версии.Всеки може да си избере на какво да вярва,но задължително да използва интелекта си.

174

Анонимен

преди 2 години

това на снимката не е москва , а пордния фейк

173

...

преди 2 години

Този кораб,символ на руската агресия,е бил застигнат от проклятието на защитниците от змийския остров и на хилядите невинни украински жертви...

172

анонимен келеш

преди 2 години

Украинците го думнаха корабля с ракети,но наистина щеше да е голям майтап някой пиян Иванушка да го е запалил с някоя махорка:):):)

171

Кузя

преди 2 години

Самолетоносачът "Адм. Кузнецов" е единствения в света безаналогов самолетоносач, погубил 2 свои самолета и един плаващ док за обслужване на самолетоносача! Слава, проект "Слава" респ. крайцера "Москва" е единствения безаналогов крайцер самопотопил се при пожар!Като се замисля за бедните морячета на "Курск" и ме побиват тръпки, щото те не можеха да се евакуират, както при крайцера....

170

олд

преди 2 години

На мен ми се вижда правдоподобна и третата версия - на кораба е имало саботаж.

169

опетков

преди 2 години

До Боби Сателитите на Мъск са просто ретранслатори и няма как да "помогнат" за насочването на ракетите. А и те нямат нужда от допълнително насочване. Ако някой е помогнал, това е някой AWACS, летял наблизо, откъдето са дали точните координати на украинците. Основният въпрос е какво е правила противоракетната защита на Москва и съпровождащите я кораби. И не ми се обяснявайте със смешните дронове, които им били отвлекли вниманието. Системите могат да следят стотици цели едновременно.

168

Teo

преди 2 години

Едно пуфтящо корито по-малко! Няма значение чие е! Само мърси и дрънчи оръжия! Дано поне оцелелите са повече! То е ясно, че всеки послъгва малко, ама аз на тия снимки буря не виждам. Честно казано, колкото повече от тия корабли отидат за скрап или им се смени приложението, толкова по-добре. Безсмислено е по такъв начин да се решават проблемите в наши дни!

167

Анонимен

преди 2 години

На авторката на "статията " ще отговоря - това е същият въпрос като кой освободи моряците и кой ги натисна да мълчат? Никакви коментари чий е корабът и с кого е свързана собствеността и търговията му.

166

Джуджаци

преди 2 години

Така лъгаха и като свалиха Боинга. Направиха толкова нескописан колаж с укри МиГове летящи до Боинга, а земната повърхност - добавена и метрологичната обстановка фейк. Даже и американските тийнейджъри им се смяха. Абе, кажи му руснак и повече не го обиждай.

165

Анонимен

преди 2 години

за *** е по-достойно най-големият крайцер да потъне от цигара ,а не в битка ,без коментар!!!

164

версия

преди 2 години

Какво значение има коя версия е истинската. Важното е, че корабът е потънал. Даже ми е смешно, че руснаците са отбелязали с военен ритуал потъването. Ама, който пуши цигари на борда, е така. Ха-ха.