15

Анонимен

преди 2 години

Не искаше да налага санкции на Русия и каква изненада, спретнаха му преврат. Кой ли???

14

Анонимен

преди 2 години

тук пък някакъв бил познавал 'премиера на гибралтар' . как точно, след като гибралтар е задгранична британска територия, а не държава и нямат премиер?

13

Анонимен

преди 2 години

..като Беназир Бхуто (бившия министър-председател, който беше убит).:))))))))))))смея се с глас...ето това се случва, когато крадеш чужда статия и преписваш от английски, без да имаш грам образование и култура за журналист :))) Беназир Бхуто беше жена, единствената жена премиер на Пакистан. Само че като правиш буквален превод от чужд език, получаваш ето това :)))) поне се научете да посочвате източниците на кражба, срамът ще се замаже донякъде :)))

12

Анонимен

преди 2 години

Много правилно. Националните предатели трябва да бъдат публично линчувани.

11

Handel

преди 2 години

Че то в Пакистан кога изобщо са спирали размириците? Много по лесно е да крещиш и да искаш нещо. отколкото да си го изработиш.

10

Анонимен

преди 2 години

"познавам лично премиера на Гибралтар и помощника му" Браво! Тук само големци пишат! Евала!

9

Анонимен

преди 2 години

'' Гибралтар е испански, но окупаторите там си траят както в Суец '' ............................. познавам лично премиера на Гибралтар и помощника му и нека ти кажа, че са в Лондон почти всеки месец за срещи с английските политици, и далеч не виждат англичаните като окупатори, напротив гордеят се, че са британски поданици, макар и типични испанци разбира се.

8

Да ти сера в устата

преди 2 години

До пpocтака 14: "А за тези тук, които призовавате "да се громи запада" и "на оръжие", ще докладвам коментарите на компетентните служби." ---- Абе ypoд, баща ти и дядо ти, като доносници на 6-то ли те научиха да правиш така?

7

Анонимен

преди 2 години

"Най-големият външнотърговски партньор на Пакистан е Европейският съюз, който получава повече от 35% от износа на страната. Следват САЩ с 22% от износа."А за тези тук, които призовавате "да се громи запада" и "на оръжие", ще докладвам коментарите на компетентните служби.

6

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на Фащ..

5

Анонимен

преди 2 години

И тук не сме на много крачки... Въпреки глуповатия позитивизъм на Кирчо, който всеки ден дърдори "Хайде да плеснем с ръце, да се прегърнем и от утре да живеем богато и щастливо"!

4

Анонимен

преди 2 години

На бившия премиер му спретнаха преврат от САЩ. Бившия премиер в разгара на руската военна кампания в Украйна посети Русия и се постара да разшири сътрудничеството и да започне да провежда политика на близост н Русия. Има голям проект за газопровод от Индийския океан, до границата на Пакистан с Индия, по който газ от персийския газ трябва да тече към Индия. Газ, който западния свят смята за свой. Има обаче проблем - пакистанците си искат бившия министър председател и протестират по площадите.

3

Анонимен

преди 2 години

Пакистанските copocоиди бяха платени (евтино както и в България) за да предизвикат смяната на Кхан. Кхан бе изключително популярен сред народа - красив мъж, бивш капитан на нац. им отбор, отлично образован. Беше също много уважаван и от Индия - както народа, така и индийските политици. Направи една грешка - отиде в Русия и обеща подкрепа. През това време вече местните copocоиди бяха задействани от ЦРУ и го свалиха. Така САЩ дадоха жълт картон и на Индия. По същия начин третират и нашите политици

2

анонимен

преди 2 години

Абе не знам Филиповци срещу Факултета, но едно е сигурно. САЩ искат 3-та световна война. Ако пламне гражданска война в ядреният Пакистан, какви лоши неща ще станат. Ефекта на доминото.

1

Някой

преди 2 години

Цветна революцийка се опитаха САЩ, защото Русия планира газопровод за Индия, през Пакистан! Само, че и Китай имат огромни инвестиции в района и няма да се получи!