107

Узунов

преди 2 години

Отделно, това е война САЩ-Русия по повод Украйна и на нейна територия, спрете да четете новините на "водещите" наши медии.

106

До 105

преди 2 години

Синко, колите с САЩ са много по-евтини от тези в Европа. Там всяко семейство има по 5 автомобила. Какви заеми, кви 5 лв. Ти наистина не си ходил никъде. Излез от селото си.

105

Dev

преди 2 години

В България, в българска outsource компания пишем код за по кирливи 4000-5000лв месечно. Remote към произволен US стартъп е около 8000... ама доларес. Е що да outsource-вам за българи, руснаци и подобни? Искам труда ми да се заплаща справедливо. Американеца плаща. Руснака не плаща. Толкоз по темата.

104

Узунов

преди 2 години

Много е рано да говорите за възстановяване, до момемта щетите са над 600 милиарда, без да слагаме натрупващия се външен дълг, зашото ако някой си мисли, че някой дава безвъзмезно(освен България) нещо на Украйна-много лошо се лъже. Да не говорим, че след края на тази война(дано да е по-скоро) Украйна надали ще съшествува в тази си цялост и с това име.

103

Лекаря от Сащ

преди 2 години

Който иска да вярва. Да не мислиш, че ми пука. Аз 21г не живея в България. В здравната система на САЩ : 120к е средната заплата за Маями.

102

Анонимен

преди 2 години

В САЩ държавата не те лишава от нищо, купува ти и къща, и кола, плаща ти масрафите, за да можеш да отидеш на нормален курорт, а НЕ събираш стотинки, за да си купиш кола,........Ко каза??? Ко??? САЩ ти купува къща и кола???? Де го то???? Аааа, ти си я "купуваш" на изплащане, както си "купуваш" и къщата с ипотека за 30 години, щото си цъървулин и нямаш кинти кеш. 53 процента от хаамериканците нямат $1000 спестени. Доктор бил цъървулина. Кой знае от кой Папа Джоунс или Бургер Кинг пишеш!

101

Анонимен

преди 2 години

Толупа е велик.

100

US Motherfucker

преди 2 години

До Лекаря от Сащ --- Голем майтап, колега. Няма да ти повярват. Навремето имаше един филм за Алф, дето жителите бяха взривили планетата си. Семейство Търнър, осиновители на извънземния, имаха САМО една кола. Говорих с тукашните и ТЕ казаха, че това е нескопосана режисьорска грешка. НЯМА семейство в САЩ да има САМО една кола. Във Форест Хилз, Ню Йорк, например, не само мама и тате имат отделни коли, но и синчетата и щерките. Ех, тези Щати, ех този БеГе джаз.

99

До 93

преди 2 години

Момче, единствената ти връзка с Америка е дето си гледал американски филми. Там всеки един *** тираджия взема 10 хил долара на месец.

98

мазна лютеничка

преди 2 години

До от Норвегия--- "Аз съм на 95 хиляди крони. Уредил съм си живота, две коли, къща, децата учат в престижни училища. Живея като западняк."------До кога????????

97

Хора

преди 2 години

Няма невинни Украйнци,9 години те само гледат как тяхната армия и фашисти убиваха и рушаха в Донбас,Одеса и тн.Нима си са си мислили че този геноцид ще плодалжава дълго и Русия ще търпи?!

96

Русороб

преди 2 години

Кой ще ни даде парииииии ???

95

US Motherfucker

преди 2 години

До Анонимен 93 -- Анонимният ти май нещо не си у ред. Я изплюй камъчето, колко пъти си бил на запад и КОЛКО време си живял и работил сред тукашното общество или в Западна Европа. Мясаш на Емилио Салгари, дето по цял ден лъскал столовете в библиотеката и пишел фантасмагории за ненормалници и деца.

94

Доброто Старо Време

преди 2 години

мина и замина! За подобрение чувствително поколения ще минат.

93

Лекаря от Сащ

преди 2 години

Във фейсбука имам 700 контакти. Сложих снимката с новата кола, бам 4 лайка. Що така бе хора?

92

Zle

преди 2 години

Zlenski i nato да платят

91

Анонимен

преди 2 години

Макдоналдските "специалисти" много държат да си избият комплексите колко са успяли в Западният трудов лагер. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Трагични роби на господарите, набълбукани с кредити, карат 20 годишна Тойота Корола, с ипотека до гроб и надути кървясали от недоспиване очи. Жалка история!

90

КЛИЧКО

преди 2 години

путин, предай се! Ще бъдеш съден справедливо в Киев!

89

мда

преди 2 години

Че той Харков ще остане към Русия. Украйна ще възстановяват половин територия, от Киев на запад.

88

US Motherfucker

преди 2 години

До Анонимен 80 --- Аве, двадесет доларовият мислител, ти май САЩ си ги гледал само на картинки по нета и по съвеЦката теле визия од Останкино. Ти май си фен на събирането на пари за ЛАДА или ЖИГУЛИ в продължение на 10 години и докато се снарядиш, земеш че я умреш, я се пенсионираш. В САЩ държавата не те лишава от нищо, купува ти и къща, и кола, плаща ти масрафите, за да можеш да отидеш на нормален курорт, а НЕ събираш стотинки, за да си купиш кола-*** или ТВ - бой на черни в тъмна нощ. Твай.