127

Узунов

преди 2 години

Какви неща четете бе хора, руснаците омазват украинците, леле колко сте закърнели

126

Анонимен

преди 2 години

Ние трябва да дадем пари на зеленски 1 милярд евра за да се защити

125

Анонимен

преди 2 години

Колко ще струва възстановяването на русия след като загубят войната? Укрите ще спчелят защото са страховити бойци, а рашките са лош мaтpял!

124

Узунов

преди 2 години

Накрая един анекс и ще се пресъединим към Русия 😀 дано не разбира се, но докато нямаме политици, които да работят в насока да запазят населението ни и да стимулират разтежа му, сме загубени.

123

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Ако войната продължи още 2(два) месеца,Украйна ще се върне с 50-сет години назад,като...оптимистичен вариант.Другият по...негативен вариант,който също е...вероятен да се върне след ВОСР 1917 година,когато...нямаше Украйна.

122

US Motherfucker

преди 2 години

До Анонимен 111 --- Бяхме седнали на запой в София. Някакъв шмекер се появи и започна да обяснява за Ню Йорк, Сентръл Парк, Броудей, Даун Таун, Българския ресторант в Манхатън, Пейчиновата обител. Човек от компанията, също живеещ в САЩ, анонсира, че живея в Ню Йорк от 30 години. Попитах почтително този "географ": Have you ever been to the United States? Оня стана и изчезна яко дим. Явно има доста роднини из този форум.

121

Анонимен

преди 2 години

Колко ще струва възстановяването на България, която е член на ЕС и без да е била бомбандирана или във война изглежда по-зле от Украйна, а хората болшинството от народа е на ръца на оцеляването? Също така последните 30 години загубихме и 30% от населението, отново без война.

120

Разузнаването

преди 2 години

Руската федерация е разположила в Донбас 15 000 пехатинци в 3000 БТР-а и 750 танка.

119

СИ ДЗИНПИН

преди 2 години

Путин, грижите ли се добре за чукчите и казаците в Сибир? А? Много съм притеснен! Ще дойда на първо време с делегация на инспекция!

118

Узунов

преди 2 години

Европа и САЩ умират, но Европа много по-бързо и то в съвсем обозримото бъдеще.

117

Узунов

преди 2 години

Санкции, репарации, ще бъдат платени в рубли.

116

Узунов

преди 2 години

Да му мислят европейците, те няма да издържат, ние българите сме свикнали и ще се справим.

115

Анонимен

преди 2 години

В САЩ се живеело добре. За съжаление живот на кредит, без спестявания, с бачкане по 80 часа седмично и хрупкане на ГМО, хич не е добре по никои критерии.

114

сравнението

преди 2 години

Каков убав въпрос!СЕГА СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СБЪРКАНЯЦИ,КОЛКО ЩЕ СТРУВА ВЪСТАНОВЯВАНЕТО НА ЕВРОПА ОТ ПРЕДИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА?СТАНДАРТА .КОЙТО БЕШЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ НИКОГА,АКО ЕВРОПА НЕ СЕ ОБЕДИНИ С РУСИЯ!А КОЙ ПРЕЧИ-ЛОНДОН И ФАШИНГТОН!ЕВРАЗИЯ МОЖЕ И БЕЗ ЕВРОПА.АЛЕЛУЕ АГЛОСАКСИ,АЛЕЛУЕ.....ДАЖЕ И РЕЛИГИЯ НЯМАТЕ СБЪРКАНЯЦИ..../.

113

Факти

преди 2 години

Ако някой не е забелязал, Русия печели битката, но губи войната.

112

Узунов

преди 2 години

Украйна ще победи само в интернет и по телевизията, не сте в час.

111

Анонимен

преди 2 години

След войната репарациите ще покрият една част. Репарациите ще се платят от санкциите, които ще съществуват докато международната общност не реши, че руснаците вече са много огладнели и следващия етап е когато трябва се спасяват от мизерията и глада

110

Анонимен

преди 2 години

"Харков е само на около 20 мили от руската граница..." - мисирките дори не се стараят поне малко като превеждат американска пропаганда поне конвертират в километри.

109

Анонимен

преди 2 години

Д И В А Ц И

108

Анонимен

преди 2 години

Бил ходил той до САЩ. Ходил е в мината на Ковачки за 240 лв на месец май хахаПич, в САЩ хората живеят добре. Не са скъсани като рашите. Работят на добри пари, купуват си имоти и коли. Аз познавам един Том дето смени 5 коли за 2 години.