41

Taню

преди 2 години

Виадуктите и тунелите бяха пред сриване! Чирпан-Ст.Загора не можеше да се кара! Преди Долна Диканя пропадане и срутища. Преди София от Перник също!!! И ти си щастлив/а, че е построено като да падне след 2-3 месеца??? Явно имаш много кoфти зъболекар...

40

Анонимен

преди 2 години

Премиера се обърна към Министър-председателя.

39

Анонимен

преди 2 години

Към кого се е обърнал Петков да поиска адекватни ремонти - към Министър председателя?

38

Ай Сиктир

преди 2 години

Кириле, за е би ги пътищата. Я направи един язовир. Там по те бива. Ако не друго, то поне една фотосесия по дъното ще направиш...

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38Каква попара ще сърбаш на герберте? Те видяха, че с тези тромави процедури на обществени поръчки няма строене на пътища. 9 месеца се забави пускането на последната част от Южната дъга на Околовръсто на София заради безумно обжалване! Виадуктите и тунелите бяха пред сриване! Чирпан-Ст.Загора не можеше да се кара! Преди Долна Диканя пропадане и срутища. Преди София от Перник също!!! Кой оправи това наследство и построи още? Тези с колко години ще ни върнат?

36

Анонимен

преди 2 години

Нали щяха да правят по магистрала на година? Те дупките не могат да запълнят! При "крадливите"гербери пътищата се подготвяха още есента. Като се отвореха дупки веднаха ги ремонтираха с изрязване на асфалта, а не с пълнене със студена смес! Последното допотопно временно действие го бяхме забравили 10 години! С тромавата процедура на обществени в сегашния им вид поръчки нито пътища ще видим, нито ремонти!!!!

35

Ние

преди 2 години

Всички искахме промяна, но ти не си подходящия човек. Ти дори си вредния човек. Ще се наложи да пробваме пак.

34

Анонимен

преди 2 години

Решението трябва да бъде гласувано от НС защото парите в бюджета свършиха. Освен това ще трябва да ес изплащат и главниците за 16-те милиарда евра облигационен заем, гласуван от предишно НС. Тези облигации бяха емитирани от третото правителство на Борисов и сега не е ясно дали ще трябва да ги изплаща БНБ или МФ.

33

Анонимен

преди 2 години

На герберастите тепърва ще им сърбаме попарите, това с пътищата е най-малкото, а там най-много пари окрадоха. Ама за 500 млрд магистрали така ще е, айде пътувайте.

32

питам

преди 2 години

Кога ще прави втори мост на Дунав ?

31

Анонимен

преди 2 години

Обещах ми Кире светло бъдеще, през 2030-2040г.Живи няма да сме да видим

30

Анонимен

преди 2 години

Не знам за асфалти, обаче чекмеджето е бетон. Пълно е, пръска се по шевовете.

29

Анонимен

преди 2 години

Явно всички политици, преди да влезнат в парламента, трябва да минават, през полиграф.Ама много лъжат, ама много.

28

Българин

преди 2 години

Европа да дава пари. Нали сме лоялни васали и следваме сляпо каквото ни наредят. Че ако не дават пари, от европейски съюз, повече ще станем на европейско робство.

27

Анонимен

преди 2 години

Преди да поиска адекватни ремонти на пътищата и европейски магистрали, да отговори защо нашите моряци освободени и спасени от части на ВС на РФ и ДНР са все още в Донецк? Кога българското правителство ще се погрижи за българските граждани или спасителите и занапред трябва да продължават да се грижат за българските граждани в Донецк, докато Про100Кире се грижи за бендеровците по българските хотели?

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 Явно знаеш колко са изкрали герберите. Ама СКОРОСТНИЯ път дето следва терен и трасе на стария път Даскалово-Долна Диканя при Станишев, е на същата цена като следващия участък и то МАГИСТРАЛА при Плевнелиев, Долна Диканя-Дупница. А там са измествани корито на река, ел.проводи и има виадукти и тунели!!! И няма пропадания. За Чирпан-Ст.Загора на Станишев и Гагаузов няма да ти напомням. "Крадливите"гербери го оправиха.

25

Анонимен

преди 2 години

Мутрите може и да не са направили и една уличка, но за сметка на това окрадоха милиардите и сега с тия пари строят гнусните си сгради в цяла София и продължават да клепат пейзажа и да унищожават улици. Ай честито управление на герп.

24

Qanon

преди 2 години

Боко и компания пак ще се нагушат. А трябваше да е в панделата.

23

Анонимен

преди 2 години

Кириле, то свърши тази година, докато си направите обществените поръчки, като ги обжалват. Тази година, ще е нулева. Помнете ми думата.

22

въпросче

преди 2 години

абе кико , колко ел.автомобила сглобихме ?