61

Българка

преди 2 години

Г-н Петков мисли с главата си и слушай народа(той те избра) не се дръж за полата на Урсула защото те си плетат тяхната кошница. Видяли какво направи австриеца?

60

Българка

преди 2 години

Петков,сигурно чака Урсула и Байдън да му кажат какво да прави, без тяхното напътствие той не може

59

Мда

преди 2 години

Аз искам адекватен премиер ...

58

Жител

преди 2 години

Живея в с.жегларци ,обл. Добрич,г-н министър председател,ела да видиш улиците в селото,ние сме данъкоплатци от 50 години,магистрали не ни трябват,а една алея да можем да отидем за хранителни стоки.магистралите не са българия.в селата живеят повече хора.помислете и за тях .

57

Анонимен

преди 2 години

ПРОСТАКЪТ Е КРЕМЪК- КОРАВ И МОГЪЩ...ЗА СРАМ НА ЕВРОПА НА ВСИЧКИТЕ НАС, КОГАТО ДОКОПА В РЪЦЕТЕ СИ ВЛАСТ ПО СТРАШЕН ОТ СПИНА ПО ЖИЛАВ ОТ РАКА, ЗА СЕГА СЕ ОКАЗА ПРОСТАКА..

56

Хмммм

преди 2 години

"Отговорността е голяма. Ще дам всичко от себе си, но една птичка пролет не прави и тук трябва да срещнем подкрепата на цялото българско общество, допълни Илиев." демек отишъл е да вземе едни пари и накрая ще ви каже птичката, че няма пролет :)

55

Анонимен

преди 2 години

хубаво иска ама от една година един лев не е дал

54

До 222

преди 2 години

Като слушам Петков, той може един протест срещу политиката на правителството да организира и лично срещу Премиера - щото те се отговорни за общественото строителство.

53

Анонимен

преди 2 години

резервът на БНБ стопен наполовина за 1 месец.....отказват им нови заеми, не знам на какво се надяват тея още, чакаме новите цени на тока само, чашата преля......

52

222

преди 2 години

Пълен провал на правителствот от ПП и служебните. Не си мръднаха пръста за пътищатаМислят че някой друг трябва да им ги прави. Нямя ли най после да си отиват без да ги сваля народа. Не стават това с проба/грешка.те не разбраха за цялото това време, че те "Управляват" все някой друг им е виновен - до кога.Това не е школа за премиери , а държава.

51

ДДРОнег

преди 2 години

Фирмите, които изпълняват Обществени поръчки са свикнали да си плащат на ОПГ герПдпс, и да си вършат работата през пръсти !!! __ Трудно се променя такава мафиотска практика ...

50

Анонимен

преди 2 години

Промяна, промяна......то не е само да я искаш. Нали не си лукова глава, ами начело на това правителство, стегни ги да работят, стига сте се дърляли кой е по-по-най, щот такъв нема при вас. Искал бил Киро и трябва да сме му благодарни. И аз искам много работи, ама нема.

49

Анонимен

преди 2 години

Несправедливи сте към изграждането на пътищата - те издържат повече от тротоарите и велоалеите на Фандъкова, които се разпадат от само себе си за няколко месеца. А тези по Графа дори не могат да издържат здрави до момента на рязането на лентичката - още по времето на строителството се ска.пват.

48

селянин

преди 2 години

О С Т А В К А ! ! ! ! ! ! !

47

Анонимен

преди 2 години

Вече става една година както Борисов не е на власт, а тези все още не са разбрали, че те трябва да изградят европейските магистрали и да контролират за качествените ремонти.

46

Анонимен

преди 2 години

Кажи си в прав текст , че те е страх да поемеш отговорност и, затова мяташ партенката на НС, ако стане нещо да се изсулиш мазно и тихо с решението на депутатите. Този филм го гледаме вече 30 години..., а промяна уж беше!

45

Христо Христов

преди 2 години

Само който е гласувал за анти- брюкселска партия може да се оплаква, че го лъжат и крадат. Останалите про'стаци да мълчат!

44

Палячо

преди 2 години

Най-важното от всичко което каза е "Надявам сЪ".

43

Бате Бойко

преди 2 години

Пелтек. Ти си Пълен Провал !

42

Анонимен

преди 2 години

Е то и ние искаме ама с приказки не става!До сега един метър светлоотразяване по мантинелите не е почистен,да не говорим за подмяна.Срам ме е от хората от Балканите дори,пътуващи по нашите пътища,приличащи на пътища в изостанала и изолирана държава.Навсякъде наноси от кал и пясък в банкетите,ръжда по мантинели и стълбове,скрити от храсти и неугледни табели,неокосони и непочистени буквално джунгли над пътя и много други...