45

Анонимен

преди 2 години

Когато един човек излъже веднъж ще излъже и втори път. "Продължаваме промяната" спечелиха или с манипулиране на машините за гласуване или с неконтролируемия вот на българите в чужбина. За мен Кирил, Асен и лолор+транспортния министър са една ш а й к а от аван т ю р и с т и, които с помощта и заръката на САЩ взеха властта за да съсипят държавата. Не одобрявах ГЕРБ, но за съжаление нищо по-добро не виждам на хоризонта. ПП трябва час по-скоро да бъдат свалени от власт. НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ!

44

Просто Кухо

преди 2 години

Пътят на кабинета е линч или затвор!

43

Реалист

преди 2 години

Твърдо ще гласувам за Възраждане и без да съм Путинист ако обичате ! С тия "европейски" ценности толкова ни е промит мозъка че като чуем думата Български интерес зяпваме с отворена уста и се питаме какво е това !

42

Гуглена

преди 2 години

Тоз Кирчо хич не ме слуша,излага се кат кифладжия на всяка стъпка,при всяко негово изявление!? Лъже под път и над път! И костюмчето му едно омачкано,с къси крачоли и криво сако...криво като самата му уста!?! Аз поне си епилирах мустачките...Но след новите избори дали няма с Кирцата да се озовем в ареста,и бай Ставри като дойде с вазелина...не знам какво ще правим!?!?

41

радевщина в действие

преди 2 години

Какво друго да се очаква от турлючгювеча от чалгапитеци, пишман демократи, другари с червени фесове и харвардски недоразумения.

40

Анонимен

преди 2 години

До кога ще лъжете, дойдох те на власт само да се занимавате с Борисов, то лошо няма ама народа чака. Нищо не се решава само се забатачват нищо не сте свършили. По добре вез вас.

39

Бате Бойко

преди 2 години

Вие сте Пълен Провал !

38

Анонимен

преди 2 години

...ЗАЩОТО ПРОСТАЦИ КРАЙ ПРОСТАКА ВЪРВЯТ И ДАВАТ МУ ЗНАЦИ И ПРАВЯТ МУ ПЪТ, ПО СТРАШЕН ОТ СПИНА ПО ЖИЛАВ ОТ РАКА СЕГА ЗА СЕГА СЕ ОКАЗА ПРОСТАКА...

37

Анонимен

преди 2 години

И КАКТО БЕШЕ ПИСАЛ РАДОЙ- ПРОСТАКЪТ Е КРЕМЪК КОРАВ И МОГЪЩ

36

Анонимен

преди 2 години

Еваларката на Киро, така се гаври с гласувалите за него а те *** от *** толкова глупави и не могат да разберат как всичко е оставено на БСП да мисли мерки за справяне с инфлацията и цените, а те от ПП нямали в момента идеи, хахаха едеоти.

35

Анонимен

преди 2 години

Единственото което обединява четворната коалиция са кражбите на милиардите нови кредити. Няма ли милиарди за плячкосване правителството пада за дни!

34

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало, май ще си ходят, защото затъвацията е пълна. Нищо не правят, само разхождат костюмите, общи приказки, бягство от отговорност и мазни усмивки. Най-късно след зимата на 2022 г. ще бъдат изхвърлени с камъни!

33

анонимен

преди 2 години

ПП нямали твърд електорат. Напротив имат малък , но за сметка на това изключително T u P електорат.

32

Анонимен

преди 2 години

Гледайте Лаурел и Харди в холивудската комедия "Битката на века!"

31

СССР

преди 2 години

Киро не се предавай ,натискай яко герберските изчадия ,бой до дупка по тъпитеееееее сикаджискии глави.

30

Анонимен

преди 2 години

Гледайте Лаурел и Харди в холивудската комедия "Клоунската утопия"!

29

Жалко

преди 2 години

Това правителство е голям срам и позор за всички честни българи! Всеки ден тяхно управление ни връща с години назад. Потърсете информация за харвардсите мошеници, чуйте ги внимателно какво говорят. Те убиват бъдещето на нашите деца и внуци!

28

Анонимен

преди 2 години

Като знам какви калинки ни управляваха,начело с една крадлива мутра,днешните направо с мед да ги мажеш.

27

Анонимен

преди 2 години

"Западен цивилизован живот" няма. Има двойно-тройно подсигурени механизми за подчинение на повечето държави в ЕС. Така наречените "семейни войни" всъщност за отклоняване на вниманието с цел убеждаване на хората че "няма друг начин", "няма по-добро" /освен "солидарни" с това което ни подшушнат от Запад/. Ще загинем, ако искаме руски горива, ще загинем ако имаме евтин ток, ще загинем ако не използваме новите им имитиращи технологии, ако не гледаме фалшивите им новини и не гласуваме за тях.

26

Гешев убива

преди 2 години

МВР Бобов дол Екзекутират Българи по поръчка на Иван Гешев!