31

Анонимен

преди 2 години

Потапянето на,, Масква" показва слабата преценка на капитана и ръководството на ЧФ.крайцера се приближил на трисетина километра от вражеския бряг без да внимават за ракети.На борда на,, Масква" е имало корабния вариант на С-400, явно не е бил задействан, защото, ако е, едва ли ще бъде ударен от ракета която е изстреляна на поне 40 км. от кораба.

30

Анонимен

преди 2 години

До pronto "А такааа, значи са оживели (повечето)?" Ама разбира се. В пропагандата на руските медии, макар че и тя не смее да каже колко точно са "спасените", защото знае, че ще продължават да валят факти за обратното.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 Нашият квартален катаджия никога няма да му хрумне да смота патрулката на дъното на Ариана, ама сега след тоя светъл пример ще видим, като я напълнят с вода.

28

Анонимен

преди 2 години

Руснаците винаги са ме съсипвали от смях: все едно някой вярва и на дума от това, което говорят. Ако ще и да кажат, че от 500 след "инцидента" са станали на 600: никой не ги приема насериозно.

27

Анонимен

преди 2 години

Путин гениално скри тоя кораб на дъното барабар с капитана. Ха сега да ги видиме хамериканците как ще открият къде е! Убеждавам се, че това е най-гениалният милиционер за всички времена!

26

Истината

преди 2 години

До pronto...... Това са артисти в руски военни униформи!

25

Важното е

преди 2 години

че прославената гемия на Путин потъна, да си умре джуджето от яд, а моряците по принцип не са виновни, че са се родили в руския нyжник.

24

Истината

преди 2 години

Потопяването на Москва е и предупреждение за Китай, защото е използвано най-вероятно противокорабни ракети английско производство Харпун.

23

Анонимен

преди 2 години

Ти си фалшив, фалшив си Путин, по смешен си ми и от мистър Биин.

22

pronto

преди 2 години

А такааа, значи са оживели (повечето)? А пък вчера, като се считаше, че са загинали, колко народ се радваше и се гавреше... Видяхте ли се сега, кръвожадни долнопробни мишленца, колко ви е акъла? Как сами се издадохте какви сте злобари и комплексари, "модерни и прогресивни" казвате, но неудачници в живота, явно и в собствените ви очи! За урок да ви е!

21

Анонимен

преди 2 години

До 25Сега в Мариопул много Азовци ще изчезнат))))))Ама още ли има, от две седмици всеки ден въртите едно и също,и всеки ден,, "Азовстал"е превзет и прочистен!

20

Анонимен

преди 2 години

Абе нещо гледам по *** български граждани по морето усилено търсят скафандри и плаващи компресорни станции. Това съчетано с изключителния скок в изкупните цени на варненските вторични суровини ме навежда на някои мисли. " Ей, внимавайте, че някои от железата гърмят"

19

Абе

преди 2 години

Малко ме съмнява, че всички са изчезнали, но не го признават, защото на руснак, на жена и на радио не може да се вярва.

18

Анонимен

преди 2 години

Рашистите беха строили има-няма 100тина моряци от кораби от Севастопол и в 20 секундно видео, ги показват като оцелели от,, Масква"! Нема кой да се върже, знаем ги ние тия комунистически пинизи.

17

Анонимен

преди 2 години

Сега в Мариопул много Азовци ще изчезнат... Няма да им е готино вече. А и наемници.... А Зеления ще се гордее с храбростта на тия, които е нямало как да избягат.

16

Абе

преди 2 години

И снимката с кораба не е актуална, защото сега е на дъното в полуразпаднало се състояние. Дано да не гръмнат само ядрените ракети на борда, че ще стане цунами.

15

Казано честно,

преди 2 години

...не знам кое звучи "по-гордо", че украински ракети ли са го ударили/което не смеят да си признаят/, или че пиян мужик предизвикал пожар, и морето така се е "развълнувало" , че погълнало кораба! Аз вярвам на руската пропаганда;

14

Анонимен

преди 2 години

Истината, само истината, цялата истина. Путин обяви, че няма да напада Украйна, Лавров повтори това на международна среща. Целите на Путин в Украйна са благородни. На кораба "Москва" е обявено за един загинал и 27 изчезнали. Има едни 10 божи заповеди, за тези които се смятат за християни

13

Анонимен

преди 2 години

Напълнозелените дървета в Севастопол изобщо не съответстват на датата 17 април.

12

Само Путин знае

преди 2 години

Но се е заврял в дъното на ядрения бункер и се кръсти.