16

Краси

преди 2 години

Москва не е жертва на украински ракети, ами на нещастно стечение на обстоятелствата - случаен пожар на борда, несработила противопожарна система, бурно море, и др. Жертви няма. Обаче за всеки случай се отмъщава на Киев за ненанесения удар. Също така Путин нарежда да бъде унищожен спътник на Старлинк, за който се смята, че е използван за подаване на координатите към украинските ракетни установки, които обаче не са изстреляли ракети по Москва, но може би са искали ли да го направят. СлаБа России!

15

Anon

преди 2 години

Поредната съветска постановка никой за нищо вече в 21вия век не им вярва. Хайде сега съветски *** и ботове пишете минусите. И вашето време ще дойде скоро

14

Медведь

преди 2 години

Къде е Катюша а,... трите танкиста, искаме шоу с руска музика.

13

Анонимен

преди 2 години

Някой прочете ли тази глупост? Всяко изречение, всяка дума е пропита от пропаганда! Мислех, че с ковидфашизма медиите са стигнали дъното, но това е още по- зле. Все едно четеш реферат на пионерче от пионерско поръчение. С какви хора сме обкръжени, майко мила...!!!

12

...

преди 2 години

Поне 400 от моряците АсвАбАдители са на дъното на морето. Големите руски медии изобщо не ги интересува, какво става с моряците, с войниците, не се водят журналистически разследвания, не се коментират загиналите. Вместо това от сутрин до вечер показват, колко и какви оръжия запада е изпратил, колко битки срещу сфетофари са спечелили Кадировците. Пълна деградация! Да не ти пука и да замиташ под килима инфо за собствените си войници. После русофилите казват, че нямало пропаганда в Русия.

11

До 12

преди 2 години

Не е. На времето така пропагандираха туризма: Слънце, въздух и туризъм - здрав и бодър организъм

10

Анонимен

преди 2 години

Това е фейк, но от джендърските медии всичко е истина, нали тр0лчета

9

Ура

преди 2 години

Другарят Путин създаде моряци-амфибии !

8

Анонимен

преди 2 години

До Anonymous Това девиза на водолазите ли е?

7

Anonymous

преди 2 години

Солнце, воздух и рашизм, здрав и бодрый организм.

6

Анонимен

преди 2 години

Кои от тези на снимката са пушачи?

5

Анонимен

преди 2 години

"На видеото се вижда Адм Евменов и други двама офицери, които стоят на парад пред около 100 моряци." Обаче екипажа на кораба е от 500 човека, а колко ли от "показаните" са били на Москва? Тия даже и "почитнето" на потъналия кораб направиха на пародия.

4

Сталин

преди 2 години

Москва не вярва на сълзи!

3

Анонимен

преди 2 години

Бог да ги прости момчетата. А чий го дирят в украински териториални води?

2

Кривондел

преди 2 години

Как е възможно да се взривят боеприпасите до степен корабът да потъне и да няма загинали, обгазени, удавени, пострадали?Случвало ли се е някога това, в цялата история на човечеството. Според мен загиналите млади момчета заслужават да бъдат почетени. Путин им отнема това право.

1

lol

преди 2 години

Разбира се, че няма жертви, даже на брега са слезли повече моряци, отколкото са се качили хахахахаха жaлки ватенки